Nexus 6P Udgivelse: 5 Last Minute Detaljer - Artikler

Nexus 6P Udgivelse: 5 Last Minute Detaljer

Udgivelsesdatoen for 2015 Nexus 5 og Nexus 6 er næsten her. Efter måneder med rygter og spekulationer tidligere denne måned bekræftede Google endelig, at selskabet vil afholde en begivenhed den 29. september i San Francisco. Siden helt tilbage i april har vi hørt to nye Nexus-smartphones vil debutere i 2015, og nu har vi et par sidste minuts detaljer om både Nexus 5X og den større Nexus 6P.

I løbet af de sidste to uger er næsten alt om Googles nye Nexus-smartphones blevet markeret. Vi har set billeder, billeder af boksen, slutspecifikationer og andre detaljer, for ikke at nævne et par andre ting. I dag har vi dog sidste øjebliks detaljer om udgivelsesdato, prisfastsættelse, support til bærere og mere.

Læs: Nexus 6P vs Nexus 6 2014: Hvad køberne skal vide

Som vi alle ved nu, vil Googles nye telefoner være Nexus 5X lavet af LG, og en større 5,7-tommers Huawei Nexus 6P. Vi antager, at P står for "phablet", men det kan ikke være sikkert. Denne Nexus 6P vil være Googles bedste enhed til dato, og er præmien af ​​hele aluminiumsmodellen i år, eller "Nexus-smartphone" i flagskibet for 2015. Læs videre for nogle få detaljer, som vi ikke vidste i sidste uge.I oktober sidste år afslørede Google den helt nye Nexus 6 for 2014 med en stor 6-tommers skærm og nogle af de bedste specs, vi nogensinde har set på en Nexus-enhed. Som forventet ser Google ud til at holde fast i den samme årlige udgivelsescyklus, og to nye enheder er sat til at blive afsløret i morgen den 29. september.

Det er dog ikke alt. I morgen vil Google annoncere disse nye telefoner, men vi hører også, at de også går i forkørsel i morgen. Gør dette en af ​​de tidligste Nexus-udgivelsesdatoer i historien.

Så nu hvor vi kender lanceringsdatoen, set billeder, og kender de fleste specifikationer, hvad er der at vide? Nå, prisfastsættelse, carrier support, hvor du kan købe, og et par andre odds og ender. Tak til AndroidPolice og deres eksklusive insiderdetaljer, har vi alt og mere nedenfor.

Slideshowet nedenfor går over fem sidste minuts detaljer inden Nexus 6p-lanceringen, udgivelsesdatoen og afsløret, der finder sted i morgen. Hvis du er interesseret i denne telefon, vil du gerne læse videre.

Nexus 6P Udgivelsesdato


Mens vi allerede vidste næsten alt om Googles nye Nexus 6P i sidste uge, blev der i weekenden fulgt en detaljeret korrekturlæsere guide Reddit, der delte nogle flere ting for potentielle købere at blive begejstrede for. Dette afslørede de sidste få ting, vi havde spørgsmål om. En ting, vi skal komme ud af vejen først, er, at ingen af ​​disse telefoner har en micro-SD-slot. Rygter antyder andet, men Google har aldrig tilladt et micro-SD, bortset fra den originale Nexus One, og disse telefoner har heller ikke en.

Så hvornår kan du få det? Forordninger til den helt nye Nexus 6P starter officielt i morgen, Septepmber 29. Vi har hørt dette et par gange, men nu er det blevet bekræftet. Nexus 6P og Nexus 5X vil begge være tilgængelige for at bestille i morgen aften, efter at Google har annonceret dem begge, fra Google Butik.

Nexus 6P vil være tilgængelig for forudbestilling i USA, Storbritannien, Japan, Irland og Canada. Det var mærkeligt nok, at Nexus 5X ikke havde Canada noteret, men det vil sandsynligvis også være tilgængeligt nordover.

Google vil gøre alt officielt til en lille begivenhed i morgen den 29. september, og det vil også være live streaming på YouTube.com/Android. Vi er ikke sikre på, hvornår de rent faktisk vil blive frigivet, men et par rygter antyder før 10. oktober.