iOS 9.1 vs iOS 9: Hvad er nyt i iOS 9.1 - Artikler

iOS 9.1 vs iOS 9: Hvad er nyt i iOS 9.1

Her er et kig på, hvad der er nyt i iOS 9.1 med en sammenligning af iOS 9.1 til iOS 9, der fremhæver ændringerne i den nye opgradering og hvad du får på din iPhone og iPad, når du installerer iOS 9.1-opdateringen.

IOS 9.1-udgivelsesdatoen er her, og brugere kan starte deres iOS 9.1-downloads på iTunes eller i luften.

Hvis du opgraderer fra iOS 9, iOS 9.0.1 eller iOS 9.0.2, er der kun en håndfuld store ændringer, men hvis du opgraderer fra iOS 8, er du klar til en større opgradering.Her er hvad der er nyt i iOS 9.1 til iPhone, iPad og iPod touch.

Dette kig på, hvad der er nyt i iOS 9.1, hjælper dig med at se de ændringer, du vil sætte pris på og faktisk bruge. Ja, der er ny iOS 9.1 emoji, der giver dig mulighed for at sende en langfinger emoji, men det er ikke alt iOS 9.1-opdateringen har at tilbyde.

Apple leverer ikke mange visuelle ændringer til iOS 9.1 fra iOS 9, hvilket forventes - selv i en stor opdatering som denne.

Hvis du er venner med en person, der ejer iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, er iOS 9.1-opdateringen perfekt, fordi du endelig kan se de levende billeder, de tager, selvom din iPhone eller iPad ikke understøtter 3D Touch.

IOS 9.1-opdateringen er gratis at downloade, og den vises som en overladet download på din iPhone og iPad engang i løbet af den næste uge eller deromkring.

Apples iOS 9.1-opdatering er tilgængelig for enhver enhed, der kører iOS 9, hvilket også er en enhed, der kører iOS 8.

Billederne nedenfor viser dig, hvad der er nyt i iOS 9.1, og hvordan det sammenligner med iOS 9. Du kan klikke på pilene for at gå i rækkefølge, eller du kan klikke på et billede for at hoppe direkte til den nye iOS 9.1-funktion. Når der er to telefoner, er telefonen med iOS 9.1 til venstre, og telefonen med iOS 9 er til højre.

Ny iOS 9.1 Emoji


Der er mange nye iOS 9.1 emoji-muligheder, der skal bruges, når du installerer opgraderingen. Den mest talte om ny emoji er langfinger emoji, men der er også en enhjørning, en taco, en burrito, en løve, edderkop, ny sport, spiloptioner og mange nye ansigter.

Når du har opgraderet, får du adgang til den nye iOS 9.1 emoji på din iPhone og iPad. Mange af disse understøtter de mange hudtoner, som Apple tilføjede til iOS 8 i løbet af sommeren.

Hvis du sender den nye iOS 9.1 emoji til en person, der ikke har iOS 9.1 installeret, vil de se ulige blokke for mange af de varer, du sender.

Du kan bruge alle de nye iOS 9.1 emoji på iPhone emoji tastaturet, der er tændt som standard. Du behøver ikke købe nogen apps for at få den nye emoji.