Hvorfor skal du ikke købe Galaxy S9 eller Note 8 Right Now - Artikler

Hvorfor skal du ikke købe Galaxy S9 eller Note 8 Right Now

Samsung Galaxy S9 og Galaxy Note 8 er to af de bedste telefoner til rådighed i 2018, men de er to telefoner, som du ikke bør købe lige nu. Med smukke store skærme og store kameraer er de fristende tilbud, men vi anbefaler at holde afsted i en kort periode. Lad mig forklare hvorfor.

Faktisk er der mange fantastiske Android-smartphones til rådighed i dag, og endnu flere er på vej. Ja, der er altid noget større eller bedre kommer snart, men juli og august er ikke en god tid til at købe en ny telefon.

Det er fordi alle de populære telefoner i andet halvår kommer snart.Grundlæggende, selvom Galaxy S9 + er fantastisk, vent en måned eller to, hvis du kan. Ikke kun fordi Galaxy Note 9 kommer snart heller. Der er faktisk et par forskellige grunde, vi anbefaler at vente.

Det er en travl tid på året lige nu. Familier over hele kloden tager ferier, børnene nyder sommer, og shopping til shopping er allerede i gang. Der er dog ikke nogen nye telefoner, og du kan blive fristet til at afregne og købe noget i dag. Gør det ikke, og i stedet overvej nogle af de muligheder, vi har beskrevet nedenfor.

Samsung Galaxy Note 9 Release

Der er en række grunde til at købe en Note 8 eller Galaxy S9, men der er lige så mange grunde til at vente. Den største og nærmeste årsag er Galaxy Note 9 udgivelsesdato. Den næste note er kun få uger væk.

Samsungs Galaxy Note 9 har en smuk 6,3-tommers kant-til-kant skærm (eller større) med buede kanter og to kraftige kameraer på bagsiden for at tage på iPhone X eller iPhone 11. I år siger rygter, at Samsung vil tilføje en stort 4000 mAh batteri til hele dagen brug, tilføj Bluetooth kontroller til S-Pen stylus og tilbyde en 256GB model. Dybest set en større, bedre, hurtigere og mere brugbar Galaxy Note.Grunden til, at vi anbefaler at vente, før du køber en S9 eller Galaxy Note 8, er, at Galaxy Note 9 vil blive annonceret den 9. august, som kun er få uger væk. Så forventer vi en udgivelsesdato omkring den 24. august.

I princippet skal du vente til den 9. august for at se, om ændringerne er nok til at garantere at vente. I det mindste, hvis det ikke er det, vil du kunne finde en solid Galaxy Note 8-aftale nu, da note 9 er officiel. Det er en win-win.

Vent til Pixel 3 XL

Vi synes heller ikke, det er en god tid at købe en Pixel 2 XL fra Google. Dybest set får du ikke en Pixel 2, Galaxy S8 / S9 eller Note 8 lige nu. Ikke før alle de store telefoner bliver annonceret i de kommende måneder, eller vi ser nok rygter for at vide, hvad de skal forvente.

Googles tredje generation Pixel 3 kommer hurtigere, end du sandsynligvis tror. Og mens vi ikke ved så meget om det som vi gør Samsungs Note 9, har vi en god ide om hvad vi kan forvente. De er en smuk stor skærm, lager Android 9.0 P, en fremragende kameraoplevelse og et slankt design.

I år vil den større Pixel 3 XL sandsynligvis have en endnu større 6,2-tommers Quad-HD-skærm. Eller du kan få en 5,3-tommer pixel 3. Nu, da Google ejer det meste af HTC smartphone divisionen og de har lavet nogle få telefoner, har vi høje forventninger til Pixel 3 og Pixel 3 XL.

Det eneste potentielle problem er, at Google kopierede Apple og satte et indlæg på skærmen. Og ikke bare noget hak, men en stor. Du får stadig dual front-front højttalere, prisbelønnet fotografering, jævn software, hurtig opladning og vandmodstand. Der er meget at lide her.

Vi forventer imidlertid ikke, at Pixel 3 ankommer til efter oktober. Du skal vente et stykke tid for denne, og ikke alle er villige til at vente.

