Mother's Day iPhone 8 Deal behandler mor og dig - Artikler

Mother's Day iPhone 8 Deal behandler mor og dig

Er du stadig på udkig efter den perfekte mors dag gave? Verizon har du dækket med en sjælden Mother's Day iPhone-aftale, der får dig og din mor til en ny telefon, og der er ikke behov for at handle en telefon for at få denne aftale.

Fra torsdag den 3. maj kan du købe en 64 GB iPhone 8 og få en gratis.

Du behøver ikke at handle i en gammel iPhone, starte en ny linje eller springe igennem en anden hoop. Bare hent mor, køb hende en iPhone 8 og hent en til dig selv på samme tid.

For at få denne episke mors dag iPhone 8 deal du skal betale med en enhed betalingsplan og du vil få betalinger som regning kreditter over 24 måneder. Hvis du forlader eller annullerer en linje, skal du udbetale betalingerne.

Du kan finde ud af mere om denne aftale på Verizon Mother's Day deal side.

Her er vores råd om, hvilken iPhone 8 farve du skal købe, herunder den nye røde iPhone 8-løsning.

64 GB iPhone 8-lagerstørrelsen er absolut brugbar for mange mennesker, især hvis du planlægger at bruge iCloud. Her er mere om, hvor meget iPhone 8-lager du har brug for. Hvis du tilføjer mor til din familiedeling, kan du nu dele iCloud Storage.Runde ud Mother's Day iPhone 8 aftale fra Verizon med dette Kate Spade case gave sæt.

Verizon tilbyder en bred vifte af iPhone 8 tilfælde og har lige tilføjet et nyt Kate Spade iPhone Case gave sæt, der indeholder et beskyttende hardshell tilfælde og en stabilitetsring, som mor kan bruge til at holde på telefonen bedre eller til at holde den op for at se et show eller tag et videoopkald.

Du kan tjekke resten af ​​vores yndlings iPhone 8 tilfælde nedenfor, og læs mere om de bedste trådløse opladere, hvis du vil gøre opladning enkel for mor.

21 bedste iPhone 8 tilfælde du kan købe

Speck Presidio Ultra iPhone 8 Taske49,99 kr fra Speck

Generelt når du skal vælge et iPhone 8 tilfælde, skal du vælge mellem stil og holdbarhed eller tykkelse og beskyttelse. Speck har allerede gjort et godt stykke arbejde med at levere lige nok beskyttelse og en masse stil, og den nye Presidio Ultra til iPhone 8 tager dette til et andet niveau.

Dette er en flersidet iPhone 8-sag, der giver dig mulighed for at bære et Speck Slim Presidio-tilfælde på din telefon til enhver tid. Denne slanke sag indeholder en hævet bezel en stor mængde beskyttelse og let klikbare knapper. Der er en stor åbning til opladning og lear adgang til højttalerne.

Når du har brug for mere beskyttelse - som når du træner, går udendørs eller er mere aktiv - kan du snappe på Impactium Ultra Bumper. Dette tilføjer et andet lag af stødbeskyttelse mod dråber, tilføjet skærmbeskyttelse på forsiden af ​​din iPhone 8 og holder også støv og snavs ude af opladningsporten.

Det er en slank iPhone 8 sag hele tiden og en robust iPhone 8 sag, når du har brug for det, uden brug af to tilfælde. Der er endda en holster inkluderet for at sikre den til dig eller at bruge som en kickstand.