40 Samsung Galaxy Note 9 Tips og tricks - Artikler

40 Samsung Galaxy Note 9 Tips og tricks

I denne vejledning deler vi en stor liste over over 40 Galaxy Note 9 tips, tricks eller skjulte funktioner. På den måde kan du hurtigt mastre din telefon og nyde alle de flotte ting, det kan gøre. Uanset om det er at overføre data fra en gammel enhed, kontrollere den med S-Pen, lave en GIF, slippe af med Bixby eller tage super slow-mo videoer.

Du behøver ikke at læse den kedelige manual eller tage timer gennem menuen Indstillinger. I stedet fortæller vi dig om alle de flotte funktioner, du har gået glip af.

Læs: Sådan bliver du helt af med Bixby på Galaxy Note 9

Med vores hjælp kan du nemt beherske Galaxy Note 9. Vi starter med hurtigt at ændre nogle indstillinger for at forbedre din oplevelse. Så fortæl dig om nogle skjulte funktioner, fulgt med en flok virkelig nyttige Galaxy Note 9 tips eller tricks med videoer og trinvise instruktioner.Overfør din gamle telefon til Galaxy Note 9

Til at begynde med, lad os overføre din gamle telefon til Galaxy Note 9, hvis du ikke allerede har det. Hvis du gjorde det, spring til vores næste tip. Ingen ønsker at miste alle deres indstillinger, tekster, opkaldslog og billeder. Sådan holder du alt.

Samsung har en funktion, der hedder SmartSwitch, og det overfører automatisk din gamle telefon, Galaxy, iPhone og mere til Galaxy Note 9. Det gør bogstaveligt talt alt for dig - enten trådløst eller med det medfølgende USB-kabel. Find bare SmartSwitch i indstillinger, brug adapteren, der kommer i boksen Note 9, tilslut den til din gamle telefon og følg instruktionerne på skærmen.Når din første opsætter telefonen (eller hvis du vil omdanne den), er det den hurtigste og nemmeste metode. Dette overfører de fleste af dine indstillinger, apps, wallpapers, tekster og meget mere.

Læs: 19 Bedste Galaxy Note 9 sager til at holde telefonen sikker

Hvis du går fra Samsung til Samsung kopierer det bogstaveligt talt alt, herunder din startskærm. Når det er helt klart, her er de andre tricks, du vil nyde.

Aktivér fuldskærms apps

Samsungs Galaxy Note 9, som de fleste nye Sammy-telefoner, har en massiv skærm, der er høj og tynd. Som følge heraf bruger nogle apps ikke hele skærmen. Hvis du ser sorte søjler øverst og nederst på visse apps, skal du aktivere fuldskærms-app-tilstand til en bedre oplevelse. • Træk notifikationslinjen ned og gå ind iIndstillinger (gearformet ikon nær øverst til højre)
 • Find og vælgSkærm
 • Vælg indstillingen mærketFuldskærms apps
 • Find enhver app, der ikke er fremhævet ogskift fuldskærmstilstand til on

Vores billede ovenfor er et hurtigt blik på præcis, hvad du vil lede efter. Dette vil tvinge apps til fuldskærmstilstand på Galaxy Note 9. Nu nyder du apps og spil på hele skærmen, du har betalt for.

Tilpas altidskærmen

En af mine yndlingsfunktioner er altid på skærmen. Giv Not 9 ejerne hurtige oplysninger som tid, dato, batteriniveau og endda indgående meddelelser, alt sammen mens skærmen er "slukket". Dette bruger næppe batteriets levetid, hvilket er godt. Endnu bedre, det er meget tilpasses.Gå til indstillinger og søg altid efter visning. Tryk på tænd-knappen for at tænde det, hvis det ikke allerede er tilfældet. Eller tryk på indstillingen for at indtaste tilpasningsafsnittet som vist ovenfor. Gå til Indstillinger> Temaer> AOD-kolonne nederst, og find et helt nyt billede, logo, kalender og mere. Hvis du ikke kan lide det, kan du slukke for Galaxy Note 9 altid på displayet.

