Lenovo Yoga S940 leverer AI Smarts & Bedøvelse 4K Display - Artikler

Lenovo Yoga S940 leverer AI Smarts & Bedøvelse 4K Display

Den nye Lenovo Yoga S940, der blev annonceret i januar på CES 2019, er en premium ultra slank bærbar computer med fokus på underholdning, hardware og AI software i en ny præcisionsfremstillet aluminiumskal. Mellem de kraftfulde internaler, små øreringe og 90% screen-to-body-forholdet konturglas 13,9-tommers skærm, er dette en bærbar computer værd at vente på.

Kom ind på under en halv tomme tykt og kun 2,64 lbs, er denne bærbare lille, let, bærbar og stilfuld som en MacBook Pro. I lighed med Lenovo ThinkPad X1 Carbon leveres Yoga S940 med flere skærmvalg, herunder en Dolby Vision 4K HDR-model, op til 1 TB plads og en ny Lenovo Smart Assist AI-pakke.

Måske er den bedste del af denne premium-skærm det konturerede glas, som ombrydes rundt om kanterne i det indrammede display og aluminiumsrammen. Det hele blandes med et præcisionsniveau, som alle kan sætte pris på. Den mest imponerende del af denne bærbare computer er skærmen, som bare støvler dig i det øjeblik du åbner låget. Jeg har aldrig set en bærbar computer med en skærm denne store. Læs videre for flere detaljer. • Lenovo YOGA S940 har en fantastisk 4K HDR-skærm, du vil absolut elske
 • Forvent en udgivelsesdato i midten af ​​maj 2019
 • Startpris på $ 1.499

Lenovos nye Yoga S940 er en slank bærbar computer. Kunderne har i mange år bedt om en aluminiumskrop, og de leverede endelig. Ved hjælp af en ny præcisionsfremstillet aluminiumproces lykkedes det at holde den let, 0,48 "tyk, men stadig forblev holdbar. Typisk er tyndt aluminium ikke meget stærkt, men Lenovo forsikrede os om, at denne enhed opfylder alle sine sædvanlige krav.

Som forventet kommer denne 13,9 tommer bærbare computer med de nyeste Intel 8th Gen Core i7-processorer, 8/16 GB RAM og op til 1 TB SSD-opbevaring. Den smukke bezel-fri skærm er enten en 4K UHD (3840 x 2400) HDR skærm med 500 lysstyrker eller et mere overkommeligt FHD 1080p IPS Dolby Vision panel. Igen er stjernens udstilling skærmen. Det er som en premium smartphone display inde i en bærbar computer.Hvis Lenovo ThinkPad X1-serien er for forretningsmæssig for dig, er Yoga S940 et godt alternativ. Det er den perfekte blanding mellem alt, hvad de har at byde på og vil hjælpe dig med den balance mellem arbejde og liv. Uanset om det nyder film på den smukke skærm, arbejder du på farten eller bruger Smart Assist-funktionerne til konferenceopkald og forbedret sikkerhed.

Lenovo Smart Assist-funktioner

 • Nul-touch login med IR kamera array (næsten som FaceID)
 • Eye-tracking flytter indhold fra display til monitor med blik
 • Gå væk fra din S940 og skærmen bliver sort for privatlivets fred
 • Baggrunden fokuserer ufokuseret under videosamtaler og holder fokus på det, der betyder noget
 • Automatisk nivelleringssoftware filtrerer ud baggrundsstøj, så din stemme er klar
  på video og taleopkald
 • Smart Voice genkender kun din stemme med Alexa & Cortana
 • Valgfri 4K UHD HDR-skærm med Dolby Vision og Atmos-understøttelse
 • Vælg mellem 8 / 16GB DDR4-hukommelse og op til 1TB PCIe SSD
Hvis du ikke har bemærket, bruger Lenovo en "reservehak" med skærmen. I stedet for at skære ind i skærmen, som iPhone X, bøjer frontkameraet og IR-sensorer over skærmen. Leverer en bedre samlet oplevelse.

Igen tilbyder Lenovo flere versioner, herunder Intels 8th Gen Core i7-processorer, 8/16 GB RAM og op til 1 TB SSD-lagring. Med hensyn til porte og tilslutningsmuligheder kan du nyde to USB-C Thunderbolt 3-porte og en enkelt regelmæssig USB-C-port. Desværre får vi kun en USB-C-port, og Lenovo slog den faste fulde USB-A-port. Det er uheldigt, men det meste af branchen gør det samme.Så hvornår kan du få hænderne på denne fantastiske nye laptop? Lenovo YOGA S940 vil slå hylder i maj, der starter på $ 1.499. Det er lidt mindre end den nye ThinkPad X1 Carbon (2019), i en lignende slank pakke.

Alt du behøver at vide er, at dette er en af ​​de bedste bærbare computere vi har set på CES, der kommer i første halvdel af 2019, og du skal se skærmen for at værdsætte den.