15 bedste Nexus 6P sager - Artikler

15 bedste Nexus 6P sager

Googles Nexus 6P er en stor og premium aluminiums-smartphone med masser at byde på, herunder et stort 5,7-tommers Quad HD-skærm og en fingeraftryksscanner. Det er rigeligt holdbart, men ville være til gavn for beskyttelsen af ​​en sag. Her har vi lavet nogle fantastiske Nexus 6P sager fra mærker, vi kender og stoler på.

Med en ny Google Pixel, der nu er tilgængelig, er Googles ældre Nexus-enheder fra sidste år ser store rabatter. Nexus 6P er en fantastisk telefon, og mange brugere nyder det stadig til denne dag. For ikke at nævne det kører den nyeste Android 7.0 eller beta udgivelsen af ​​Android 7.1 Nougat, som beskrevet nedenfor.

Læs: Nexus Android 7.1 Nougat Update: Hvad skal man vide

Nexus 6P er allerede en stor enhed, der har en 5,7-tommers skærm og store beslag til de dobbelte fronthøjttalere, så at tilføje en sag kun gør den større. Når det er sagt, giver disse sager masser af beskyttelse, eller tilføjer endnu flere funktioner som et kickstand, tegnebog eller forlænger batterilevetiden. Disse er nogle af de bedste Nexus 6p sager til rådighed lige nu.Google tilbyder nogle få tilfælde og tilbehør af deres egen ret på Google Store, hovedsagelig fordi mange populære tredjepartsproducenter ikke tilbyder meget. De fleste er blevet fjernet for nylig til fordel for Pixel. Når det er sagt, Verus, Spigen, SUPCASE og andre alle har nogle meget overbevisende og kompetente tilfælde til at beskytte Nexus 6P og dets smukke design.

Disse store Nexus 6P sager spænder fra dine typiske billige men kvalitet $ 10 dem, der er tynde og lette, kendt som TPU-sager, til holdbare militære grade og drop-test-godkendte dem, der kan klare et slag. Vi har også tilføjet i tilfælde, der tilføjer funktion oven på beskyttelse. Ligesom tegneboksetasker, kickstands og en, der gør det muligt for Nexus 6P at vare i 2-3 dage, hvis ikke længere.

Det er alle tilfælde, vi har forsøgt, brugt, testet og fuldt ud anbefalet eller stolt på. Hvis ingen af ​​nedenstående er værd at dine dollars, få en billig $ 8 TPU sag og kalder det en dag. Det, eller prøv et Toast ægte trædæksel. Selv om vi vil anbefale en konkret sag fra vores liste nedenfor. Lad os komme igang.

Speck CandyShell Grip til Nexus 6P


Først skal listen være Speck CandyShell Grip sagen til Nexus 6P. Speck er en af ​​de mest populære smartphone case makers, hvorfor Google samarbejdede med dem for at tilbyde en sag i Play Butik. Vi har forsøgt alle de tilfælde, som Google tilbyder, og det er den eneste jeg kunne lide. Personligt. Den faktiske "Google Nexus 6P Case" havde et smukt design og en flot mikrofiber klud, men passer ikke rigtigt.

Speck er testet og testet og leverer altid store tilfælde. Det er ikke det tyndeste eller det letteste, men er et blødt TPU indre materiale med en hård ydre skal til ekstra dråbebeskyttelse. Derefter er der spalter i polykarbonat hard shell, der gør det muligt for gummiet at glide igennem, og føje til grebet, hvilket gør det til et af de mest komfortable tilfælde at holde.

Det er ikke for tykt, men ikke for tyndt, og opfylder militære dråber. Køb med tillid, selvom det er dyrt.

Køb fra Google for $ 39