WWE 2K16 vs WWE 2K15: 11 nøgleforskelle - Artikler

WWE 2K16 vs WWE 2K15: 11 nøgleforskelle

Hvad er nyt i WWE 2K16? Her er et kig på WWE 2K16 vs WWE 2K15 spil for at se, hvad de nye WWE 2K16 funktioner er, og hvordan de sammenligner med den sidste generation af det populære wrestling spil.

Er der nok opgraderinger i WWE-spil for at opgradere fra WWE 2K15 til den nyeste version? Efter at have udforsket hvad der er nyt, kan du ringe til dig selv og se hvad du får med den nye version af WWE 2K.

WWE 2K16 anmeldelser er ikke ude endnu, så du bliver nødt til at tjekke denne liste over nye funktioner og vente derefter for at se, hvor godt 2K leverer de nye funktioner i 2K16.Se hvad der er nyt i WWE 2K16.

WWE 2K16 udgivelsesdato er 27. oktober, og spillet er tilgængeligt på Xbox One, PS4, PS3 og Xbox 360. Vi er fokuseret på 2K16 udgivelsen til Xbox One og PS4, så der er en chance for, at nogle af disse nye funktioner ikke kom til den ældre konsol.

WWE 2K16 er $ 59,99 for den almindelige version. Der er også en WWE 2K16 deluxe digital udgave til $ 89,99, der inkluderer spillet, The Terminator Pack, Accelerator og MyPlayer Kick Start samt WWE 2K16 Season Pass.

Den seneste trailer indeholder Steve Austin, The Undertaker, Brock Lessnar, Sting og andre sammen omkring et bål for at kaste rester af ældre selv ind i ilden. Påhængskøretøjet beder spillere om at hæve noget helvede. Blandet med brandscenerne er små prøver af WWE 2K16 gameplay.

Her er et kig på de nye WWE 2K16-funktioner, som du får, når du opgraderer fra WWE 2K15 i efteråret.

WWE 2K16 Min karrierefunktion


WWE 2K16-udgivelsen bringer en opgraderet MyCareer-tilstand til spillere, der nu kan spille i NXT-mærket og blive en mere udviklet spiller, før de sigter mod WWE-rosteren.

En del af opgraderingerne omfatter evnen til at vælge, hvordan du vil komme ind i WWE arenaen. Dette tilføjer mere evne til at tilpasse din historie linje. Du kan vælge de titler, du vil gå til, vælge at bruge Tag Team titler, og du kan også vælge hvordan du håndterer interviews - hvilket vil påvirke spilets aktuelle spil.

Dette kan skabe rivaliser og alliancer - og hvordan du vælger at svare dig, kan ændre, hvordan du spiller. Der er nu flere muligheder for at kontrollere, hvordan du løber ind i kampen. Det overordnede mål er at gøre det til Hall of Fame.