5 grunde til at vente på LG V40 & 4 grunde til ikke - Artikler

5 grunde til at vente på LG V40 & 4 grunde til ikke

LG V40-udgivelsen er mindre end to uger væk, og det betyder, at du har nogle hårde valg at lave. Her går vi over, hvorfor du burde, og måske ikke, vente på den imponerende nye LG V40. Vi vil også detaljere hvad vi vil se fra LGs V40.

Hvis du leder efter en ny telefon, er der masser af gode valg til rådighed nu eller kommer snart. Fra Galaxy Note 9 og OnePlus 6T til Googles Pixel 3 XL. Og selvom V35 og LG G7 ThinQ er gode, skal LG V40 være tæt på toppen af ​​din liste.

Sidste år var LG V30 en af ​​de bedste telefoner i året. LG gik med et premium metal design, næsten ingen bezels, og tog Samsung og Apple head-on. Vi forventer mere af det samme med V40, og det kunne være den bedste Android-telefon i 2018. Især hvis det virkelig kommer med fem kameraer. Her er et kig på disse kameraer med tilladelse til Onleaks.  • LG V40 vil blive annonceret på en begivenhed den 3. oktober
  • Forvent en udgivelsesdato ved udgangen af ​​måneden eller i november
  • V40 vil pakke en flok med fem kameraer i alt

LG V40 Lækager, rygter og speculation (september 2018)

LG V40-rygerfabrikkerne begyndte at churn takket være LG selv, som sagde fremad, at de kun bruger high-end OLED-skærme i sine V-serier. Derfor har LG G7 og enhver anden telefon et ringere LCD-panel. I grund og grund har LG V40 en smuk bezel-fri AMOLED-skærm, der kan konkurrere med den nyeste Galaxy eller iPhone.

Det er også LGs måde at sige sin flagskibs telefon på er V40, ikke den LG G7, der for nylig blev udgivet.

Ifølge en pålidelig kilde bruger LG kodenavnet "Storm" sandsynligvis fordi det vil give den perfekte storm af specs, design og funktioner. Her er en helt ny video, der fulgte i slutningen af ​​august, hvilket giver os vores bedste udseende endnu hos LGs nye telefon. Denne video kommer fra CAD-renders eller case-producentens blueprints, så det er ret præcist og en god repræsentation af hvad der kommer.

Derudover sagde de ofte pålidelige Evan @evleaks Blass, at vi kan forvente en udgivelsesdato i sensommeren eller det tidlige efterår. Hvilket svarer til udgivelser fra tidligere år. Især hvis LG ønsker at konkurrere med Galaxy Note 9. Og nu mener kilder fra Korea, at det kommer frem til den 5. oktober rundt om i verden. Rapporten siger, at LG ønsker at vente på udgivelsen af ​​Note 9 for at sprænge.

Efterfølgende på disse rygter ramte LG V40 for nylig FCC.Rydder en sidste sidste forhindring før den uundgåelige udgivelsesdato. Nu bekræftede firmaet en 3. oktober lanceringsbegivenhed, men det er ikke, når det kommer til at ramme hylder over hele kloden.

LGs næste flagskibs telefon vil sandsynligvis komme med en stor 6,1 til 6,5 tommer skærm, en førsteklasses metal- og glasdesign, små eller ingen beslag, fremragende kameraer og en avanceret lydoplevelse. Faktisk siger en rapport, at det vil prale af tre kameraer på bagsiden og to på forsiden. Det er fem i alt, noget der er helt unikt. Og de vil gøre det, før Samsung gør med Galaxy S10 + i 2019. Så hvis du forsøger at vælge mellem LG G7, LG V35 eller hvis du skal vente, her er et par ting at overveje.

Vent til en stor skærm og masser af hestekræfter


Hvis du vil have et ton hestekræfter og en stor skærm i din næste smartphone, vent på LG V40.

LG G7 ThinQ og V30 er anstændige enheder, men hvis du har brug for mere eller vil have det nyeste og bedste, er V40 det, du vil have.

Sidste år havde LG V30 en 6-tommers skærm med små besætninger svarende til Galaxy S8 eller Galaxy S9. I år har G7 en endnu større 6,1 tommer skærm. Det får os til at tro, at den helt nye LG V40 kommer med en endnu større 6,2 eller endda en 6,5-tommers skærmfri skærm senere i år. En større skærm vil hjælpe LGs telefon med at konkurrere med 6,4-tommers Galaxy Note 9, en ny iPhone og alt andet i 2019.

Hvert år har de gjort V-serien større og bedre, og vi forventer det igen i 2018. Og selvom det sandsynligvis vil have den samme kraftfulde 8-core Snapdragon 845 som LG G7 eller Galaxy S9, forventer 6- 8 GB RAM til forbedret ydelse og multitasking.

Dette vil være LGs største, bedste og hurtigste telefon på året. Hvis du er en LG fan, vent på det.