Forøg skærmens opløsning

Galaxy Note 9 har den bedste skærm i enhver smartphone på markedet. Det er i stand til en 2k opløsning, der er højere end de fleste HDTV'er. Samsung begrænser det dog til 1080p, kendt som FHD, når du tænder det først. Dette kan hjælpe med batteriets levetid, men det betyder også, at du ikke får den fulde opløsning, som skærmen kan tilbyde. Sådan ændrer du det.I grund og grund skal du gå til Indstillinger ved hjælp af ovenstående trin og kigge efter skærmopløsning. Skub det over til WQHD + 2.560 x 1.440 og tryk på.

Setup Iris Scan, Face Unlock (Intelligent Scan) eller Fingerprints

Mens fingeraftryksscanneren endelig er i midten, lavere og lettere at trykke, er det ikke den eneste oplåsningsmetode. Med notatet 9 er ansigtsscanning eller Iris Eye-scanneren til at låse telefonen op bedre end nogensinde. Du vil gerne bruge Samsungs nyeste version, kendt som Intelligent Scan.Intelligent Scan bruger Face Unlock, Iris scanning, eller begge for at låse din telefon op så hurtigt som muligt. For at starte, skal du gå tilIndstillinger> Låseskærm og sikkerhed> Intelligent scanning og følg vejledningen for at få det hele oprettet. Ellers skal du bruge et fingeraftryk, som du har i mange år. Det virker også fint også.

Brug Smart Lock & Skip Fingerprints

Mens Face Unlock og fingeraftryk er hurtige og nemme, skal alle bruge Smart Lock. Det er en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for at springe fingeraftryk så ofte som muligt, når telefonen ved, at den ikke behøver et fingeraftryk eller ansigtsscanning. Dette bruger betroede steder og tilsluttede enheder til at springe over låse telefonen i bestemte situationer.Gå til Indstillinger> Låseskærm og sikkerhed, Smart Lock og du kan takke mig senere. Du kan se fire forskellige tilstande at vælge imellem. Jeg bruger betroede enheder og Bluetooth, så når jeg forbinder not 9 med min bilstereo, eller det er tæt på en smartwatch, har jeg ikke brug for mit fingeraftryk for at låse op for telefonen. Softwaren genkender, at jeg er nær en pålidelig enhed og omgå midlertidigt låseskærmmetoden. Smart Lock fungerer sammen med NFC, Bluetooth eller en placering som dit hus.

 • KlikTillid til enheder
 • Tap+ Tilføj pålidelig enhed
 • Vælg fraBluetooth eller NFC(det vil søge og finde en nærliggende tilsluttet enhed)
 • Vælg hvilket tilbehør og vælg derefterTilføj som betroet enhed

Når du forlader dit hus eller ikke længere er forbundet med bilstereoen, skal du bruge et kodeord eller fingeraftryk igen for at låse Galaxy Note 9 op. Hvis jeg er hjemme eller i min lastbil, gør Smart Lock det hårde arbejde for mig.

Brug fingeraftryksbevægelser på Galaxy Note 9

Vi har endnu et tip, der vedrører fingeraftryksscanneren.Samsung har nogle få bevægelser, så du kan skrue fingeraftrykssensoren til at udføre nogle opgaver på telefonen. Her er en video guide på Galaxy S8. Trinnene er nøjagtigt ens i Note 9.

Du skal aktivere fingeraftryksbevægelser, før du kan bruge denne indstilling. Gå tilIndstillinger og søg derefterFingersensor bevæger sig. Der er mere til det i denne vejledning og videoen ovenfor. I grund og grund kan du skrue ned på sensoren for at åbne meddelelseslinjen osv.

Tilpas Galaxy Note 9 Notification Bar

I næsten alle hvordan video vi laver til Galaxy Note 9-brugere i kommentarerne, spørg, hvordan du ændrer notifikationslinjen for at ligne vores. Hvis du vil tilpasse din notifikationslinje, skal du ændre farverne eller skifte rundt ikonerne, her er en hurtig vejledning.

Hvis du leder efter flere oplysninger om hele processen, er der en detaljeret trin-for-trin vejledning, der dækker flere aspekter af denne funktion.

