Xbox One X Udgivelsesdato, Pris & Egenskaber - Artikler

Xbox One X Udgivelsesdato, Pris & Egenskaber

Xbox vil få visuelle billeder så gode eller bedre end PlayStation, når Xbox One X ankommer senere i år.

Xbox One X er en Xbox One-konsol, der kan gøre ting, som de nuværende konsoller ikke kan. Den nye processor, RAM og grafikhardware giver det langt mere strøm til spil end Xbox One. Microsoft har fyldt denne nye hardware til en konsol, der er mindre end nogen anden Xbox-konsol nogensinde, siger firmaet.

Gamers får bedre grafik, uanset hvilket tv de har. Nye spil til støtte for 4K-tv og Xbox One X kommer. Eksisterende spil fra Xbox One og Xbox One S arbejde på konsollen. Xbox One og Xbox One X tilbehør er også kompatible. Spillere, der ikke har et 4K-tv, får bedre grafik takket være nogle nye prøvetagningsteknologier inde i konsollen.

Her er alt hvad du behøver at vide om Xbox One X udgivelsesdato, spil og dets funktioner.

  • Xbox One X Release Date
  • Xbox One X Price
  • Xbox One X Performance
  • Xbox One X Games
  • Xbox One X VR Headsets
  • Xbox One X Pre-Orders

Xbox One X Release DateLæs: Xbox One S vs PlayStation 4 Pro

Xbox One X udgivelsesdato er den 7. november. Det er lige før ferien shopping sesong starter.

Xbox One X Price

Xbox One X-prisen afspejler sin status som den mest kraftfulde Xbox One. Konsollen koster $ 499.99, mere end hver Xbox One S gør i dag. Xbox One X har ikke flere lagringsmuligheder eller inkluderede gratis spil, det forekommer.

Xbox One X Performance & Features

For at gøre 4K spil muligt, har Xbox One X brug for strøm. Konsollen har 6 teraflops af strøm og 8 CPU kerner. Vi ved også, at 320 GB / s hukommelsesbåndbredde hjælper det med at håndtere de 4K videospil, det understøtter. Microsofts Mike Ybarra bekræftede udviklere vil have 9 GB RAM til at arbejde med.

Der er nogle meget reelle fordele ved at købe en Xbox One X uden et 4K tv. Konsollen bruger Super Sampling teknologi til at forbedre grafikken på HD-tv. Hvert tv, der understøtter HDR 10, kan bruge HDR-funktionerne i Xbox One X. HDR står for et højt dynamisk interval. Titler, der understøtter det, har et bredere udvalg af farver end standardspil. Alle spil indlæses hurtigere og forbliver superglatte med 60 billeder pr. Sekund video, siger Microsoft.

Xbox One X gør mere end forbedring af videospil. Som Xbox One S understøtter den film og streaming video med 4K-billeder og HDR. Netflix og Amazon Prime tilbyder begge HDR-video på Xbox One S i dag, og Xbox One X bruger de samme apps.

Xbox One X GamesXbox One X-ejere kan købe nye titler med forbedret grafik, der understøtter 4K-billeder eller holder sig til deres eksisterende videospilsamling.

Læs: 9 Mest spændende 2017 Xbox One Games

Xbox One-spil arbejder på Xbox One X. I forlængelse vil Xbox 360-spil, der er en del af Xbox One Backwards Compatibility Program, også fungere sammen med den nye konsol. Ethvert downloadbart indhold, som købere har overført. Spillere skal bare logge ind med deres konto for at overføre deres DLC, gemmer og digitale titler til den nye konsol.

Eksklusivspil fremstillet af Microsoft understøtter Xbox One Xs forbedrede grafik. MicrosoftsForza Motorsport 7lancerer til konsollen i år. Halo Wars 2, Minecraft ogGears of War 4 Få opdateringer til at forbedre deres grafik. Udviklere, der ikke ejes af Microsoft, kan forbedre deres spil til Xbox One X.Assassin's Creed OriginsogMadden 18begge har bedre udseende på konsollen. Mindst 30 tilgængelige Xbox One-spil får en visuel opdatering til Xbox One X gratis.

Hvert spil, der virker på Xbox One X, vil fungere på ældre Xbox-konsoller. Microsofts Aaron Greenberg fortalte Engadget Xbox One X vil ikke have eksklusive spil. "Vi har ikke konsol-eksklusive spil til [Xbox One X]. Det er et økosystem - uanset om du har en Xbox One S eller [Xbox One X], vi vil ikke have nogen tilbage, "sagde Greenberg.

Xbox One X VR HeadsetsOculus Rift.

Der er en undtagelse fra denne regel om eksklusioner. Xbox One X vil bruge sin ekstra hestekræfter til at tilbyde VR headset support. Disse spil kommer ikke til Xbox One eller Xbox One S, fordi de ikke tilbyder nok processorkraft.

Læs: Oculus Rift VR - 5 ting at vide

Hvilke headset Xbox One X understøtter forbliver skumle. Facebooks Oculus Rift VR-headset ville være et naturligt valg. Den er tilgængelig i dag, og selskabet samarbejdede med Microsoft for at inkludere en Xbox One-controller med hvert headset. På den anden side arbejder Microsofts Windows Team sammen med pc-beslutningstagere for at oprette virtuelle virkelighedshovedtelefoner. Disse headsets fungerer på Xbox One, men ikke før 2018.

"Vi er også begejstrede for at dele, at Windows Mixed Reality-oplevelser vil lyse op på andre enheder over tid, ud over skrivebordet og Microsoft HoloLens. Vores plan er at bringe blandet virkelighedsindhold til Xbox One-familien af ​​enheder, herunder Project Scorpio, i 2018, "sagde firmaet i et relateret indlæg på sin Windows Experience Blog.

Xbox One X understøtter Virtual Reality og Mixed Reality. Blandet virkelighed lader virtuelle tegn og objekter vises som om de er i samme rum som brugere. VR-brugere kan ikke se rummet omkring dem.

Læs: Windows 10-skabere Opdater VR: Hvad vi ved

Xbox One X Pre-Orders

Ingen butik tager endnu en Xbox pre-order. De skulle ankomme snart, Microsoft vil gerne sørge for, at det har nok konsoller til at imødekomme efterspørgslen på den 7. november lanceringsdato.

To forhandlere vil sende købere en meddelelse, når forudbestillinger ankommer. Microsoft Store har en e-mail liste, som alle kan registrere for nu. GameStops Xbox Scorpio-meddelelsesside vil sende en sms til kunderne, når forudbestillinger starter i sine butikker. Best Buy sender ikke shoppers forudbestillede advarsler.

8 Bedste gratis Xbox-spil: januar 2018

Warframe


Mange fri-til-play-spil drejer sig om strategi eller civilisationsbygning. Warframe er et af de gratis Xbox-spil, som du kan downloade nu, der ikke gør det. Det er en tredje person shooter.

Tenno har lige vågnet efter århundreder af at sove i stasis. Warframe tager sit navn fra de dragter, som Tenno bruger til at kæmpe med spillets andre løb. Der er Greiner, som er kloner af mennesker. Corpus tilhører et teknologibedrift med masser af robot innovation til deres rådighed. Sentienter består af en fremmed race, der er tilbage til kamp.

Warframe har både spiller-vs-player kamp og en single player oplevelse.

Download Warframe fra Xbox Store