Er Android og iPhone Skat Apps Safe? - Artikler

Er Android og iPhone Skat Apps Safe?

Når du forbereder dig på at gøre dine 2017-skatter, kan du måske undre dig selv, hvis du kan springe over din årlige tur til en revisor eller pop-up skatbutik til fordel for at bruge en iPhone skat app for at få dine skatter færdige. At gøre dine skatter på iPhone er ofte lige så nemt som at tage et billede af din W-2 for at begynde at udfylde 2017-afkastoplysningerne.

Et fælles spørgsmål om dette er, "Er iPhone skat apps trygge?", Hvilket er et vigtigt spørgsmål at spørge, før du tager et foto, der indeholder dit Social Security Number og indtaster i mange personlige oplysninger.

Det korte svar på dette spørgsmål er, det afhænger af den app du bruger. Hvis du vil bruge en iPhone skat app til at indgive dine 2017 skatter, skal du sørge for at vælge en troværdig app, og at du får den rigtige app.Her er hvad du skal vide om iPhone skatte apps.

Vi nåede ud til en ekspert fra TaxACT for at finde ud af fire vigtige ting, du skal vide for at sikre, at din iPhone skatteapp er sikker og ting du skal gøre på din ende for at holde dine oplysninger sikre.

De mest bekvemme iPhone-skatteapps giver dig mulighed for at tage et billede af din W-2-formular for at automatisere en stor del af processen, og andre hjælper dig med at indtaste oplysninger fra 1099-formularer og gør det nemmere at indtaste 1098 oplysninger til uddannelseskreditter og fradrag.Nogle apps vender arkivering af dine skatter fra et stort problem, der tager en hel eftermiddag i en proces, der tager mindre end 15 minutter og sker på din iPhone.

Er iPhone Skat Apps Safe?

TaxACT-talsmand Jessi Dolmage fortalte Gotta Be Mobile, at det første skridt til at sikre din iPhone-skatteapp er sikker, er at: "Sørg for, at appen er fra et velrenommeret firma og læs anmeldelserne." Der er tidspunkter, hvor det skal betale sig at tage en chance på et mindre kendt firma, men du skal sørge for, at du ikke udleverer dine personlige oplysninger til en svindler.

Sørg for, at du bruger en iPhone-skatteapp fra et firma, du stoler på, og sørg for, at du kun får appen fra iTunes App Store og ikke fra en tredjepart. Hvis du bruger en jailbroken iPhone, kan du springe ved at bruge den til at indgive dine skatter, medmindre du tager yderligere skridt til at sikre din iPhone efter jailbreak.Vi fortæller dig, hvordan du sikrer, at iPhone skatte apps er sikre.

Dolmage advarer også brugere om at søge efter iPhone-skatteapps, der beskytter dine oplysninger, og anbefaler, at brugere, "Vælg en app, der ikke lokalt gemmer oplysninger som billeder af dine skattedokumenter. Med auto backup-tjenester, der skubber dine billeder til skyen og chancen, kan du ved et uheld dele et billede som det på sociale medier, det er meget vigtigt. "

En anden vigtig ting at se efter er en app, der indeholder smarte sikkerhedsregler. Dolmage siger, "App'en skal kræve et sikkert tegn og automatisk signere dig, hvis du har været inaktiv i en periode eller skifte til en anden applikation." Et andet vigtigt skridt er at sikre, at du bruger et stærkt og sikkert kodeord at du ikke bruger på en anden hjemmeside og en rigtig e-mailadresse, så du kan få opdateringer på din retur.

Hvis du indtaster en falsk adresse, kan andre få din afkastoplysninger og være i stand til at få adgang til din konto. I tidligere år på vores e-mail-adresser modtog flere afgiftsdokumenter, fordi brugere af en populær tjeneste indtastede en tilfældig Gmail-adresse i stedet for deres egne. Hvis du bruger en tjeneste som LastPass, kan du oprette og gemme stærke adgangskoder og holde dem alle bag et enkelt meget stærkt kodeord, som du husker.

iPhone Skat Apps til Fil 2017 Skatter

Når det kommer tid til at bruge en iPhone skat app til at gøre dine 2017 skatter, bør du se på disse tre apps, der kommer fra betroede virksomheder.

  • TaxACT Express til iPhone eller Android
  • TurboTax Skat Apps
  • H & R Block Tax Apps

Der er andre iPhone skatte apps, men hvis du vælger en af ​​dem, skal du sørge for at undersøge virksomheden for at sikre, at det er værd at bruge og stole på.