Opsætning Do-Not-Disturb & Night-tilstand (Blue Light Filter)

Andre funktioner, du vil udnytte, er Do-Not-Disturb og Blue Light Filter. Det er ting, alle skal bruge. Jeg har ikke-forstyrrelser for at komme automatisk kl. 10:45 hver nat og slukke kl. 6:30. På den måde har jeg ingen problemer med mig, mens jeg sover.Hoved tilIndstillinger> Lyde og vibrationer> og rul ned til "Do-not-Disturb" og tænd den med et sæt tidsplan. Ejere kan endda tilpasse det, så alarmer kan stadig komme igennem eller gentage opkald i tilfælde af en nødsituation. Der er endda undtagelser som bestemte venner eller familiemedlemmer kan stadig ringe til eller skrive til dig, mens alt andet bliver tavset indtil morgen. Vi anbefaler stærkt at bruge dette.

Brug derefter det blå lysfilter, der virker som Night Shift på iPhone. Gå tilIndstillinger> Skærm> Blåt lysfilter og tilpasse dette også. Jeg har sat det til en tidsplan for at komme om natten og slukke om morgenen.

Hvad gør dette? Det fjerner blåt lys fra skærmen. Dette hjælper med at forhindre øjenbelastning og hjælper med at berolige hjernen om natten, så du falder i søvn lettere og hurtigere. Det blå lys er et stimulerende middel, øger melatonin og holder dig vågen.

Brug Galaxy Note 9 Secure Folder

Samsung tilbyder noget, der hedder den sikre mappe, og det er virkelig imponerende. Dette er hovedsagelig enterprise-grade sikkerhed for alting på din telefon. Installer et andet Gmail eller Facebook til arbejde, og lås det sikkert i den sikre mappe. Tag billeder og gem dem her, eller læg vigtige dokumenter som dine skatter bag en lås og nøgle.

Secure Folder er indbygget i Galaxy Note 9. Du skal bruge dit fingeraftryk, Iris eller adgangskode for at få adgang til denne mappe og få det hele oprettet.

Gå til Indstillinger og søg efter Sikker mappe. Hvis du ikke allerede har det, skal du muligvis logge ind på din Samsung-konto. Du kan endda ændre navnet og ikonet for den sikre mappe, så det ikke ligner et sted, du forsøger at skjule ting.

Opsætning Find min mobil (Find en tabt Galaxy Note 9)

Du har to nemme måder at finde en tabt eller stjålet Galaxy Note 9. Den ene er Googles Find My Device, og den anden er ligesom Find My iPhone, kun den er lavet af Samsung. Indstil dette nu NU, inden du mister din telefon.Hvis du mister din Galaxy Note 9, eller den bliver stjålet, kan du bruge denne service til at spore den, gøre det meget højt, hvis det går tabt hjemme eller slet alt i tilfælde af tyveri.

Gå til Indstillinger, og søg efter Find min mobil. Log ind på din Samsung-konto eller opret en konto, og tænd den derefter. Vores skærmbillede ovenfor er Googles service, men de arbejder begge sammen. Sørg for, at du tillader nogen beskeder at bruge telefonens placering og brug Google Location-tjeneste, så du nemt kan spore en tabt telefon. Stol på mig, du vil have en nem måde at genoprette din Galaxy Note 9 på, især efter at du har tabt $ 1000 for at få en.

Master Samsungs Bixby Virtual Assistant

Galaxy Note 9 indeholder Samsungs virtuelle assistent Bixby. Dette er ligesom Siri, Alexa eller Google Assistant, kun anderledes. Samsung hævder, at Bixby lærer fra os, når vi bruger det, og udviklere kan også bruge og udnytte Bixby. Som et resultat kunne vi se nogle pæne Bixby funktioner senere ned ad vejen.

Her er 175 Bixby Voice-kommandoer, som du kan bruge til at styre din Galaxy Note 9 med din stemme. Det gør meget mere end Google Assistant, hvis du spørger rigtigt, så prøv det i dag.

Hvis du hader ved et uheld at trykke på Bixby-knappen hver eneste dag, forklarer vores video ovenfor, hvordan du kan deaktivere og slippe af med Bixby på Galaxy Note 9. Du er velkommen!