LG V40 (og dens fem kameraer)

En anden imponerende telefon kommer snart i efteråret, men det flyver under de fleste købere radar. Vi taler om LG V40. LG G7 ThinQ er anstændigt, men startende i 2018 sparer LG alt det bedste displayteknologi og tricks til LG V-serien af ​​telefoner.

I grund og grund er LGs nye flagskibs-telefon LG V40, og det vil give Galaxy Note 9 og endda Galaxy S10 en vis stærk konkurrence. Vi hører allerede rygter om fem kameraer, en stor skærm og mange fancy features.LG V40 vil bruge LGs næste generation OLED-skærm i enten en 6 eller 6,2-tommers størrelse, selv om der er en chance for, at vi kunne se en endnu større skærm til at konkurrere med iPhone 11. Forvent en præmie alt metal og glas design, dag batterilevetid, en Quad-DAC for fremragende lyd og en flok kameraer.

Ryktet har det LG vil beholde sine populære dobbelte 16MP bagkameraer, men derefter tilføje en tredje linse til bagsiden. De er en almindelig linse, en super vidvinkelobjektiv og en tredje telelenszoomobjektiv. Disse vil give dig det bedste billede i enhver situation, eller kombinere til enorme 48 Megapixel skud. Derefter vil de føje to kameraer til forsiden for forbedrede selfies og billeder i portrætstil.

Jeg ved ikke, om vi har brug for fem kameraer, men det er det, vi får. Tidlige rapporter siger, at Galaxy S10 + også vil tilbyde fem kameraer. Vi bliver nødt til at vente og se.

iPhone (er) kommer

Mens de fleste Samsung Galaxy eller Note brugere nok holder sig til Samsung og ikke ønsker en iPhone, er det noget at overveje. Vi ved, at nye iPhone-enheder kommer i september og vil have masser at byde på.De seneste rygter foreslår en ny og forbedret iPhone X (eller iPhone 11) med en 5,8-tommers skærm og masser af nye funktioner. Vi hører også Apple vil tilbyde en stor 6,5-tommers iPhone 11 Plus (eller 9 Plus) med en lignende bezel-fri skærm. Så kan Apple endda levere en tredje 6,1 tommer enhed, der er mere overkommelig end nogen anden Apple-telefon.

Vi ved ikke, hvad der kommer, hvad navne vil være, men vi ved, at de sandsynligvis vil være værd at vente på for blot at se, hvad der er tilgængeligt.

Et par flere telefoner

Til sidst ønskede vi at kaste ud navne på et par andre potentielle telefoner, vi anbefaler at vente på, før du hopper på en Samsung-telefon, der er tilgængelig. Gør mig ikke forkert, Galaxy S9 er en fantastisk telefon, du vil elske i årevis. Men det er allerede ved at blive erstattet af en Galaxy S10 i februar. Så du kan lige så godt få noget helt nyt, right?

Telefonen jeg er mest begejstret for i anden halvdel af 2018, bortset fra Galaxy Note 9, er OnePlus 6T. Vi ved ikke, at selskabet vil følge sin tendens til at frigive en anden telefon om efteråret, men hvis det gør det, forvent noget imponerende.Vi mener også, at en vigtig telefon 2 er i værkerne, måske for ikke at nævne en anden Moto Z3 eller endda Galaxy S9 Active. Alle disse telefoner vil være nyere end hvad der aktuelt er tilgængeligt fra Samsung. Det betyder ikke, at de bliver bedre, bare husk det.

Galaxy S9 Active vil nok være super robust og have et stort 4,300 mAh batteri, som varer i dagevis. Motorolas Moto Mods gør Moto Z3 til et godt valg for alle, der investeres i disse tilbehør, og vi har endda hørt et par rygter om, at Google vil frigive et budgetvenligt Pixel 3, der ligner de gamle Nexus-dage.

I grund og grund er Galaxy S9 og Note 8 begge gode telefoner, men de er ikke dine eneste muligheder lige nu. Og de er ikke dine eneste muligheder i løbet af anden halvdel af 2018.