Madden 17 Funktioner Ønskeliste: 10 Ændringer Vi Vil Ønske - Artikler

Madden 17 Funktioner Ønskeliste: 10 Ændringer Vi Vil Ønske

Hvilke nye Madden 17-funktioner vil EA tilføje til NFL-spillet i 2016 for at skille det fra Madden 16 og overbevise spillere om, at det er værd at købe? Vi ved ikke, hvad EA Sports vil ændre for Madden 17, men vi ved, hvad vi vil have EA til at rette for det nye Madden-spil i år.

Efter at have spillet timer og timer i Madden 16 er der mange ting, EA har ret, men der er stadig små detaljer og store problemer, som vi gerne vil se EA Sports jern ud for den kommende Madden 17-udgave senere i år.

EA bekræftede Madden 17 til PS4, PS3, Xbox One og Xbox 360, så vi ved, at spillet kommer. Beklager Wii U og PC, ingen Madden 17 til dig i år.Her er vores Madden 17 features ønskeliste med det, vi ønsker ændret og opgraderet.

Madden 17 udgivelsesdato er 23. august, men du vil lære lidt om spillet kl. 6:00 Eastern, 3 PM Pacific den 12. maj på Sports Center. Der er stadig tid til EA Sports til at løse nogle af disse problemer og tilføje til Madden 17-funktionerne, der kommer i spillet.

Nogle af Madden 17-funktionerne på vores ønskeliste angiver gameplay, mens andre omfatter den grundlæggende brug af spillet, mens du sliber gennem Ultimate Team eller forsøger at spille Madden 17 mod en ven på Xbox Live eller PSN.

Her er et kig på, hvad vi vil se EA Sports fix, tilføj og skift i Madden 17.

Lav Madden 17 Party System WorkHar du forsøgt at spille Madden 16 online med en ven? Hvis du er heldig, kan du feste og starte et spil, og hvis internetgudene smiler på dig, er det muligt at afslutte et spil.

Det er ikke klart, hvorfor EA Sports fortsætter med at slutte sig til en fest og acceptere et spilindbydelse så ubesværet, at du skal trykke på en knap på det rigtige tidspunkt, hvis det kommer op, men det har været tilfældet i de sidste mange år.

Efter den første halvanden måned i Madden 16 kunne vi endelig deltage i en fest og begynde at spille uden masser af problemer, men den mindste forbindelseshikke ville forlade spillet. Ofte ville dette starte en spiller og spillet var forbi.

Der er nogle forbindelsesproblemer i spil som Call of Duty: Black Ops 3, men hvis de kan knytte sammen en kamp med otte eller flere spillere pålideligt, er det overvældende, at EA Sports, et firma, der lavede en vanvittig sum penge i kvartalet , kan ikke investere for at levere pålideligt online spil.

Her er vores enkle Madden 17 feature request. Lad mig deltage i en fest, forbinde til en ven og spille imod dem i tre spil uden at gå i stykker. Bonuspoints, hvis jeg kan høre dem, snakker over Madden 17 fans og musik uden at ændre indstillinger.