Tag et skærmbillede på Galaxy Note 9

Det er nemt at indfange det, der er på notat 9-skærmen, bare tag et skærmbillede. Folk gør dette for at dele ting på sociale websteder eller gemme oplysninger. Tryk simpelthen på strømmen og lydstyrken ned på samme tid, hold indtil du ser eller hører screenshot capture og slip. Det er så simpelt. Eller brug en af ​​de tre andre metoder i vores link nedenfor.

Læs: Sådan tager du et skærmbillede på Galaxy Note 9

Du kan indfange en hel tekstbesked samtale, webside eller e-mail ved hjælp af scrolling screenshot funktionen også.

Opret en GIF med Galaxy Note 9

Skærmbilleder er gode, men at skabe en GIF er endnu bedre. Ved hjælp af S-Pen kan du fange en del af enhver video, der afspilles i noten 9, redigere dette klip og gemme eller dele det som en GIF. Eller du kan selv optage videoen og gøre den til en GIF.Start en video ved hjælp af Samsung Video afspilleren og klik på ikonet cirklet i rødt ovenfor. Det, eller træk S-Penet ud og tryk på "Smart Select". Brug S-Pen og træk en firkant på størrelsen af ​​det område, du vil optage, og følg vejledningen på skærmen. Nu optag, beskær, rediger og del en GIF sammen med venner og familie.

Eller tryk på redigering på din egen video og tryk på GIF-knappen. Vent, er det GIF eller JIF?

Få din appskuffeknap tilbage

Jeg hader forandring. Så jeg installerer ikke bare Google Now-launcheren og et tema, der erstatter Samsungs knapper på skærmen, men jeg sørger for at få min app-skuffeknap tilbage. I stedet for at skubbe op for at få adgang til alle dine apps, skal du følge disse trin for at få den lille hvide "appbakke" -knap tilbage. Vi vil forklare temaer og lager Android-knapper senere i denne vejledning.Langt tryk Et tomt mellemrum på skærmen, som når du ændrer tapetet. Du vil så se en redigeringsmenu på startskærmens layout. Tryk pågearformet indstillingsknap. Klik nu på indstillingen i indstillinger mærketApps Buttonog vælgvis apps-knappen. Træk tilbage eller gå hjem, og du vil se den velkendte hvide knap for at starte din applikationsbakke.

Rengør applikationsbakken

Et frustrerende aspekt af Galaxy Note 9 (og hver Samsung-telefon) er, at apps er ude af drift i appbakken. Især når du downloader en masse fra Google Play. Hver downloadet app går til slutningen af ​​listen, i ingen bestemt rækkefølge. Heldigvis er der en måde at hurtigt sortere dem alle i alfabetisk rækkefølge. Grundlæggende rengør applikationsbakken.Træk op fra bunden af ​​skærmen eller åben appbakken, tryk så på knappen 3-punktsindstillinger øverst og vælg "A-Z", og tryk derefter på Gem. Nu får alle dine apps vist alfabetisk og er lettere at finde. Næste gang du installerer en app, skal du gøre det igen, da det vender tilbage til listformatet.

Deaktiver Bloatware Apps

Taler du om apps, har du bemærket, at der er TONS af carrier bloatware apps på din Galaxy Note 9? Hvad er "bloatware" du spekulerer på? De er de snesevis af apps, der kommer forudinstalleret på din telefon, som du aldrig vil bruge, spilder dyrebar plads. AT & T tilføjer mest, fulgt nøje af Verizon. Bærere tilføjer disse apps som partnerskabsaftaler for at tjene penge.Gå tilIndstillinger> Apps> og start med at rulle ned i listen og deaktiver alt fra AT & T, T-Mobile, Verizon eller Sprint. Som du ser ovenfor har jeg valgt AT & T Call Protect Blocking (en app, jeg vil ikke betale månedligt for at bruge) og så bare slåDeaktiver. Du kan ikke afinstallere dem, men du kan deaktivere disse apps. På den måde er de ude af syne, ude af sindet. Her er en trinvis vejledning.

