Uberettiget 2 Udgivelsesdato, udgaver og forudbestillinger - Artikler

Uberettiget 2 Udgivelsesdato, udgaver og forudbestillinger

Bygget af det samme studie, der gav gamere det moderne Mortal Kombat serie, Uretfærdighed var en komisk fan drøm. Nok med argumenterne over hvilke superhelte ville kunne besejre andre, Uretfærdighed gav gamere en chance for at udøve deres fantasi. Spillere fik endelig deres chance for at være Batman, Wonder Woman og Super-Man og tage hinanden på. I begyndelsen af ​​året afslørede udgiver Warner Brothers Uberettiget 2 frigøre. Nu lærer vi endelig alle de små detaljer om spillet, som Uberettiget 2 udgivelsesdato, hvilke versioner butikker vil have på deres hylder og hvad spillere får, når de sætter deres tillid til udvikleren NetherRealm og køber spillet tidligt.Uberettiget 2 vil medbringe det et helt nyt kapitel i den saga, der blev startet med originalen. Batman arbejder på at binde verden sammen igen efter begivenhederne i det første spil. Som om ud af ingenting kommer Brainiac ind i billedet, endnu engang tvinger Batman til at rekruttere et team af helte og redde verden for enhver pris.

Uberettiget 2 vil holde mekanikerne i det første spil, herunder supermåleren, der tillod spillerne at frigøre ødelæggende angreb som deres foretrukne DC Comics-figurer. Det vil også træde på ny grund. Det har et helt nyt tilpasningssystem, som giver spillere mulighed for at tilføje deres eget spin til deres mest elskede spilbare figurer i spillet.

Den uberettigede 2 udgivelsesdato nærmer sig hurtigt. Det er på tide at gøre sig klar.

Uberettiget 2 Udgivelsesdato

Uberettiget 2 blev først annonceret tilbage i 2016, ligesom gamingindustrien blev gearet til det års Electronic Entertainment Expo. På det tidspunkt fokuserede NetherRealm stadig stærkt på Mortal Kombat X, det meget succesfulde kampspil, som deler nogle funktioner og kode med Uberettiget 2. Den oprindelige meddelelse gjorde det klart, at NetherRealm havde planer om at frigive en ny udgave af spillet, men gav ikke yderligere detaljer.Vi ved nu, at Uberettiget 2 Udgivelsesdato er 16. maj for Xbox One og PS4-brugere. Warner Brothers Interactive Entertainment sigter på en verdensomspændende udgivelse på den dag. Uberettiget 2 vil også få udgivelser på iPhone, iPad og enheder, der kører Googles Android-operativsystem. Det kommer ikke til Xbox 360 eller PS3.

Uberettiget 2 udgaver:Uberettiget 2 vil komme i tre forskellige smag. På denne måde kan købere beslutte, om de vil have en helt barebones oplevelse eller alt sammen med et enkelt køb.

Injustice 2 Standard Edition

Spillets standardudgave vil simpelthen inkludere spillet og eventuelle tilgængelige forudbestillingsfunktioner udgivet af den forhandler, du foretager dit køb hos. Det vil sælge til $ 59,99, det samme som andre basisspil.

Injustice 2 Ultimate Edition

Uberettiget 2 vil indeholde en anstændig mængde helte, men spillerne kan få mere ved at købe indlæse indhold til spillet. Injustice 2 Ultimate Edition koster $ 99,99 og får brugerne de 9 add-on fighters, skins til at tilpasse deres yndlingspersoner og en gear shader. Kun denne version kommer i en speciel SteelBook sag.

Injustice 2 Digital Deluxe Edition

I sidste øjeblik har udgivere af videoudviklere tilbudt forbedrede versioner af deres spil udelukkende tilgængelige via online-udløb. Uberettiget 2 har en. Det hedder Injustice 2 Digital Deluxe Edition. Denne version af spillet er kun tilgængelig direkte via Xbox Store og PlayStation Store, selv om du kan købe koder for at låse den op på Amazon, GameStop og Best Buy.

Det omfatter kun tre ekstra krigere, en gearskygge, en karakterhud til 79,99 dollar.

Uberettiget 2 Pre-Orders & Pre-Order Extras:

Uberettiget 2 forudbestillinger har allerede startet online og hos forskellige detailbutikker. Best Buy, GameStop og Amazon kan alle have spillet på dørtrin den dag, den udgiver.The Injustice 2 plakat GameStop tilbyder på sine butikker og hjemmesider.

GameStop giver ud gratis Uberettiget 2 plakater til spillere, der placerer en forudbestilling der. Det er i tillæg til den Darkseid-spilbare karakter. Hvis du foretager en forudbestilling med GameStop, får du også en kode for et Darkseid-spilbart tegn.

Amazon har begge versioner af spillet til rådighed for forudbestilling nu. Dem, der forudbestiller spillet fra online-forhandleren, får ikke adgang til den Darkseid-afspilningsbar karakter. I det mindste er det ikke angivet som en fordel for dem, der forudbestiller der.

Uberettiget 2 Købere får et tema til at tilpasse deres konsol med, når de forudbestiller i PlayStation Store. Forbestilling via Xbox Store får kunderne Darkseid.

Injustice 2 Deals

Lige nu er der kun to måder, du kan spare på Uberettiget 2. Begge involverer et abonnement af en slags.Best Buy's Gamers Club Unlocked-service vil skære 20 procent af omkostningerne ved spillet, når medlemmerne køber en fysisk kopi. Amazon vil gøre det samme for medlemmerne af sin Prime service. For at få besparelserne hos Amazon skal shoppere foretage deres køb før spillets officielle udgivelsesdato eller kort tid efter. Amazon Prime koster $ 99,99 om året. Gamers Club Unlocked er $ 30 i 2 år.

Held og lykke med Uberettiget 2 frigøre. Batman og hans nye team af samlede superhelte kommer til at være til en kamp som de aldrig har oplevet før. NetherRealm planlægger en gameplay afsløre for Twitch den 24. januar.