PC Fallout 4 Udgivelse: 5 ting at have på din radar - Artikler

PC Fallout 4 Udgivelse: 5 ting at have på din radar

Da vi skubber mod udgivelsesdatoen PC Fallout 4 den 10. november, er der et par ting, du bør være på din radar.

I juni bekræftede Bethesda udgivelsesdatoen Fallout 4 til 10. november. Den 10. november frigiver Bethesda det meget forventede spil til Xbox One, til PS4 og til Windows PC. Og selvfølgelig er pc-gamere glade.

Fallout 4, på papir, ser ud som om det vil være en glimrende opfølgning på selskabets smash hit Fallout 3. 2008, mens Bethesda stadig tilbageholder mange af spillets detaljer, ved vi, at spillet ser meget ud som selskabets gamle spil. På steroider.

Det er en fristende forudbestilling for konsolindehavere, og det er en fristende forudbestilling for dem med kraftige (og måske ikke så kraftfulde) pc-rigge.

Da vi har flyttet væk fra Fallout 4 startdato, har vi set Bethesda og andre virksomheder detaljeret en række nye og vigtige stykker til Fallout 4 release puzzle.

Mens mange af disse detaljer er rettet mod Xbox One og PS4 brugere, har vi også set en række nye PC Fallout 4 release date detaljer fremkommer, herunder flere, som vi mener kræver din øjeblikkelige opmærksomhed.

Vi har nøje kigget på Fallout 4-udgivelsen, og i dag redegør vi for, hvad vi synes repræsenterer de fem vigtigste PC Fallout 4-udgivelsesdetaljer, der skal have på din radar, da vi skubber dybere ind i september måned.

Husk på, om du allerede har købt spillet, eller hvis du planlægger at lægge en forudbestilling forud for spillets udgivelse på Windows.

Fallout 4 Konkurrencer & Fallout 4 Loot Crate


Du skal have Bethesdas to Fallout 4-konkurrencer på din hjerne foran PC Fallout 4-udgivelsen. Hvorfor? Fordi adgang er gratis, og du kan vinde en række fremragende præmier, herunder en Pip Boy eller en Fallout 4 Pip Boy Edition til pc.

Virksomheden er vært for to konkurrencer. Den ene er Countdown til Fallout 4 contest, der vil se flere mennesker vinde Fallout 4 Pip Boy Editions i oktober måned. Hvis du allerede har indtastet, vil du gerne holde dine øjne skrællet for vinderne om få uger.

Ud over den udsolgte Fallout 4 Pip Boy Edition, giver Bethesda også nogle gode samleobjekter, herunder tøj og statuer. Hvis du vil parre dit spil med nogle ekstraelementer, er dette en konkurrence, du vil holde øje med.

Den anden konkurrence er Enter the Vault Sweepstakes, der startede for et par korte dage siden. For at komme ind skal du enten videresende nogle oplysninger om din PC Fallout 4 forudbestilling eller, hvis du ikke har forudbestilt, sende et kort med dine oplysninger.

Bethesda giver væk et udvalg af præmier, herunder en gratis tur til Boston (spilets indstilling) og en Pip Boy, der ville gå fint med din kopi af spillet til Windows. Begge disse konkurrencer skal være på din radar.

Du skal også holde øje med starten på Fallout 4 Loot Crate forudbestillinger. Loot Crate kommer ikke med en kopi af spillet, men det kommer med nogle interessante samleobjekter.