IOS 9.1 Udgivelse: 5 ting at forvente og 5 ting ikke til - Artikler

IOS 9.1 Udgivelse: 5 ting at forvente og 5 ting ikke til

IOS 9.1-udgivelsesdatoen kommer nærmere, og iPhone- og iPad-brugere skal begynde at forberede sig snart. Vi har stadig ikke en officiel dato fra Apple, men vi er bevæbnet med nogle nye detaljer, og i dag vil vi fortælle dig om nogle ting, du kan forvente fra Apple og iOS 9.1-udgivelsen.

Mens udgivelsesdatoen for iOS 9.1 stadig er en hemmelighed, er opdateringen af ​​iOS 9.1 ikke. IOS 9.1 har faktisk været officielt siden 11. september, to dage efter, at Apple tog scenen for at annoncere iPhone 6'erne og iOS 9-udgivelsesdatoen.

IOS 9.1 beta bekræftede flere vigtige detaljer. Det bekræftede en iOS 9.1-udgivelse til alle iOS 9-drevne enheder, herunder iPhone 4s og iPad mini.Det bekræftede også iOS 9.1-funktioner, herunder nye emojis, der næsten helt sikkert bliver højdepunktet for mange iPhone- og iPad-brugere rundt om i verden.

Opdatering: iOS 9.1 er her. Her skal du gøre før du installerer det.Siden den første iOS 9.1 beta-udgivelse, har vi set fire nye iOS 9.1-beta opdateringer. Disse beta-opdateringer har afsløret en håndfuld ændringer, men de har ikke slået ud iOS 9.1-udgivelsesdatoen til iPhone, iPad og iPod touch.

Apple har ikke bekræftet noget, men det betyder ikke, at vi ikke har nogen idé om, hvad der kan forventes fra iOS 9.1-udgivelsesdatoen, iOS 9.1-udgivelsestiden, og nogle af de andre vigtige udgivelsesoplysninger, der skal være på din radar .

I dag ønsker vi at tage et opdateret kig på et par ting at forvente af disse vigtige, men uanmeldte iOS 9.1 detaljer. Her er et par ting, du bør, og bør ikke forvente, fra iOS 9.1 udgivelses- og udgivelsesdato.

Forvent ikke iOS 9.0.3 eller noget mere iOS 9.1 Betas


Mens der er problemer med iOS 9.0.2, der plager iPhone og iPad-brugere, forventer vi ikke en overraskelse iOS 9.0.3-udgivelse fra Apple.

Vi har ikke set noget iOS 9.0.3 relateret pop op i vores server logfiler, og alle tegn peger på en forestående iOS 9.1 udgivelse. En iOS 9.0.3-udgivelse ville være chokerende.

Med fem betas under sit bælte forventer vi ikke mere iOS 9.1 beta til udviklere og dem i det offentlige Beta Software Program. Apple frigiver typisk ikke seks betas, så der er en meget god chance i sidste uges Beta 5 var den sidste.

Hvis du er interesseret i, hvad iOS 9.1 har at tilbyde, kan det være en god tid at prøve iOS 9.1 beta på din iPhone eller iPad. Eller ikke.