2018 Hyundai Kona First Drive Review - Artikler

2018 Hyundai Kona First Drive Review

2018 Hyundai Kona er et lille kompakt hjælpeprogram, tættere på en hatchback end en fuld på SUV. All-new i 2018, Kona er en stilfuld CUV, der er overkommelig, med mange standardfunktioner, og det er stadig sjovt at køre.

Købere, der kigger på Mazda CX-3, Toyota CH-R, Chevy Trax, Ford Ecosport, Honda HR-V, Jeep Renegade, Nissan Kicks eller Subaru Crosstrek skal tage Kona til et testdrev.

Kona slutter sig til den helt forfriskede 2019 Veloster, der tilføjer Hyundai's overkommelige lineup, der kommer fyldt med tech og værdi.

2018 Hyundai Kona Price2018 Kona starter under $ 20.000 med Apple CarPlay og Android Auto standard.

2018 Hyundai Kona-prisen starter på 19.500 USD for SE trim niveau, der leveres med en automatisk transmission og 7-tommer skærm med støtte til Apple CarPlay & Android Auto standard. Kona er tilgængelig med forhjul eller fuldhjulstræk.

Der er fire trim niveauer med følgende prissætning;

  • Kona SE - 19.500 USD
  • Kona SEL - $ 21.150
  • Kona Limited - $ 24.700
  • Kona Ultimate - $ 27.400

SEL'en omfatter en valgfri SEL Tech-pakke, men de andre trimniveauer tilbyder ikke tilføjelser, hvilket forenkler de tilgængelige modeller.

Hyundai tilbyder i øjeblikket $ 500 eller 1,9% finansiering i op til 60 måneder eller $ 199 pr. Måned i 36 måneder med $ 2.399 på grund af lejekontrakt.

2018 Hyundai Kona Tech & SafetyInfotainment systemet er nemt at bruge, plus det understøtter Apple CarPlay & Android Auto.

På alle 2018 Kona modeller finder du en overflod af teknologi og sikkerhedsfunktioner. Nogle af funktionerne til sikkerhed og drivere er kun tilgængelige på de højere trimniveauer.

På alle Kona modeller får du Apple CarPlay & Android Auto support. Det betyder, at du kan tilslutte telefonen og få adgang til telefonopkald, meddelelser, musik, kort og andre apps ved hjælp af stemme- eller berøringsstyring. Det er en fantastisk mulighed, og det er standard på $ 19.000 Kona, men en valgfri funktion på en ny BMW.

Trådløs opladning er standard på Kona Ultimate og Infinity premium-lyden, som det er en lille Heads Up Display og Blue Link.

Med Blue Link kan du fjernstart Kona, lås og oplås Kona, fjernbetjeningen horn og lys samt indstilling af forældrekontrol, herunder hastighedsvarsler, udgangsforbud og geofærgrænser. Dette er gratis i tre år, og derefter $ 9,90 om måneden.

På SEL og højere trim niveauer Blind Spot Collision Warning, Lane Change Assist og Cross Cross Traffic Alert er standard. Med SEL tech pakken eller Kona Ultimate får du Forward Collision Avoidance Assist med fodgænger detektion, Lane Keeping Assist og Driver Attention Warning.

Kører 2018 Hyundai KonaVælg Kona med den 1.6L turboladede motor til den bedre køreoplevelse.

2018 Kona fås med to motordele. Jeg tilbragte dagen med at teste Kona Ultimate med 1.6L turboladet motor og 7-speed EcoShift Dual Clutch Transmission. Dette er helt sikkert motoren, hvis du vil have lidt mere pep.

Denne kombination er ikke super sporty, men der er nok strøm til at passere og nok pep til zip i trafik. Det går ikke for at holde trit med Mazda CX-3, når det kommer til sjove køreegenskaber, men for de fleste CUV-købere vil det ikke være en dealbreaker.

At skifte Kona til Sport-mode er ikke så udtalt som forandringen på Veloster, men det strammer styringen lidt op og ændrer gassens respons.

I sidste ende er det en god køreoplevelse for et kompakt køretøj, og det vil ikke sætte dig i søvn, men dem, der er på udkig efter åndelig kørsel, vil gerne vælge CX-3 til at zoome over fragtrummet og et fornuftigt udlejet interiør.

2019 Hyundai Kona Design2018 Kona bruger et urbane eksoskeletinspireret design, der giver kontrastpaneler og et moderne udseende.

2018 Kona er en slick-looking lille SUV, der ser bedre ud personligt end i fotos. Det ser helt sikkert bedst ud i Surf Blue eller Lime Twist, men Thunder Gray er et godt strejf, hvis du ikke vil skille sig ud så meget. En valgfri sort med lime interiør tilføjer et stænk af farve og personlighed til Kona.

Interiøret er godt udlagt med nem adgang til bægerholdere, opbevaringsvinkler og shifter under kørsel, og ingen armlæn, der kommer som på CX-3.Et rummeligt forsædeområde med let tilgængelige kontroller og valgfri lime accenter.

Jeg kan godt lide placeringen af ​​knapper og QI trådløse opladningssystem, som gør det muligt at oplade telefonen uden et kabel. Du kan ikke bruge CarPlay eller Android Auto under trådløs opladning, men det er praktisk til passagerer eller til hurtige ture.

Forsæderne er rummelige med plads til to voksne til at sidde komfortabelt. Bagsædet til Kona er tilstrækkeligt, men er lidt trængt for voksne.

Lastrummet er godt for størrelsen, og der er en praktisk opbevaringsbakke gemt tilbage der for at holde emner, der normalt ville tage op værdifuld plads dag til dag.