Hvilken udgave af Crackdown 3 skal du købe? - Artikler

Hvilken udgave af Crackdown 3 skal du købe?

Det kan se ud som om der ikke er mange Crackdown 3 udgaver at vælge imellem, men der er to måder at købe Crackdown 3 og en lang række udgaver baseret på Crackdown 3 forudbestillingsbonuserne, som du kan købe.

Crackdown 3 er $ 59,99 til basisudgaven, men du kan få en Steelbook-udgave, hvis du kan lide samlerobjektet af dine spil, og du kan også få fat i særlige udgaver med andre bonusartikler.

Den største beslutning om hvilken udgave der skal købes, er, hvis du vil have standardudgaven, eller hvis du vil gå med Game Pass-udgaven af ​​Crackdown 3. Game Pass-versionen er kun digital, mens standardudgaven er tilgængelig på disk eller digital .

Der er ingen super speciel Crackdown 3-udgave, sandsynligvis på grund af den samlede forsinkelse af spillet, som har været i udvikling i årevis og endelig kommer ud i midten af ​​februar.

Crackdown 3 Standard EditionHvilken Crackdown 3-udgave skal jeg købe?

Den normale version af Crackdown 3 er standardudgaven. Dette er en $ 60 version af Crackdown 3, der leveres med alle basisspil og standardfunktioner. Du kan finde nogle tilbud på Crackdown 3 standard udgave. Der er ikke længere Amazon Prime eller Gamers Club Unlocked rabatter for de fleste brugere, så i de fleste tilfælde betaler du fuld pris.

Hvis du vil lave et køb og har Crackdown 3 for evigt, er det den udgave at købe. Du kan vente og hente nogle tilbud i sommer, men forvent ikke massive rabatter i løbet af den næste måned eller to. Når det er sagt, kan du forudbestille Crackdown 3 og spare $ 10 hos Newegg lige nu. Her er de tilbud og bonusser, du skal være opmærksom på.

Crackdown 3 Pre-order bonusser og tilbudFå gratis sokker, når du køber Crackdown 3 på GameStop.

  • CrackDown 3 til $ 49,99 hos Newegg
  • CrackDown 3 til $ 59.99 på Amazon
  • CrackDown 3 til $ 59,99 på Walmart
  • CrackDown 3 til $ 59.99 med sokker på GameStop
  • CrackDown 3 til $ 59.99 med Steelbook hos Best Buy

Du skal pre-order nu for at få disse tilbud, da ikke alle af dem vil vare gennem fuld udgivelse. Du kan få Crackdown 3 digitalt eller på disk med denne udgave.

Crackdown 3 Game Pass Edition

Crackdown 3 Game Pass Edition er standardudgaven af ​​spillet, men du rent faktisk udlejer det som Netflix. Så længe du abonnerer på Game Pass har du adgang til spillet og til mange andre spil, men du ejer ikke spillet. Hvis du holder op med at betale for Game Pass, har du ikke længere adgang til Crackdown 3.

Dette er en digital eneste version af Crackdown 3, så du skal downloade hele spillet til din konsol for at kunne spille. Hvis du kan lide at spille de andre Game Pass-spil, er dette en god mulighed, da du får adgang til masser af spil fra Microsoft. Du kan også spille denne udgave på Xbox og Windows 10 uden at købe spillet to gange.

Spilpaset er $ 59,99 i 6 måneder, men du kan finde den så lav som et år for $ 88.47. Du kan tilmelde dig en $ 1 prøve, der får dig Game Pass og en måned med SLing TV.

Digital vs fysiskBestem på disk eller digital.

Crackdown 3 sælges i fysiske og digitale versioner med nogle få vigtige forskelle mellem disse muligheder. Mens mange spillere er delvist at købe på en disk, er der nogle grunde til at undgå den fysiske version af spil i 2019.

Hvis du er ked af at håndtere en massiv stak spildiske, eller du bor i et hus, hvor de går tabt eller beskadiget, er det en god idé at købe den digitale version af Crackdown 3. Det betyder ingen disk for at tabe eller for nogen at bryde . Du behøver heller ikke at komme op for at skifte spil. Med en digital version kan du nemt skifte mellem spil, når du spiller uden at komme op til at bytte diske. Dette er en af ​​de største grunde til at gå med en digital version af spillet.

Hvis du beslutter dig for at købe den fysiske kopi af Crackdown 3, kan du sælge den, hvis du beslutter dig for ikke længere at spille den. Dette er en praktisk måde at finansiere fremtidige spil, hvis du hopper over handlen og sælger direkte på eBay eller Craigslist. Du kan også låne Crackdown 3 på disk til en ven uden at hoppe gennem hoops for at dele Xbox One-spil.