Jeg har deaktiveret alt fra Amazon, AT & T, AT & T Data Usage Manager, Lookout Mobile Security og et par andre. Det samme gælder for Verizon apps, T-Mobile stuff og Sprint NASCAR tilføjelser. Bare vær forsigtig her og kun slet det, du forstår. Hvis du deaktiverer for meget, kan du skade din enhed eller dens ydeevne.

Tænd for Galaxy Note 9 Game Launcher

Samsung indeholder en handy Game Launcher-app, der giver dig mulighed for at holde alle dine spil på ét sted. Plus, du kan forhindre afbrydelser eller advarsler, mens du spiller, optager spil og mere med denne app. Du kan også vælge at slå lyden fra spil eller sætte telefonen i en ydeevne, så du får bedre grafik på bekostning af batteriets levetid.

Gå til Indstillinger og søg efter Game Launcher. Tænd den, og så vil du se en ny mappe på din startskærm. Dette bør have dine spil i det og masser af pæne muligheder og kontroller. Download Fortnite, få dine gratis 15.000 V-Bucks og vær vanvittige.

Tilpas din note 9 med temaer

De, der ønsker at tilpasse udseendet og følelsen af ​​Galaxy Note 9 (som mine i billederne eller videoerne) vil gerne tjekke Themes Store. Det kommer på alle nyere Samsung-telefoner, og det er ekstremt kraftfuldt.Gå til Indstillinger og naviger til eller søg efter Baggrunde og temaer. Download tema-appen, hvis den ikke er der allerede, så gennemse hundredvis af temaer og tapeter. Mange af dem er gratis, men der er andre, som du skal betale for, hvis du vil have dem. Download ethvert tema, så hit gælder. Jeg bruger Materiale Blå af Cameron Bunch, som giver noten 9 et lager Android udseende.

Master Galaxy Note 9 Camera

Hvis du ønsker at nyde denne telefon fuldt ud, vil du beherske kameraet. Start med vores hvordan du bruger Galaxy Note 9 kameraet som en pro guide. Dette dækker;

 • Kameramodus og indstillinger
 • Avancerede muligheder, stemmekontrol og video stabilisering
 • Timer muligheder & selfie gestures
 • Motion Fotos, Slow-Mo video
 • Sådan gemmes fotos til dit SD-kort
 • Brug af kamera / foto editor og meget mere

Tilbringe bare et par minutter for at blive fortrolig med kameraet vil gøre dine fotos bedre, se godt ud, og få flere lide på sociale medier. Prøv lykken med disse bedste billedredigerings apps også.

Glem derefter ikke at prøve funktionen 2x optisk zoom lige på højre side af kameravisningen. Dette bruger den anden kameralins for at få ekstremt tætte fotos. Samsung forbedrede også den selektive fokusfunktion, hvor du kan ændre fokuspunktet før og efter du tager et billede.

Hurtig Start kameraet

Gå aldrig glip af den perfekte billedmulighed ved øjeblikkeligt og hurtigt at starte Galaxy Note 9 kameraet. I stedet for at finde appen, bare Dobbeltklik hurtigt på tænd / sluk-knappen - selv når skærmen er slukket. Du får en hurtig besked, når du gør det første gang, og kameraet vil øjeblikkeligt være klar til at tage et billede.

Gå til Indstillinger og søg efter Quick Launch Camera. Tænd skyderen for at aktivere denne funktion. Nu kan du hurtigt trykke på tænd / sluk-knappen for at åbne kameraet. Det affyrer på mindre end et sekund.

Sådan ændres Galaxy Note 9 Keyboard

En af de mest populære 3rd-party apps til Android er tastaturer. Fra SwiftKey, Googles GBoard, Swype og meget mere. Tillader brugere at skrive hurtigere, tilføje tilpasning og få mere kontrol. Samsungs tastatur er anstændigt, men her er hvordan man ændrer det.

Gå til Google Play Butik, søg efter dit valgte tastatur (Gboard) og installer det. Når det er færdigt åbner det op, følg anvisningerne, og det vil angive not 9 for at bruge det som standard. Andre apps gør det samme, så vi behøver ikke at snuble rundt i indstillingsmenuen. Nyd nu en bedre tastaturoplevelse.

