Ring Spotlight Cam Forenkler Home Security - Artikler

Ring Spotlight Cam Forenkler Home Security

Ring Spotlight Cam er et nyt alsidigt sikkerhedskamera og spotlight fra Ring, der slutter sig til det nye Ring Video Doorbell og Ring Floodlight Camera som en tilsluttet måde at beskytte dit hjem.

Tilgængelig i tre versioner, kan du sætte den nye Ring Spotlight Cam praktisk taget hvor som helst takket være et kabel, batteri og batteri + solkonfiguration. Dette forenkler at tilføje et nyt lys og HD sikkerhedskamera til dit hjem ved at lade dig tilføje en, hvor strøm ikke er tilgængelig.

Læs: Ring Video Doorbell Review

Uanset hvilken indstilling du vælger, inkluderer Ring Spotlight Cam LED-lamper, der tænder, når bevægelse registreres, et 1080P HD-kamera og tovejs lyd, så du kan lytte til og tale med en person, der vises på kameraet.Ring Spotlight Cam installeres nemt med tre muligheder, som giver dig mulighed for at sætte et kamera og lys overalt.

Ring-spotlight-kameraet er $ 199 for den trådløse version og $ 199 for batteriudgaven. Solar versionen er $ 229, som det kommer med et Ring Solar Panel. Spotlight-cam'en er tilgængelig i hvide og sorte farveindstillinger. Du kan bruge Live View til at få vist en visning af dit hjem, når som helst du vil, og du får beskeder, når bevægelse registreres af en af ​​dine Ring-enheder. Spotlight-cam'en er tilgængelig i dag på Ring.

"For at Ring-enheder skal fortsætte med at reducere kriminalitet i kvarterer, skal vi give husejere en række overkommelige, DIY-sikkerhedsløsninger, der arbejder sammen om at skabe en komplet sikkerhedskring omkring deres ejendom," siger Jamie Siminoff, grundlægger og overordnede opfinder af Ring. "Med den nye Spotlight Cam giver vi vores 'naboer' (hvordan vi henviser til Ring-kunder) en ny måde at beskytte hele huset på - fra hoveddøren til baghaven."

Ringværktøjet til hjemmet til hjemmet opretter forbindelse til Ring-appen på din iPhone eller Android-telefon og giver dig mulighed for at overvåge, hvad der sker omkring dit hus. Den nye Spotlight Cam giver dig mulighed for at placere kameraer og lys i områder, der er sårbare, men traditionelt svært at ledge. Med batteriet eller solenergi mulighederne kan du placere et ringkamera på et skur eller et postpunkt derhjemme i stedet for at begrænse dig til kameraer, der er knyttet til dit hus.

Her er hvad du får med Ring Spotlight Camera;

  • 1080p HD-kamera
  • To-vejs lyd
  • 110-dB sirene
  • Nattesyn
  • 140-graders synsfelt
  • Kompatibel med 802.11 b / g / n (2,4 GHz)
  • Smart bevægelsesdetektering
  • To lyse LED-lysstrimler, der tændes, når bevægelse registreres og / eller kan indstilles til en tidsplan

Hver af de tre muligheder indeholder disse samme funktioner. Den kablede version indeholder et 20-fods strømkabel og tilbyder 270 graders bevægelsesdetektionsvinkel for lysene. Den batteridrevne Ring Spotlight Cam tilbyder en 160 graders vandret bevægelsesdetektering og kan køre på to 6000 mAh Ring-batterier. Yderligere batterier er $ 29 hver. Solar-optionen omfatter et Ring Solar Panel med en $ 20 rabat, når du køber det separat.

Du kan købe Spotlight Cam i dag på Ring i Wired, Battery eller Solar konfigurationer, og der er to pakke muligheder, som sparer dig $ 50 på de kablede eller batteridrevne modeller.