Wish App: 8 ting brugere skal vide i 2019 - Artikler

Wish App: 8 ting brugere skal vide i 2019

The Wish app er en shopping app til iPhone og Android, som giver dig mulighed for at bestille billige varer online med store besparelser. De fleste varer leveres direkte fra Kina, men noget skib fra USA for hurtig levering.

Ønsker er en shoppingservice i USA og Det Forenede Kongerige, der sætter forbrugerne i direkte kontakt med sælgere i Kina for at købe tøj, elektronik og gadgets med en kraftig rabat. Der er nogle knockoff produkter og nogle lookalike produkter. Nogle gange kan du se et ægte mærkeprodukt på Wish, men de er ikke s billige og ofte sælger ud.

Læs: Bedste apps til spilde tid

Købere kan bruge Wish-hjemmesiden eller Wish-appen, der er tilgængelig på de fleste større platforme til at shoppe gennem en vifte af varer. Her er nogle af de mest overraskende ting, du kan købe på Wish. Husk at mange Wish-varer ofte tager en måned eller længere at sende, og i mange tilfælde skal du være opmærksom på størrelsen på sko og tøj.

Wish App tog afsted i slutningen af ​​2015 omkring feriehandelssæsonen og viser ingen tegn på at bremse i 2019. Forsendelsestider og udvælgelse varierer stadig afhængigt af hvad du leder efter, men der er flere Wish app vurderinger, der kan hjælpe dig med at få en god aftale og undgå dårlige køb. Vi har for nylig købt et 70-tommers tv, og modtaget et armbånd, der er værd at 17 cent i stedet, så smart shopping er vigtigt.

Det store spørgsmål er altid, "Kan du vide, om noget på Wish er ægte eller falsk?" Det er noget, som Good Mythical Morning udforsker i videoen ovenfor, hvor Rhett og Link skal afgøre, om noget er ægte eller fra Wish.

Mens Wish-appen viser sig populær til shopping gennem 2018, er der nogle ting, som brugerne skal vide om denne app, før de bestiller.

Her er hvad kyndige kunder har brug for at vide om Wish-appen på iPhone, Android og andre platforme.

Hvad er Wish App?

Appen Wish kombinerer mobile brugere til Wish-hjemmesiden, hvor de kan købe tøj, tilbehør, gadgets og meget mere ved stejle rabatter. Der er mange forskellige varer til salg, herunder produkter, der ligner meget navnevarianter - men er ikke det samme.Du kan købe alle slags ting i Wish-appen.

For eksempel er der masser af lister til Airpods for $ 5 eller så, men de er ikke de rigtige AirPods. Der er mange andre lignende stil tilbud med kloge ure, selfie pinde, smykker og meget mere. Ud over de normale besparelser er der også daglige og timebaserede tilbud.

Købere kan downloade Wish appen til iPhone, iPad, Android, Windows og Amazon Fire.

Du har brug for en konto til brug af ønske

Ligesom mange shopping apps har du brug for en Wish-konto for at bruge Wish appen. Indtil du registrerer dig, kan du ikke se nogen af ​​tilbudene, så du bliver nødt til at tilmelde dig for at finde ud af, om du vil have noget, som de sælger.

Selv når du går online, skal du oprette en konto, før du kan se, hvad tjenesten sælger.

Hvad er Wish App Catch?

Den største fangst med Wish-appen er, at du ikke hurtigt får dine varer. Forsendelsen varierer fra 11 dage til 22 dage for mange varer, hvilket betyder at det kan tage en måned at få din vare. Du kan finde nogle varer, der ankommer i 5-7 dage under hurtig forsendelse. Disse varer skibes direkte fra Kina, hvorfor tingene ikke ankommer om to eller tre dage, som du får fra Amazon og andre forhandlere.Gør din forskning, før du køber ting i Wish-appen.

Den anden fangst er, at tøjets størrelse og det faktiske færdige produkt måske ikke passer til billederne eller hvad du forventer. Det er mere vigtigt at læse anmeldelser og søge efter brugernes fotos på Wish, end det er på Amazon og andre hjemmesider.

Husk, hvis du får en defekt vare, kan det tage op til to dage at høre tilbage fra Wish Customer Support. Derfra kan du anmode om refusion eller udveksling. Tjek anmeldelserne for at få oplysninger om forsendelsestider, før du bestiller.

Kig efter anmeldelser og faktiske billeder

Når du leder efter varer, der skal købes i Wish-appen, kan du læse anmeldelser for at se, hvad andre mennesker siger om kvaliteten af ​​varerne. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at lave Wish app Christmas shopping.

Du kan også læse butiksklassificeringen for at se, hvordan butikken er samlet før du bestiller.

