8 Mario Kart 8 Deluxe Tips & Tricks - Artikler

8 Mario Kart 8 Deluxe Tips & Tricks

Med Mario Kart 8 Deluxe, Nintendo håber at tiltrække et stort skifte af brugere til Nintendo Switch-konsollen, som den udkom igen i marts. Virksomheden ønsker at frygte spillere med den opgraderede ydeevne og bærbarhed, som Nintendo Switch giver. Ligeledes er Mario Kart 8 Deluxe er en mulighed for gamere at vise sig. Med højre Mario Kart 8 Deluxe tips, du kan skryte om dine gentagne sejre over dine venner for sjov.

Mario Kart 8 Deluxe ankom på butikshylder og Nintendo eShop den 28. april. Det er det tredje spil i en række højt profilerede lanceringer, som Nintendo har planlagt til foråret 2017. Den første var Legenden om Zelda Breath of the Wild, som blev lanceret tilbage i marts 2017. Linjen vil fortsætte til maj 2017 med udgivelsen af Arme. I modsætning til de andre spil, Mario Kart 8 Deluxe er ikke en helt ny titel udviklet fra bunden. Det gør Mario Kart 8 Deluxe tip mere nyttigt. Alle vil ikke starte spillet på samme færdighedsniveau. Mario Kart 8 lanceret på Nintendo Wii U for nogen tid siden. Problemet er, at næsten ingen ejede konsollen.Brug disse Mario Kart 8 Deluxe tips til at dominere det nye racerspil til Nintendo Switch.

Læs: Mario Kart 8 Deluxe Udgivelsesdato og detaljer - Alt, hvad vi ved

Her er nogle Mario Kart 8 Deluxe tips og tricks for at komme i gang med det nye spil til din Nintendo Switch-konsol.

Mario Kart 8 Deluxe Tips og tricks

  • Se efter Boosts
  • Vent til at bruge varer indtil bare den rigtige tid
  • Prøv ikke at køre ind i andre racere
  • Skift Smartstyring
  • Gør brug af dit andet punkts slot
  • Dyk for power-ups
  • Gå til mønter
  • Forsøg at få den rigtige Kart / Character Combo


Se efter Boosts

Enhver oversigt over Mario Kart 8 Deluxe tip skal begynde med det grundlæggende. Din vogn er rimelig hurtig alene, men boosting kan give dig en stor fordel i et stramt løb. Kig efter boost pads, der er spredt gennem de mange forskellige niveauer Mario Kart 8 Deluxe har at byde på.

Du finder dem overalt, fra straks til stramme omdrejninger. I begge tilfælde vil du være sikker på at slå disse boosts helt i kontrol med din vogn. Vær særlig forsigtig, når de er på en banket sving, at du kan rulle af.

Læs: Nintendo Switch Review: Sjov og fejlfri

Vent til at bruge varer indtil bare den rigtige tid

Timing spiller en stor rolle i, hvor heldig du er i Mario Kart 8 Deluxe racer. Bare fordi du har en vare venter betyder ikke, at du absolut skal bruge den. Du kan hænge på det, indtil du ser en klar fordel at implementere det.

Prøv ikke at køre ind i andre racere

Ja, en stor grund til Mario Kart 8 Deluxe at være sjovt er at du kan tage på dine venner. Når det er sagt, modstå trangen til at gøre dine løb til en kæmpe kamp med kofanger biler. Du kommer ud forude, hvis du gør det.

Hver gang du rammer en anden driver i spillet, mister du nogle af de mønter, du har samlet i løbet af løbet. Du vil have disse mønter, fordi de kan få dig power-ups ned ad vejen. Du vil også være væk fra andre racere af andre grunde. At ramme nogen skader det momentum, du har brug for. Det bremser dig ned.Der er mange nye Nintendo Switch-spil på vej i år.

Skift Smartstyring

Smart styring giver dig mulighed for at køre rundt spor uden frygt for at falde af kanten. Dette er noget nyt til Mario Kart 8 Deluxe. Når funktionen er aktiveret, er der en antenneflader på bagsiden af ​​din vogn. Hvis du ved, at du ofte kommer fra spor, vil det hjælpe.

Gør brug af dit andet punkts slot

Mario Kart 8 Deluxe giver dig en ekstra fordel. Der er en anden plads til at gemme våben og power-ups. Dette giver dig to chancer for at tage på løbslederen.

Læs: Sådan finder du Nintendo Switch på lager

Gå til mønter

Hvis du husker nogen af ​​disse Mario Kart 8 Deluxe tip detaljeret her, gør det her. Udnyt enhver mulighed for at stable dine mønter og beholde de mønter, du allerede har tjent. De er meget vigtige.

I de oprindelige spil valgte du et tegn, og det var stort set det. Resten var afhængig af dine evner som fører og kæmpende. Det er ikke nødvendigvis en vindende strategi med Mario Kart 8 Deluxe. Du vil opgradere din kart med nye dele, og at få de nye dele til at opgradere dit kart kræver mønter. Find dem og gem så mange som muligt.

Læs: 7 Nintendo Switch Tips & Tricks

Eksperiment til at få den rigtige Kart og Character Combo

En ting det Mario Kart 8 Deluxe stoler sig på er opmærksomhed på detaljer. Det vil sige, du kan behandle det som et arkadespil eller dykke så dybt ind i mekanikerne som du vil. Kartopgraderinger har stor betydning. Glem ikke at være opmærksom på dine kart- og karakterkombinationer også.

At finde den rigtige karakter til at gå med din yndlingsvogn kan gøre dig uovervindelig på sporet eller i kampmodus.

Held og lykke med at vinde dine løb med disse Mario Kart 8 Deluxe tips og tricks.

10 bedste 2017 Nintendo Switch-spil kommer

Sonic Forces

Med tre hovedpersoner, Sonic Forces vil tilbyde platforming og en helt ny historie, når den kommer til videospilkonsoller - herunder Nintendo Switch - i 2017.

Vi ved det Sonic Forces lader gamere oprette deres egne tegn. Spillere skal basere denne karakter på en af ​​syv forskellige klasser, der kommer med deres egne fordele og evner. Sonic Team kalder disse brugerdefinerede tegn "Avatars", og der er hundreder af kosmetiske emner til Sonic Forces spillere til at tilføje nogle stil til deres skabelse.

Du kan springe over den tilpassede tegntilstand og nyde to generationer af Sonic spil: 2,5D og 3D. 2.5D-tilstanden tilbyder den klassiske sideskruning Sonic erfaring fra din barndom. 3D-tilstand spiller mere som Sonic Unleashed. Alle spilverdener og figurer er tredimensionale, ligesom de ville være i et moderne spil.