Skift og download ny skrifttype på Galaxy Note 9

En anden ting, vi kan ændre og tilpasse, er skrifttypen. Samsung indeholder et par forskellige skrifttypeindstillinger selv, men du kan downloade flere, hvis du vil. Videoen nedenfor er et hurtigt gennemgang af, hvordan du ændrer skrifttypen på Galaxy S8. Disse samme trin gælder for Galaxy Note 9.

Hvis du ikke har tid til videoen, skal du bare gå tilIndstillinger> Skærm> Skærmzoom og skrifttypeog tryk påSkrifttype. Nu kan du vælge den ønskede eller trykke på + for at downloade flere skrifttyper. Prøv det i dag.

Prøv Easy Mode (For Forældre / Bedsteforældre)

En masse mennesker vælger notatlinjen til den store skærm. Hvis du er en af ​​dem, og softwaren er for forvirrende, eller hvis du bare vil se tingene lettere med en større skrifttype, skal du prøve Easy Mode. Dette forenkler softwaren og øger størrelsen på alt for dem med dårlig syn. Det er fantastisk til bedsteforældre, eller folk, der er nye til smartphones.Bare gå tilIndstillinger> Skærm> Easy Mode og tænde den. Du får bemærke, at alt ændrer sig og bliver større, selv ikonerne er store. Alt, hvad der er vigtigt, er let at finde og bruge, herunder store ikoner til dine yndlingskontakter. Det forenkler i grunden alt for dem, der ønsker en lettere oplevelse.

Brug Galaxy Note 9 One-Handed

Denne telefon har en stor 6,4-tommers skærm, kvadrede kanter, og telefonen er lang og tynd. Som følge heraf er det svært at bruge med den ene hånd til næsten alle. Hvis du kæmper, prøv Samsungs One-Handed-tilstand. Dette sætter alt inden for rækkevidde, minimerer vinduer og er nok bare det, du håbede at finde.Som du kan se, går tastaturet til den ene side, så det er nemt at bruge. Hoved tilIndstillinger> Avancerede funktioner> og tænd One-Handed Mode. Herfra er der to måder at tænde eller slukke for: Slå op diagonalt fra hjørnet for at krympe indholdet af skærmen eller tryk på startknappen 3 gange for hurtigt at reducere skærmstørrelsen.

Styr din telefon med S-Pen (fjernbetjening)

En anden fantastisk ting du kan gøre med Galaxy Note 9 er kontrol ting som videoer med S-Pen. Ja, stylus fungerer som en fjernbetjening til forskellige aspekter af telefonen. Du kan endda låse den op med S-Pen. Bare gå til S-Pen Indstillinger, og se på alle dine muligheder.Mere specifikt, gå til Indstillinger> Avanceret> Funktioner> S-Pen og gå i gang.

Flyt Apps til MicroSD-kortet

Med 128 GB indbygget har du sandsynligvis ikke brug for at bekymre dig om at løbe tør for plads. Men der er en chance folk vil indlæse disse telefoner med apps, spil, musik, film, slo-mo clips og 4K video. Hvis ja, kan du nemt overføre apps og store spil til et SD-kort. Selv kameraet vil standardbilleder til SD-kortet, når du installerer en. Her er en detaljeret vejledning til overførsel af indhold til microSD-kortet.ÅbenIndstillinger> Programmer> og tryk på rullemenuen øverst til venstre og vælgAlle apps. Søg nu efter en app, du downloadede, og klik på den. Følg derefter trinene i vejledningen eller vores skærmbillede ovenfor for at overføre det til dit microSD-kort. Du kan ikke overføre forudinstallerede apps, og kun hvad du downloader, så husk det.

