iPhone 6s iOS 9.2 Update: 10 ting du behøver at vide - Artikler

iPhone 6s iOS 9.2 Update: 10 ting du behøver at vide

Apple for nylig rullet ud en iPhone 6s iOS 9.2 opdatering, en milepæle opgradering til flagskibet smartphone. Opgraderingen er en vigtig, og i dag tager vi et kig på de vigtige ting at vide om iPhone 6s iOS 9.2-opdatering, herunder nye detaljer om sine efterfølgere.

I oktober bekræftede Apple iOS 9.2 opdateringen til iPhone 6s og dens stabile af andre iPhones og iPads. Mens firmaet bekræftede tilstedeværelsen af ​​opdateringen, kunne det ikke bekræfte en bestemt iOS 9.2-udgivelsesdato.

I december rullede Apple iPhone 6s iOS 9.2-opdatering ud, og den blev leveret til nye enheder og rettelser til den enhed, der kom sammen med iOS 9 tilbage i september. Hvis du ejer en iPhone 6s, kan du downloade iOS 9.2 opdateringen via luften via Indstillinger eller via iTunes.IOS 9.2-opdateringen bringer ikke 150 nye emojis til iPhone 6s tastatur som iOS 9.1, men det bringer nogle vigtige fejlrettelser, ydeevneforbedringer, sikkerhedsrettelser og funktioner til Apples nye model.

Med røgen omkring frigivelsen gået, vil vi kigge på et par ting, vi mener, at iPhone 6s brugere skal vide om iOS 9.2-opdateringen. Denne roundup tager et kig på ydeevne, nogle vigtige iOS 9.2-tips, iOS 9.2-problemer og hvad er næste for iPhone 6s.

iPhone 6s iOS 9.2 Update Review


Vi har brugt iPhone 6s iOS 9.2 opdatering siden udgivelsesdagen, og opdateringen fortsætter med at udføre på et højt niveau.

Hidtil har vi ikke været i stand til at identificere store problemer med iPhone 6s iOS 9.2 opdatering. Apples seneste opgradering udmærker sig på nøgleområder som batterilevetid, tilslutning, UI-hastighed og app-ydeevne. Vi har ikke kørt ind i nogen oplevelsesbrudende fejl eller problemer i løbet af vores tid med iOS 9.2.

I betragtning af hvad der er ombord iOS 9.2 (nye funktioner, fejlrettelser til iOS 9-problemer, sikkerhedsrettelser) og givet den forestilling, vi har set på tre iPhone 6-varianter, anbefaler vi iPhone 6s iOS 9.2-opdatering til alle iPhone 6s-brugere.

Der er nogle problemer (som vi noterer senere i roundup), men disse problemer synes at være isoleret for kun få brugere. De fleste af jer vil være i orden og nok bedre med iOS 9.2 om bord.

For mere, se venligst vores fulde iPhone 6s iOS 9.2 anmeldelse.