iPhone 4s iOS 9 Update: 10 ting at vide efter tre uger - Artikler

iPhone 4s iOS 9 Update: 10 ting at vide efter tre uger

IPhone 4s iOS 9 opdatering har været ude i tre uger. I de tre uger har vi set nye opdateringer dukker op og iOS 9-problemer pest iPhone 4s brugere. Med tre uger under vores bælter vil vi se på de vigtigste ting at vide om iPhone 4s iOS 9-udgivelse.

Det faktum, at iPhone 4'erne selv fik iOS 9-opdateringen, kom som en overraskelse. Det plejede at være, at Apple tilbød tre års software support. Med ankomsten af ​​iPhone 4s iOS 9 opdatering ser Apple ud, at det vil begynde at tilbyde fire.

IPhone 4s iOS 9 opdatering opstod den 16. september ligesom resten af ​​Apples opgraderinger. Og ligesom de andre opgraderinger, fik iPhone 4'erne iOS 9.0.

Som svar på iOS 9-problemer rullede Apple en iPhone 4s iOS 9.0.1 opdatering en uge senere. En uge efter det skød selskabet en iOS 9.0.2 opdatering. IPhone 4s iOS 9.0.2 opdatering er den nyeste version af iOS 9.

De seneste tre uger har været yderst travlt for Apple, dets nye software og iPhone 4s brugere. Og derfor ønsker vi at se på de vigtigste ting, du har brug for at vide om iPhone 4s iOS 9-opdatering, generelt ved tre ugers mærket.

Denne hurtige roundup tager et kig på problemer, fordelene ved iOS 9.0.2 og enhedens første milepælsopgradering, iOS 9.1. Husk på det, da vi skubber væk fra iOS 9.0.2-udgivelsesdatoen til den næste iOS 9-udgivelse.

AT & T Wi-Fi-opkald er ikke tilgængelig til iPhone 4s


Ja, AT & T aktiverede endelig Wi-Fi-opkald i iOS 9. Nej, det er ikke tilgængeligt for iPhone 4s. Selvom du er på iOS 9-opdateringen.

iPhone 4s, iPhone 5 og iPhone 5s understøtter ikke AT & T Wi-Fi-opkald i iOS 9. iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s og iPhone 6s Plus gør. Hvis du vil have funktionen, skal du kløfte din AT & T iPhone 4s til noget andet.