Samsung Galaxy S8 Android Pie problemer og løsninger - Artikler

Samsung Galaxy S8 Android Pie problemer og løsninger

Beta udslettet en række fejl og ydeevne problemer, men der er en voksende liste over Samsung Galaxy S8 Android Pie problemer.

Galaxy S8 Android Pie opdateringen er ude af beta-test, og den ruller ud i flere regioner, herunder Indien, Tyskland, Holland og USA.

Udrulningen tager tid, men vi forventer, at det rammer flere lande i løbet af måneden, da Samsung og dets transportpartnere fuldfører testningen bag kulisserne.

Med udrulningshastigheden begynder vi at høre om fordelene og problemerne med Samsungs seneste opgradering til Galaxy S8 og Galaxy S8 +.

Nogle Galaxy S8 brugere ser præstationsgevinster efter flytning fra Android Oreo til Android Pie. Andre kører ind i fejl og ydeevne problemer, herunder unormalt batteri dræning. Nogle af disse problemer er helt nye. Andre har overført fra den tidligere version af Android.

Vi forventer, at listen over problemer vil vokse, da Android Pie-opdateringen rammer flere Galaxy S8-modeller.I denne vejledning til Galaxy S8 Android Pie-problemer vil vi tage dig gennem den aktuelle tilstand af disse problemer.

Vores gennemgang vil også tage dig gennem den bedste måde at forberede sig på Android Pie, give dig nogle ressourcer, som burde hjælpe, hvis du løber ind i problemer på den nye software og giver dig et kig på, hvornår du kan forvente nye softwareopdateringer fra Samsung og dens transportpartnere.

Forbered dig på Android Pie

Hvis du vil undgå problemer, skal du bruge lidt tid på at forberede flytningen til Android Pie. 30 minutters forberedelse vil gå langt hen imod forebyggelse af hovedpine.

Der er virkelig ingen måde at forudsige, hvordan Android Pie-opdateringen vil påvirke din telefons ydeevne. Nogle af jer vil se gevinster, andre vil løbe ind i frustrerende problemer. Det er dyrets natur. Derfor er det vigtigt at forberede opgraderingen.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, har vi samlet en guide, der tager dig gennem de trin, du skal tage, før du installerer Android Pie på din telefon.

Hvis du ikke har tid til at dedikere til forudinstallationsprocessen, vil du i det mindste sørge for, at dine data er sikkerhedskopieret korrekt, inden du fortsætter. Data tab problemer er sjældne i disse dage, men der er altid en chance noget går galt.

Galaxy S8 Pie Problemer

Det er tidligt, men vi ser allerede klager over Galaxy S8 Android Pie problemer. Nogle af disse problemer er mindre, andre er meget større.

Den aktuelle liste over Galaxy S8 Pie-problemer inkluderer forfærdelig batteridrænning, Wi-Fi-problemer, Bluetooth-problemer, UI-lag, tilfældige genstarter, opladningsproblemer, problemer med apps fra første og tredjepart, problemer med stemmekvaliteten, problemer med berøringsskærmen, GPS-problemer, og problemer med meddelelser.

Sprint Galaxy S8 og Galaxy S8 + brugere klager over modtagelsesproblemer. Nogle brugere kan ikke oprette forbindelse til transportørens LTE-netværk efter Android Pie-opgraderingen.

Luftfartsselskabet siger, at det arbejder på en løsning, men det er uklart, når den nye version af Android Pie vil ankomme.

Hvor finder man feedback

Hvis du stadig venter på, at Android Pie kommer frem, nysgerrig efter problemer, eller vil se, om andre oplever de samme problemer, skal du grave i tilbagemeldinger fra Galaxy S8-brugere på Pie. Der er et par steder at gøre.Vi har udgivet en vejledning, der tager dig gennem grundene til, og ikke at installere Android Pie-opdateringen med det samme. Det er et godt sted at starte.

Du vil også gerne holde øje med XDA-udviklere og Android Central Forums for at få feedback om Android Pie-opdateringen.

Hvis din enhed er bundet til en bestemt operatør, skal du grave i feedback på officielle fora som dem på AT & T, Verizon, Sprint og T-Mobile.

Galaxy S8 Reddit og sociale medier som Twitter er også gode steder at finde feedback om Android Pie's præstationer.

Sådan Fix Galaxy S8 Pie Problemer

Hvis du løber ind i et problem på din Galaxy S8, skal du selv kunne løse problemet.

Hvis du begynder at bemærke problemer efter at have downloadet Pie, skal du kigge på vores liste over rettelser til almindelige Galaxy S8-problemer. Det dækker de mest almindelige problemer.

Vores vejledning til fastsættelse af problemer med batterilevetid i Galaxy S8 vil hjælpe dig med at løse unormal batteridrænning, hvilket er et almindeligt problem efter større Android-opgraderinger.

Hvis du ikke finder det, du leder efter i disse vejledninger, bør du tjekke XDA-Developers Galaxy S8-fora, Android Central Galaxy S8-fora, bærerstøttefora på AT & T, Sprint, T-Mobile, Verizon eller forumet for din operatør.

Du kan også komme i kontakt med Samsung eller din udbyder på sociale medier som Twitter eller komme i kontakt med Samsung via sin kundesupport.

Hvad er næste

Den første større fejlopdatering til Galaxy S8 Pie-problemer er nok uger væk. Når det er sagt, kunne vi se nogle patches ankomme i april.

Samsung fortsætter med at skubbe månedlige sikkerhedsrettelser til Galaxy S8-modeller, og der er en chance, at den næste version, april-opdateringen, indeholder nogle fejlrettelser til tidlige Pie-problemer.

Nogle luftfartsselskaber som Rogers, Fido og Telus i Canada og Vodafone i Australien vil gerne holde deres kunder orienterede om kommende softwareopdateringer.

Hvis din operatør tilbyder en opdateret opdateringsplan for software, skal du sørge for at holde øje med det, fordi det giver dig besked om indgående fejlrettelsesopdateringer, før de ankommer.

4 grunde til ikke at installere Galaxy S8 Pie & 12 grunde du bør

Installer Android Pie for bedre sikkerhed


Hvis du gemmer følsomme data på din enhed og / eller vil beskytte dig mod potentiel skade, vil du gerne downloade din Android Pie-opdatering, snart den kommer til din telefon.

Samsung fortsætter med at udrulle månedlige sikkerhedsopdateringer til Galaxy S8, Galaxy S8 + og Galaxy S8 Active, og Android Pie opdateringen bringer den nyeste serie af sikkerhedsrettelser fra Samsung selv og Google.

Hvis du er interesseret i indholdet af Samsungs seneste sikkerhedsopdateringer, kan du læse mere om ændringerne på virksomhedens hjemmeside.

Android Pie leveres også med nogle sikkerhedsforbedringer med det formål at beskytte dig og dine data. Et af disse funktioner kaldes Lockdown Mode.

Med låsningstilstand aktiveret kan du hurtigt deaktivere Smart Lock, oplåsning af biometri og meddelelser på låseskærmen, så andre brugere ikke kan komme ind i din telefon.

Når du har fået Android Pie ombord, finder du Lockdown Mode-skiftet i dine indstillinger.