2017 Kia Cadenza Review - Artikler

2017 Kia Cadenza Review

2017 Kia Cadenza leverer de rigtige opgraderinger fra den foregående 2016-model for at komme op til bordet med etablerede luksusmærker. Mens der stadig er plads til forbedring, er der meget at lide om 2017 Cadenza. Kia tilbyder alle de rigtige teknologi- og sikkerhedsmuligheder til at skille sig ud og uddrive Lexus ES 350 i den tekniske afdeling med trådløs opladning, Apple CarPlay & Android Auto.

En luksus Kia kan overraske mange købere, men dette er ikke selskabets første på en eksklusiv sedan. Den nye 2017 Cadenza bygger på den luksusbil, som Kia først introducerede i 2012. Denne nye model omfatter raffinementer og opgraderinger, der bringer den tættere på konkurrencen på nøgleområder, som alle skal gøre det til et godt valg fra bilkøbere, der søger at få den mest værdifulde ud af deres luksusbil køb.2017 Kia Cadenza ReviewProsDignified, beautiful, interior.Quiet ride.Massive trunk.Eye-catching exteriorConsMiddle af vejen V-6 performanceFuel økonomi bag konkurrenterne4.22017 Kia Cadenza er en luksus sedan, der voksede op på alle de rigtige steder for at levere næsten alt hvad du forventer i et konkurrencedygtigt segment. Læs mere på Kia

2017 Cadenza fås i tre trim niveauer med et enkelt motor valg. Du kan vælge mellem Premium, Technology og Limited, som alle kommer med 3,3L V6-motoren, der er i stand til 290 hestekræfter. Kia Cadenza Premium starter på $ 31.990, Technology ved $ 38.990 og begrænset til $ 44.390. Vi kørte 2017 Kia Cadenza Limited uden ekstra muligheder.

2017 Kia Cadenza Kørsel2017 Kia Cadenza leverer en rolig og behagelig tur.

2017 Kia Cadenza bruger den samme 3.3L V6-motor som den foregående model, men den matches med en ny 8-trins automatgear. Det er en respektabel kombination, men det er ikke meningen at levere spændende rides. Du vil krydse gennem hjørner i stedet for at vride og vende, men det er mere i tråd med hvad Kia tilbyder i Cadenza.

Hvis du opgraderer fra en tidligere model, forventer du en lignende følelse på vejen. Der er flere drevformer, og Sport ændrer skiftet lidt, men alt i alt er der ikke massivt mærkbare ændringer, da du hopper mellem de fire tilgængelige muligheder. Turen skinner, når du rammer ruveveje, fordi du ikke føler meget af noget takket være en suspension, der spiser noget bump eller pothole du finder.

2017 Cadenza håndterer godt, hvis du leder efter en jævn køreoplevelse. Du kan høre bilens grænser, da dækene squeal, når du skubber bilen for meget på kurver. Accelerationen er god, hvilket viser, at det er mere end i stand til at komme ind i trafikken, slå sammen på motorvejen og overhalere langsommere biler på to køreveje.

2017 Cadenza tilbyder 28 mpg highway og 20 mpg city, en mindre forbedring i forhold til 2016 modellen og en kombineret 23 mpg i henhold til EPA estimater.

2017 Kia Cadenza Design & InteriørEn smuk elegant udvendig indpakker et luksuriøst, velindrettede interiør.

Når du først kigger på Cadenza, kan du ikke indse, at det er en Kia. En elegant ydre kommandoer opmærksomhed, fra den bredere "tiger næse" gitter til de rene linjer, der sweep over bilen. Kia siger, at Cadenza bruger et opgraderet stålkropspanel, der er mere slidfast, så du behøver ikke at frygte overfyldte parkeringspladser lige så meget. Z-forlygter og baglygte accenter samt dristige vinkler på bagruderne accenterer designet pænt og tilføjer lige nok dristighed til det luksuriøse udseende. Kia gjorde et imponerende arbejde med at opgradere udseendet fra tidligere Cadenzas, der så ud som om de ikke var helt vokset til udseendet.Når du er kommet ind inde, finder du et meget flot interiør med luksuriøse detaljer som accentstitching og soft touch materiale hele vejen igennem. Der er helt sikkert et håndlavet udseende. Mens bilen stadig er i samme størrelse, har den nye Cadenza også en længere tagline og akselafstand for bedre indvendig plads. Der er masser af plads på bagsædet, med masser af benplads og hovedrum. Sæderne er komfortable og der er USB og 12V strømforbindelser. En kraft solskærm blokerer solen ud af bagruden og manuelle parasoller er tilgængelige på begge bagruder. De to sidesæder i ryggen opvarmes. Det eneste der mangler fra bagsædet er uafhængig klimakontrol. Interiøret er meget stille, mens du er på vej.

Vores model kom med pakken Hvid Interiør, der tilføjer White Nappe Læder sæde trimme, der accenterer fint på den sorte trim på bindestreg og tæpper. Rattet er behageligt, og kontrollerne er nemme at finde og husker placeringen. Forsæderne opvarmes og ventileres for at holde dig komfortabel i det klima, du befinder dig i.

