Division 1.6 Update Release: Hvad er nyt og ændrer - Artikler

Division 1.6 Update Release: Hvad er nyt og ændrer

Det virker umuligt, at det har været næsten et år siden lanceringen af ​​Ubisoft's Divisionen, men det har. Bare kigger på spillets changelog drev dette hjem. Siden den ankom på butikshylder har udvikler Massive opdateret og opdateret Divisionen fem gange. Divisionen 1.6 Opdatering markerer den sjette gang, at studiet har rullet ud store ændringer og opgraderinger til spillets historiemode og afspiller versus spillerarena.

Hvornår Divisionen 1.6 Update release kommer, det vil betyde store ændringer for nogle af spilets kernemekanik. Den Mørke Zone, spillets konkurrencedygtige multiplayer-oplevelse, får et nyt område, der er i modsætning til de slagmarker, der gik forud for det. Det er stadig et af de mest kontroversielle aspekter af Divisionen. Massive planlægger også at tilføje en ny indstilling til dem, der nu er kede af nogle af spillets ældre missioner. Studiet bruger også opdateringen som en mulighed for at tune ældre våben og tilføje et par nye ting.Divisionen tager spillere til New York City kort efter, at en virus har ødelagt befolkningen og forlod byregeringen i ruiner. Ubisoft, spillets udgiver, håber at ændringerne Massive gør til spillet, vil hjælpe det til bedre at tiltrække og opretholde en dedikeret fan base, der går ind i sit andet år. De to planlægger Divisionen 1.6 Opdater med Divisionen Last Stand Expansion, der forventes lanceret på samme tid.

Læs: Divisionen Last Stand Expansion Release & Details

De endelige udgivelsesoplysninger om opdateringen er endnu ikke tilgængelige, men mange af de indgående ændringer er allerede tilgængelige for Windows PC-brugere, der har frivilligt forsøgt at teste nye opdateringer. Massive nyligt detaljerede masser af opdateringerne i et indlæg på Division Blog.

Hvad er der i Division 1.6 Update: Dark Zone North

Udvikler Massive måtte vide tidligt, at Dark Zone ville være kontroversiel. Bestemt, det ved det nu. Endnu en gang er udvikleren ved at lave tweaks til området. Som det altid har, giver Dark Zone agenter til at tage på hinanden og fjender, der genereres af spillet. Det er stadig den bedste måde at få hænderne på spilets bedste gear.

Dark Zone North er en stor udvidelse, der kommer ind Divisionen 1.6 Opdatering. Det vil stort set fordoble størrelsen på det originale multiplayer-område. I stedet for at blive på gadeplan, vil Dark Zone North tilbyde flere underjordiske og tagterrasse. Nye belønninger giver gamere en grund til at udforske Dark Zone North og andre områder af multiplayer-oplevelsen.Multiplayer-rummet får hvad Massive calls lander med tonsvis af fjender, der lurker i nærheden. At dræbe dem får spillere flere karaktertilbehør, men de bliver nødt til at overleve bølger af dødelige fjender for at udvinde det gear, de henter.

Dark Zone Contamination Events tvinge spillere til at styre deres helbred, da de kæmper mod bølger af rengøringsmidler i områdets underjordiske tunneler og korridorer. Filtre og masker hjælper slet ikke spillere. Leaderboards vil hjælpe spillerne med at sammenligne, hvor succesrige de har været i Dark Zone til, hvad deres venner har opnået.

Hvad er der i Division 1.6 Update: Legendary Mission Settings

Spillere kede sig med historien og Dark Zone har noget nyt at prøve med Divisionen 1.6 Opdatering, et nyt problem for nogle af spillets missioner. Nu kan Times Square, WarrenGate Power Plant og Napalm Production Site missioner indstilles til Legendary Difficulty. Med dette aktiveret er fjenderne klogere. De vil hele tiden forsøge at flanke agenter. De vil angribe med specifikke færdigheder også. Antallet af fjender i legendariske missioner er direkte relateret til antallet af spillere på holdet.Spillere, der overlever alt dette, kan forvente, hvad Massive beskriver som "eksklusive forfængelighed", som ikke vil blive stillet til rådighed for andre. De, der klarer at overleve legendariske missioner, vil modtage eksotiske caches at åbne en gang om ugen.

Hvad er der i Division 1.6 Update: Nye varer og fornyede stater

Eksotiske Caches kommer samtidig med, at Massive lancerer nye eksotiske våbensæt og unikke talenter til eksotiske våben. For at være klar er eksotiske våben, hvad spillet betragter navngivne våben i dag. De Exotic Weapon Sets vil kræve to stykker for at låse deres færdigheder op. Et sæt afbalanceringsændringer gælder for eventuelle navngivne våben, som spillerne allerede har på deres karakter eller i deres stashes.

Ved hjælp af Premium Credits får spillerne køb af følelser, våbenskind og kosmetiske genstande, der ikke har nogen indflydelse på kamp, ​​men vil give spillerne mulighed for at tilpasse deres karakter lidt mere.Der er en masse mindre ændringer for spil og færdigheder i spillet, men Massive har endnu ikke færdiggjort listen. Vi venter også på studiet for at bekræfte en officiel udgivelsesdato for Divisionen 1.6 Opdatering.

Ligesom alle spilopdateringer vil alt inkluderet i 1.6 komme fri til ejere af spillet på Xbox One, Windows-pc'er og PS4. Det er ekstramateriale inkluderet i The Last Stand Expansion, der kræver et $ 15 køb eller Division Season Pass. GameStop har brugt kopier af Divisionen for 19,99 dollar.