iPhone 6s Udgivelsesdato: 11 ting at blive spændte om - Artikler

iPhone 6s Udgivelsesdato: 11 ting at blive spændte om

Nu, hvor Apples planlagt en mediebegivenhed den 9. september, er vi overbevist om, at det er ved at debutere en ny iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Med iPhone 6s udgivelsesdato komme tættere på, vil vi kigge på et par ting, der burde få dig begejstrede for virksomhedens nye iPhones.

På WWDC 2015 bekræftede Apple en række nye produkter, herunder en iOS 9-opdatering til iPhone, iPad og iPod touch. Virksomheden annoncerede et fald iOS 9 udgivelsesdato, og det var vores første officielle anelse om iPhone 6s udgivelse.

Hvert år annoncerer Apple en helt ny iPhone. I nogle tilfælde annoncerer det to. I september bekræftede Apple en iPhone 6 og iPhone 6 Plus til udgivelse. De to enheder udskiftede Apples iPhone 5s fra 2013.

I år rygter selskabet om at have to nye iPhones, en 4,7-tommers iPhone 6 og en 5,5 tommer iPhone 6 Plus. Begge er blevet ryktet i flere måneder, og begge ser ud som om de kun er få dage væk fra en officiel debut. Og det betyder, at vi også kommer nærmere en iPhone 6s udgivelsesdato.

Med en meddelelse tæt på er det nu en god tid at begynde at blive bekendt med iPhone 6s, iPhone 6s Plus og deres rygter. Mange af disse funktioner har svinget rundt i årets bedste del, og vi har en temmelig solid læsning af hvad du kan forvente.

Ligesom mange af jer er vi begejstrede for Apples nye iPhones i dag, vi ønsker at se på de detaljer, der har os mest spændte på iPhone 6s udgivelsesdato.

iPhone 6s Udgivelsesdato Luk


Måske er det mest spændende, at vi er bare dage væk fra iPhone 6s og iPhone 6s Plus lanceringsdato.

Apple vil være vært for en begivenhed den 9. september på Bill Graham Auditorium i San Fransciso, og det er der, at selskabet sandsynligvis vil bekræfte iPhone 6s, iPhone 6s Plus og flere andre produkter, herunder Apple TV 4.

iPhones ankommer kun en gang om året, og det faktum, at vi er kun få dage væk fra en enorm annoncering, er spændende. Hvis du har set på at købe en iPhone, vent indtil onsdag. Apple har masser af iPhone-meddelelser op på ærmet.

Med en iPhone 6s lanceringsdato alle, men bekræftet den 9. september, ved vi, at iPhone 6s udgivelsesdato er tæt. Og det er spændende.

Apple sætter aldrig for meget plads mellem lanceringsdato og udgivelsesdato og iPhone 6s udgivelsesdato rygter peger på en ankomst den 18. september. USA er typisk blandt de første til at få iPhone, og man bør ikke forvente noget mindre i år.

Hvis du har ventet på iPhone 6'erne, er venten næsten forbi. Hvis du lige nu ser på at købe en ny iPhone, så heldig du. IPhone 6s udgivelsesdato bør kun være et par korte uger væk. Det er meget spændende.