Åbn og brug to apps på samme tid (App Par)

At kunne bruge to apps samtidigt er ikke noget nyt for Samsung-smartphones. Bemærk 8 har dog en ny funktion kaldet App Pair, hvor du øjeblikkeligt kan åbne to apps sammen på samme tid. Par apps sammen, og tryk én gang til øjeblikkeligt multitask som en pro.Åbn panelet Edge Apps (hvis du ikke deaktiverede det) og se efter App Par. Nu skal du bare parre programmer, du kan lide sammen, og bruge dem som du finder det passende. På denne måde kan du øjeblikkeligt starte multi-window og køre to apps samtidigt med lethed.

Luk apps på Galaxy Note 9

Selv om dette ikke er et stort trick, er det en nyttig funktion, som mange ikke ved om. Du skal lukke apps på Galaxy Note 9, når de ikke længere er nødvendige. Dette sparer batteriets levetid og holder det kørende hurtigt. Dette er en gammel video, men de samme trin gælder for noten 9

Når du er færdig med at bruge en app, skal du trykke på den seneste apps-knap og trække den væk for at lukke den. Det eller lukker alt om natten eller når du går på arbejde for at øge batterilevetiden.

Brug Galaxy Note 9 som Mobile Hotspot (WiFi)

Galaxy Note 9 hotspot-funktionen giver dig mulighed for at dele din internetforbindelse med en bærbar computer eller tablet. I grund og botten forbinder andre enheder med Note 9 ligesom du logger ind på Starbucks eller Airport Wifi. De fleste smartphone planer understøtter dette, og hvis du har en ubegrænset plan, vil du aldrig løbe tør for data. Sådan bruger du hotspot-funktionen.

Gå tilIndstillinger> Forbindelser> Mobil Hotspot og Tethering> Mobile Hotspot. Her kan du navngive hotspot og oprette en adgangskode til den. Når du er færdig, skal du teste den på en computer eller tablet, inden du går i mobilen og har brug for den. Der er endda en USB Tether mulighed for at bruge et USB Type-C kabel til at dele din internetforbindelse på en endnu mere sikker måde.

Send Live Messages (Animeret)

En sjov funktion fra Galaxy Note 8, du kan nyde på Note 9, er Live Messages. Selvom der er mange fine ting, som Galaxy Note 9 kan gøre, er dette en af ​​vores favoritter.Træk S-Pen ud, og tryk på indstillingen Live Messages. Som du skriver bogstaverne gnistre og glinke på skærmen. Derefter kan du sende den besked som en animeret GIF, der i det væsentlige spiller meddelelsen i den anden ende for den, der modtager den. Perfekt til at sige Happy Birthday eller ting af den slags.

Fremskynde Galaxy Note 9 i 3 nemme trin

Ønsker din Galaxy Note 9 at køre endnu hurtigere. Denne næste er et gammelt Android-trick, men en der virker utrolig godt på Galaxy Note 9. Vi kan hurtigt ændre tre små indstillinger i en skjult udvikler menu og forbedre ydeevnen.

Vores video guide ovenfor er på Galaxy S8, men de samme trin gælder for Galaxy Note 9. Følg instruktionerne til aktiver en skjult udvikler menu, find de tre indstillinger, der er vist ovenfor, og drej dem til 0,5x og nyd fordelene. Du vil bemærke, at telefonen er hurtigere og mere lydhør. Jeg gør det på alle Android enheder, jeg ejer, især Samsung dem.

Få bedre Galaxy Note 9 Batterilevetid

Galaxy Note 9 har en fantastisk batterilevetid takket være et massivt 4000 mAh batteri indeni. En der ikke vil forklare. Det kan dog altid være bedre, og her er et par tips til at presse lidt mere juice ud af det. Du kan bruge denne vejledning til at reparere den dårlige Galaxy Note 9 batterilevetid, så din telefon varer endnu længere. Det dækker:

 • Apps bruger op batteriet (eller for meget)
 • Skærmlysstyrke og søvntid
 • Hvorfor skal du genstarte din Galaxy Note 9
 • Slukning af funktioner, du ikke behøver
 • Potentiel note 9 problemer
 • Andre nyttige tips og tricks

På mindre end 10 minutter kan du løse de fleste Galaxy Note 9 batterilevetider på egen hånd uden at rejse til en transportør eller et opkald til Samsung.

