IOS 11 Udgivelse: 5 ting, du kan regne med - Artikler

IOS 11 Udgivelse: 5 ting, du kan regne med

Vi har taget et kig på Apples indgående iOS 10.3.2-opdatering, men i dag ønsker vi at skifte gear og hjælpe med at sætte dine forventninger til den kommende iOS 11-udgave til iPhone, iPad og iPod touch.

Den næste iOS-udgivelse vil ikke være iOS 11. I stedet vil det være en ny version af iOS 10.3, der hedder iOS 10.3.2. iOS 10.3.2 vil sandsynligvis være en lille vedligeholdelsesopdatering med fejlrettelser og sikkerhedsrettelser.

En udgivelsesdato for iOS 10.3.2 er ikke bekræftet, men vi forventer at den ankommer før WWDC 2017 og afsløringen af ​​Apples næste store operativsystemændring.

Apple taler ikke om opdateringen af ​​iOS 11 endnu, men det bør ændres om nogle få korte uger, når det tager scenen den 5. juni at adressere udviklere og forbrugere over hele verden.Når vi skubber dybere ind i året, begynder vi at få flere iOS 11 spørgsmål fra venner, familie og læsere. De vil gerne vide, hvornår iOS 11 kommer ud, og de vil også vide, hvad de kan forvente af iOS 11 med hensyn til funktioner.

Mens nogle af disse spørgsmål er svære at besvare i april, er der nogle få grundlæggende ting, vi kan give dig.

Her er et par ting, du kan stole på, når det kommer til Apple og iOS 11-udgivelsen til iPhone, iPad og iPod touch.

Eksklusive iOS 11 funktioner

Tæl på nogle eksklusive iOS 11-funktioner til den nye iPhone og til nyere versioner af iPhone, iPad og iPod.iPhone 7 Plus portrættilstand.

Du kan regne med en eksklusiv funktion eller to til iPhone 7s / iPhone 8. iPhone 7 Plus har en Portrait-tilstand, også kendt som Bokeh-tilstand, som ikke er tilgængelig på andre iOS-enheder.

IPhone 7 har også en opdateret Taptic Engine, der giver feedback, når du interagerer med bestemte dele af iOS 10. Når meddelelsescenteret falder, vil du føle en tud.

IPhone 6s og iPhone 6 Plus versionen af ​​iOS ankom med evnen til at skyde Live Photos. Live-billeder flyttes, når de trykkes takket være 3D Touch.

For det meste er disse funktioner eksklusive, fordi en enhed ikke har den nødvendige hardware. For eksempel har iPhone 6 og iPhone 5'erne ikke 3D Touch. Her er et par andre eksempler:

  • IPhone 5-iOS 10-opdateringen lykkedes heller ikke at medbringe brast fotomodus, slow-motion video-tilstand og voicemail-transkription.
  • IPhone 6 og iPhone 6 Plus iOS 10 opdateringer kom ikke med Raise to Wake på iPhone SE, iPhone 6 og iPhone 7.

Intet er bekræftet, men vi hører allerede om nogle af de iOS 11-funktioner, der kan hjælpe Apple med at sælge iPhone 7s / iPhone 8.

Selskabet planlægger tilsyneladende betydelige opgraderinger til Siri, iOS 'personlige assistent. Der er også chatter om forbedret Haptic feedback.

Specifikationerne er ligegyldige på dette tidspunkt. Hvad det koger ned til er dette.

Hvis du ejer eller planlægger at købe en nyere version af iPhone, iPad eller iPod touch, bliver din iOS 11 opdatering mere robust end din ven med et ældre hardware.

Se efter de første iOS 11-funktioner, der skal bekræftes den 5. juni under virksomhedens WWDC 2017 keynote.

iOS 11 Beta

Du kan regne med en iOS 11 beta udgivelse forud for den officielle iOS 11 udgivelsesdato.

WWDC 2017-udviklerkonferencen er slået til kickoff den 5. juni i San Jose, Californien. Apples bekræftede en keynote-adresse til 10 AM Pacific, og det er under denne keynote, hvor vi sandsynligvis vil se, at Apple bekræfter den tidlige version af iOS 11.

Hvis du ønsker at prøve iOS 11 tidligt, vil du cirkulere den 5. juni i kalenderen. Vi forventer, at iOS 11 beta frigives til udviklere, kort efter hovedtelefonen.Apple vil næsten helt sikkert frigive to versioner af iOS 11 beta: En til udviklere og en til det gratis Beta Software Program.

Bedste tilfælde er Apple udgivelser begge samme dag. Værste tilfælde er Apple venter et par uger før den gratis version af iOS 11 beta udgives.

Udviklere skal betale en årlig $ 99 gebyr for at blive udvikler og få adgang til beta.

Manglende enheder

Du kan regne med, at nogle enheder bliver efterladt på iOS 10.

