11 iPhone 7 Release Date Tips - Artikler

11 iPhone 7 Release Date Tips

IPhone 7 udgivelsesdato er endelig her.

Tidligere i måneden annoncerede Apple flere nye produkter, herunder en ny Apple Watch, Super Mario til iPhone og to helt nye iPhone-modeller, der erstatter iPhone 6s og iPhone 6s Plus som firmaets flagskibe.

IPhone 7 og iPhone 7 Plus er officielle, og de er på vej til transportører rundt om i verden med nye funktioner. Listen indeholder et forbedret design, forbedrede kameraer og virksomhedens helt nye iOS 10-operativsystem.

IPhone 7-udgivelsesdatoen kommer i morgen, selv om Apple og dets partnere har taget iPhone 7-ordrer siden 9. september. Mange iPhone 7-modeller er allerede udsolgt forud for enhedens forventede udgivelse.Hvis du har været igennem processen før, ved du det kan være ekstremt vanskelig. Gennem årene har vi set tusinder af tusindvis af klager, og du kan potentielt løbe ind i et problem eller to på udgivelsesdatoen for iPhone 7. Det er netop derfor, du vil forberede dig

Med det for øje ønsker vi at dele nogle ting, der har fungeret godt for os tidligere. Hold disse iPhone 7 udgivelsesdato tips i tankerne, når du sporer din ordre eller som du forbereder dig til at gå ned til en Apple Store på udgivelsesdagen.

Spor din iPhone 7-ordre


Hvis du allerede har lagt i en iPhone 7-ordre, vil du gerne spore din ordre forud for morgendagens iPhone 7-udgivelsesdato.

Nogle iPhone 7-ordrer forbereder sig på at sende, hvilket betyder, at nogle kreditkort bliver opkrævet lige nu. Andre sender ud på deres vej til deres endelige destination i morgen.

Hvis du ikke allerede har gjort det, ville det være en god ide at tjekke din ordre lige nu, især hvis din konto har lavt beløb, eller hvis dit kreditkort næsten er maxed out.

Når din iPhone 7 er sendt, kan du spore det lige uden for døren. Du vil gerne gøre dette, hvis du planlægger at være ude af huset den dag, det skal ankomme, fordi det vil kræve en underskrift.

Vi har samlet en guide, der kan hjælpe dig med at spore din iPhone 7. Tag et kig på det, hvis du har brug for hjælp.