Det bedste er at springe forbi produktfotoerne, som sælgeren uploader, og se på brugernes fotos af produkterne for at se, hvordan det faktiske produkt ser ud, og hvad brugere skal sige om det. I videoen nedenfor får du en god ide om, hvordan produkterne sammenligner med det, du ser på hjemmesiden. Nogle ting er gode, mens andre ikke passer overens med den beskrevne pasform eller de farver, der vises på hjemmesiden.

Se nogle videoanmeldelser af køb af Wish app på YouTube for at se, hvad folk tænker på, hvad de får. Der er masser af brugere, der sender efter ønskesedler og anmeldelser på YouTube for at hjælpe med at vise, hvordan de egentlige produkter ser ud og hvordan de passer.

Hvis du planlægger at købe teknologi, skal du sørge for at undersøge anmeldelserne, inden du køber. Som du kan se i videoen nedenfor, er der nogle gode fund.

Du kan se mange anmeldelser af produkterne, og du vil høre fra brugerne om forsendelsen, hvilket kan tage måneder i nogle tilfælde.

Wish App ShippingMange af de varer, du køber i Wish app-skibet gratis fra Kina, hvilket er en smuk imponerende aftale. Derfor tager det op til tre uger for nogle ting at komme frem.

Du kan se forsendelsesomkostningerne og forventet ankomst for hver vare, mens du handler.Hvis du køber fra forskellige butikker, skal du muligvis betale forskellige forsendelsesomkostninger.

Sørg for at kontrollere dette før du køber, især hvis du køber tunge eller større varer. Nogle fantastiske flotte tilbud er ikke længere en god handel, når du faktor i forsendelsen.

Hvis du handler med Wish for Christmas, kan du finde ud af, at varer kommer frem i tide, men du har ikke tid til at gøre nogen udveksling, hvis noget ikke er som du forventede.

Ønsker App Refusion

Wish-appen og Wish-webstedet tilbyder en returpolitik, der giver dig mulighed for at anmode om tilbagebetaling inden for 30 dage efter levering eller det seneste leveringsoverslag. Du skal bruge appen eller hjemmesiden til at starte afkastet, og du skal høre tilbage inden for 72 timer.

Du er ansvarlig for at betale fragt og alle relaterede gebyrer for afkast. Opadrettede er at mange gange du bare skal bevise at noget er galt med et foto, og de vil refundere uden at bede dig om at sende varen tilbage.

Da jeg forsøgte at returnere en Wish-vare, der var åbenlyst ikke, hvad jeg købte, endte de med at have brug for emballageoplysninger, som jeg allerede havde smidt væk. Kassér ikke noget, før du har behandlet restitutionen.

Ønsker svindel

En ting du skal passe på, er Ønsket svindel. Jeg fandt for nylig, hvad der kiggede for godt til at være sandt, men købte det bare for at se, hvad jeg ville få. Jeg købte en 70-tommers 4k tv på Wish gratis med fragt på 2 dollar. Varen sendes næste morgen, og sælgeren skiftede produktbeskrivelsen til et par hovedtelefoner.Pas på ting, der er for gode til at være sandt.

Ifølge Wish købte over 10.000 mennesker dette, så sælgeren fik $ 20.000 eller mere på en dag til hovedtelefoner i håb om, at folk vil glemme, eller måske vil de lukke butikken, inden det kommer til at komme.

I maj ankom denne vare. Du kan se videoen nedenfor for at se hat jeg fik, men det var bestemt ikke et 70-tommers tv.

Den samme sælger tilbyder en "Ultra-tynd Quad-Core Laptop 14" Screen Display 1366 * 768 pixel 4G + 64G Windows 10 "enhed til salg, men beskrivelsen viser nu, at det kun er en tastaturhud, ikke en bærbar computer.

Det er meget vigtigt at læse beskrivelserne af varer på ønske, især hvis de ser for godt ud til at være sande.

Hvad kan du købe på ønske?

Der er alle slags varer på ønske fra ingen navnevarer, der er så gode som hvad du finder i en butik til en meget højere pris til virkelig mærkelige ting som toiletpapir, falske politi badges, svømmehaller, både og meget mere. Hvis det er lavet i Kina, kan du sikkert købe det på ønske.

20 overraskende ting du kan købe på Wish App

Falske Guldstænger$ 3.00 fra Wish

Du kan købe falske guldstænger på Wish App. Disse små guldstænger er designet til at ligne ægte guld. Med en MSRP på $ 54 behøver du kun at betale $ 3 for at få en oz af falsk guld, der er designet til at ligne ægte guld.

Beskrivelsen står foran hvad du får. Selvom billedet viser Credit Suisse og ser ud til at vise markeringer, at dette er ægte guld, er det identificeret som en replik-souvenirmøde.

De fleste anmeldelser tyder på, at dette er en god prank gave at give til nogen. En ægte 1 oz bar af guld som denne kan købes på eBay for betydeligt mere.