Sidste år var det iPhone 4s, iPad 2, iPad 3, iPad mini og iPod touch 5th-genbrugere, der blev efterladt på iOS 9.3.5. I år forventer vi at tre to enheder holdes tilbage på iOS 10.

Intet er bekræftet, men vi er sikre på, at Apple vil holde iPhone 5, iPhone 5c og iPad 4 på iOS 10.

Vi ville heller ikke blive overrasket, hvis den (for nylig udgåede) iPad mini 2 også lavede listen.Vi kunne se et par andre deltage i listen, men hvis du ejer en iPhone 5, iPhone 5c eller en iPad 4, begynder du at forberede livet på iOS 10.

Vi vil sikkert finde ud af det i starten af ​​juni, når Apple udgiver den første version af iOS 11 betaen.

iOS 11 udgivelsesdato

Du kan regne med en officiel iOS 11-version i efteråret sammen med firmaets nye iPhone.

Hidtil har iPhone 7s / iPhone 8 release dato rygter peget på en anden udgivelse i og omkring september måned.

Dette har været standard praksis i flere år nu, og der er ingen grund til at tro, at Apple vil afvise fra protokollen.

Apple iPhone / iOS release protokol opfordrer til et fald medie begivenhed, hvor firmaet bekræfter den nye iPhone og en iOS release dato.

Typisk frigiver virksomheden ny iOS-software til ældre enheder et par dage forud for den nye iPhone-udgivelsesdato.

Se efter, at iOS 11 beta'en strækker sig over flere måneder med en sidste iOS 11-udgivelsesdato senest i september eller oktober.

Ny Emojis & 64-Bit

Der er masser af iOS 11 rygter derude, men en ting vi forventer udgivelsen til at levere er nye emojis til iOS-tastaturet.Chokeret ansigt med eksploderende hoved er en kandidat til Unicode 10.

Unicode 10 er planlagt til at blive frigivet i midten af ​​2017, hvilket betyder, at iOS 11 kan være den opdatering, der bringer os Face With Hand Over Mouth, Merperson, Curling Stone, T-Rex, Orange Heart og Person i Steamy Room, og mange flere.

Du kan få en fornemmelse for, hvordan de nye emoji-tegn vil se ud på iOS-tastaturet i gennemgående video nedenfor.

Hvis vi bruger iOS 10 og Unicode 9.0-udgivelsen som en guide, skal du kigge efter en iOS 11.x-opdatering for at bringe disse emojis til din iPhone og iPad. iOS 10.2 leverede Unicode 9.0 emojis til iPhone og iPad i december.

Du kan også regne med et stort skift.

Apple vil efter sigende miste 32-bit support med iOS 11-udgivelsen senere i år. Dette er ikke bekræftet, men alle tegn peger på den ændring, der sker ved frigivelsen af ​​Apples næste store operativsystem.

Devs: Jeg hører meget klart iOS 11 vil ikke have 32bit app support overhovedet. Opdater gamle apps nu, hvis du vil have dem til at overleve i løbet af september

- Steve Troughton-Smith (@stroughtonsmith) 8. april 2017

De første rigtige advarselsskilte dukkede op i iOS 10.3 betaen, da en popup begyndte at underrette udviklere, som deres apps skulle opdateres. Her er hvad popup'en i iOS 10.3 beta 1 videresendes til iPhone, iPod touch og iPad-brugere:

Denne app fungerer ikke med fremtidige versioner af iOS. Udvikleren af ​​denne app skal opdatere den for at forbedre kompatibiliteten.

Hvis denne ændring skifter ud, betyder det, at gamle programmer ikke længere fungerer.

I betragtning af at dette vil være en stor ændring for udviklere, forventer vi, at Apple detaljerer ændringen på scenen under sin årlige udviklerbegivenhed i juni.

iOS 11 Beta Release & Time: 7 ting at forvente og 5 ting ikke til

iOS 11 Beta Release Date


Hvis Apple udgiver en iOS 11 beta, og vi er overbeviste om det, kan du forvente, at firmaet bekræfter udgivelsen under dets WWDC 2017 keynote den 5. juni.

Den 5. juni vil Tim Cook og andre Apple-ledere tage scenen for at imødegå udviklere og tusindvis af Apple-entusiaster og forbrugere, der ser rundt om i verden.

Vi forventer, at Apple vil bruge scenetiden til at tale om kommende softwareopdateringer, herunder iOS 11 og nye versioner af macOS, tvOS og watchOS. Vi forventer også, at det kort fortæller om beta-opdateringer til de nye operativsystemer.

Hvis Apple holder fast i den protokol, den har brugt i flere år nu, kan du forvente en iOS 11 beta udgivelse kort efter afslutningen af ​​WWDC 2017 keynote den 5. juni.