10 ting at vide om iPhone 6s Plus iOS 9.2 Update - Artikler

10 ting at vide om iPhone 6s Plus iOS 9.2 Update

IOS 9.2 opdateringen ankom i sidste uge, der leverede en lang række fejlrettelser og et par nye funktioner med en gratis iPhone 6s Plus iOS 9.2 opdatering. Denne nye opdatering til iPhone og iPad løser nogle frustrerende problemer og tilføjer mindst et frustrerende iOS 9.2-problem til iPhone 6s Plus. Denne vejledning viser dig de vigtigste iPhone 6s Plus iOS 9.2 detaljer.

Efter måneder i et beta-stadium er iOS 9.2-opdateringen nu tilgængelig for alle brugere at installere på iPhone og iPad-enheder. Den kommer sammen med en ny version af OS X El Capitan, der indeholder bedre tilslutning mellem din iPhone og Mac.

Brugere kan installere iOS 9.2-opdateringen på iPhone 6s Plus og på andre iPhones og iPads, der er i stand til at køre iOS 9. Dette er en gratis opdatering, som du kan downloade direkte til din iPhone eller med iTunes.Hvilke iPhone 6s Plus-brugere skal vide om iOS 9.2-opdateringen.

Det er vigtigt at huske, at Apple skifter til mere effektive opdateringer som iOS 9.2, der kommer hurtigere ud med rettelser til problemer, der kan frustrere brugerne. Typisk har vi set opdateringer som dette kommer året efter en ny iOS-opdatering, men Apple er fokuseret på at levere hurtigere, større opdateringer, der løser problemer med iPhone og iPad.

iOS 9.2 ankom sammen med en ny OS X 10.11.2 opdatering, Watch OS 2.1 og en Apple TV-opdatering. Disse opgraderinger vil sandsynligvis fungere bedst sammen.

Her er et hurtigt kig på de vigtigste ting, du skal vide om iOS 9.2 på iPhone 6s Plus; herunder hvad der er nyt, problemer og hvordan du kan nedgradere for øjeblikket.

iPhone 6s Plus iOS 9.2 uPdate: Seks dage i


Efter at have brugt iPhone 6s Plsu iOS 9.2 opdatering i næsten en uge er dette helt sikkert en god opgradering samlet, men i løbet af weekenden kørte vi ind i et frustrerende problem.

I det hele taget er iOS 9.2 solid, men to gange i weekenden skete iPhone 6s Plus-skærmen ikke at røre i flere minutter. Hvis du venter i et par minutter, vil det fungere igen, men ellers skal du holde tænd / sluk-knappen for at tvinge genstart enheden.

Fra et tilslutningspunkt er iPhone 6s Plus iOS 9.2 opdateringen solid med fremragende WiFi, AT & T LTE og personlig hotspot-ydeevne. Batteriets levetid på iOS 9.2 er også solid.

IPhone 6S Plus forbliver så hurtig, som den var på iOS 9 og iOS 9.1, hvilket er det samme, vi forventer på en telefon, der kun er få måneder gammel.

Bortset fra skærmen, der ikke svarer, opdateres iOS 9.2-opdateringen. En anden redaktør hos Gotta Be Mobile så dette problem, men det sker ikke på alle iPhone, vi har iOS 9.2 installeret på.