Hjemmeskærmenettet (ikonantal)

Samsungs Notes-enheder har store skærme, og det betyder, at der er ekstra plads til flere apps på din startskærm. Ældre Notes-telefoner havde 5 apps på tværs, men note 9 gik tilbage til 4 appikoner. Hjemmeskærmens ikongitterlayout kan dog tilpasses, så du har flere apps på skærmen med det samme.Tryk og hold et vilkårligt sted på skærmen, der ikke har et appikon. Displayet zoomer ud i en redigeringstilstand, hvor du også kan tilføje et tapet eller prøve temaer. Klik på indstillingerne på startskærmen, og vælg derefter enten "startskærmen" eller "Skærmen til apps" for at ændre, hvor mange apps der er i hver række. Dette fungerer for startskærmen og din programbakke.

Udskriv fra Galaxy Note 9

Hvis du har en trådløs printer, kan du udskrive ting lige fra note 9. Du skal bruge et plugin-modul, så det kan fungere, men det er meget enkelt og tager kun et minut at opsætte.

ÅbenIndstillinger> Forbindelser> Flere forbindelsesindstillinger> Udskrivning> Download plugin > Download Google Cloud Print> Følg instruktionerne på skærmen for opsætning, og du er færdig. Udskriv nu fra din note 9.

Nulstil en frossen galakse note 9

Nu hvor vi gik over masser af nyttige tips og tricks, er disse to næste til at spare dig, når du løber i problemer på Galaxy Note 9. Hvis din telefon er frosset eller ikke svarer, kan du hurtigt nulstille den.

For at genstarte en frossen Galaxy Note 9 skal du trykke på og holde både strømknappen og lydstyrken nede i 7-10 sekunder. Telefonen lukker ned, genstartes og sættes på igen inden for 2 minutter. Dette løser næsten ethvert lille problem, du måske står over for, og er en fantastisk måde at lave en frossen telefon på.

Faktisk gå til Indstillinger> Vedligeholdelse af enheden og tryk på 3 punkterne øverst til højre. Vælg ”Auto-genstart” og din Galaxy Note 9 genstarter en gang om ugen om natten mens du sover, og telefonen er på en oplader. Du kan også vælge dag og klokkeslæt. Dette er en fantastisk måde at have bedre ydeevne og batterilevetid, da telefonen har brug for en opdatering lejlighedsvis. Ligesom genstart en pc i 90'erne.

Fabriksindstilling af Galaxy Note 9

Sidst men bestemt ikke mindst er det, hvordan man udfører en fabriksdataåbning. Dette er fantastisk til at løse eventuelle større problemer, begynder frisk efter en softwareopdatering, eller inden du sælger telefonen. En fabriksåbning vil slette alt, så sikkerhedskopier din note 9, inden du fortsætter.Bare gå tilIndstillinger> Cloud & Accounts> Backup & Reset> Fabriksdata Reset. Vælg den sidste mulighed for at gøre en fabriksdata nulstil og returner telefonen til tilstanden uden for boksen. Dette er sidste udvej, hvis du oplever store problemer eller handler det ind for en anden telefon.

Last Minute Tips & Hvad er næste

Glem ikke at tænde de "kant" -funktioner, du vil bruge mest, eller deaktiver helt kanten. Faktisk, giv indstillingsmenuen et godt overblik for at lære alt om din store nye Note 9-phablet.

Hvis du allerede beskæftiger dig med problemer her, er der nogle almindelige Galaxy Note 9-problemer, og hvordan du retter dem, tips til forbedring af batterilevetiden og 19 af de bedste Galaxy Note 9-tilfælde.Så se efter en større Samsung Galaxy Android Pie opdatering senere i år eller i begyndelsen af ​​2019. Denne softwareopgradering vil levere spændende nye funktioner, forbedre batteriets levetid og gøre din telefon bedre end nogensinde.

Og endelig glem ikke at få en Galaxy Note 9 skærmbeskytter. Hvis du ikke gjorde det, og du brød allerede den smukke skærm, er det her, hvad du behøver at vide om din Galaxy Note 9-garanti. Held og lykke, nyd og slip os en kommentar nedenfor med spørgsmål eller bekymringer.