2017 Kia Cadenza Tech & Safety

Kia UVO infotainment systemet er i stand, og 8-tommers berøringsskærm er meget lydhør over for berøring. Det er nemt at parre din telefon til bilen for at afspille musik og foretage opkald. Når du tilslutter din Android eller iPhone, får du adgang til Android Auto og Apple CarPlay. Både Android Auto og Apple CarPlay giver dig mulighed for at bruge nogle af dine telefoners indbyggede apps, læse og sende beskeder, få anvisninger, lyt til musik og mere i din bil. Disse systemer gør det lettere at bruge de vigtige dele af din telefon i bilen, mens du stadig holder dig fokuseret på vejen.2017 Cadenza indeholder mange tekniske og praktiske funktioner.

Lexus ES 350 understøtter ikke CarPlay eller Android Auto, mens andre lignende biler som Lincoln MKZ og Buick Lacrosse understøtter disse avancerede teknologiløsninger. Der er en trådløs oplader på det begrænsede trimniveau, som lader dig indstille mange nyere Android-telefoner til at oplade. Kia indeholder flere effektpunkter i for- og bagsiden af ​​bilen, så du og dine passagerer ikke er efterladt på udkig efter et sted at tilslutte.

Heads up displayet i Kia Cadenze er det bedste, vi har brugt i en sedan. Systemet er nemt at se, justerer til absolut perfekt vinkel og bruger farver, der skiller sig ud under kørslen. Dette system giver dig mulighed for at se din hastighed, navigationsoplysninger og andre detaljer uden at flytte dine øjne væk fra vejen og til skærmen eller instrumentklyngen. Sørg for at prøve det mens du kører 2017 Kia Cadenza.

Andre små detaljer omfatter indvendige og udvendige lys, der tændes, når du nærmer dig med nøglerne i lommen, et hukommelsessted, som bevæger sig tilbage, når du forlader bilen og et kraftstamme, som fuldender pakken.

Ud fra et bekvemmeligheds- og sikkerhedsperspektiv finder du alle de funktioner, du forventer på en luksus sedan. Disse starter med avanceret Smart Cruise Control, der holder dig i en afstand fra bilen foran dig, mens du kører på motorvejen. Det indbefatter bremse, når det er nødvendigt, og accelerere tilbage til hastighed uden at du skal gøre noget.

360 graders kamera system hjælper dig med at manøvrere i stramme parkeringspladser, og du kan endda trykke på skærmen for at få tætte billeder af hvert hjørne af bilen, selv når du trækker fremad, så du ikke fanger et hjul på kantstenen.

Kia inkluderer autonome nødbremser, der kan anvende bremserne og bringe dig til et stop, når systemet registrerer en forestående frontkollision. Der er også et Forward Collision Warning System, der viser en advarsel og blinker en advarsel, hvis der er et potentielt nedbrud fremad. Der er også et Blind Spot advarselssystem, så du ved, om nogen er i din blinde spot og et sporafvigelsesvarselsystem, der advarer dig, hvis du krydser sporvinklerne uden at tænde signalet.

Du har brug for disse 10 skal have bilfunktioner: Find ud af hvorfor

Smart Cruise Control


Har du hader til konstant at justere din cruise control eller give op på fartpilot på grund af trafik eller på grund af en chauffør foran dig, der holder skiftende hastighed? Du har brug for et smart cruise control system.

Smart cruise control går af mange forskellige navne. Du kan se den opført som Radar Cruise, Adaptive Cruise eller Intelligent Cruise Control. Uanset hvad det kaldes, vil det give dig mulighed for at indstille din cruise control og derefter forblive med strømmen af ​​langsommere trafik.

Her er hvorfor vi elsker det og hvorfor du har brug for det. Du kommer på motorvejen og sætter krydstogtet på 76 miles i timen. Du indstiller også den afstand du ønsker mellem dig og bilen foran dig. Der er typisk tre eller fire indstillinger, så du kan være tæt eller holde meget plads. Nu skal du bare styre og din bil vil gå 76 km i timen, når trafikken tillader det, eller der er ingen foran dig. Når nogen er foran dig, går du 73 mph, og bilen sænker automatisk for at holde dig den afstand, du vælger fra bilen. Dette er uundværligt i trafik og på lange vejreture.

Ikke alle smarte cruise control systemer er de samme. Nogle arbejder i alle hastigheder, mens andre kun arbejder over en bestemt grænse. Nogle systemer kan bringe dig til et fuldstændigt stop i trafikken og derefter genstarte, uden at du behøver at røre ved en pedal.

Du kan finde adaptiv cruise control på biler så billigt som $ 18.500 som Toyota Corolla, og som en mulighed for mange biler under $ 30.000. Selv på dyrere biler kan du have brug for et højere trimniveau eller en speciel pakke for at få denne funktion.