Sådan ser du US Open på iPhone og Android - Artikler

Sådan ser du US Open på iPhone og Android

En af golfens største turneringer bliver indpakket i denne weekend. Sådan ser du US Open på iPhone og Android.

US Open startede den 18. juni med en runde i bøgerne, men de største runder finder sted i weekenden, hvor en vinder bliver kronet på søndag, hvis der ikke er nogen regnforsinkelser, og det går glat.

I øjeblikket er American Dustin Johnson og den svenske golfspiller Henrik Stenson bundet til førstepladsen, der går i runde to, men det kan nemt ændre sig i løbet af de næste par dage, da Patrick Reed er på tredjepladsen og kun ned med et slagtilfælde med andre spillere ikke langt bagud.

Selvom du ikke er en stor golffan, skal du indrømme at se sporten kan være meget afslappende. Uanset hvor du er på spektret, er der ingen grund til ikke at fange alle handlingerne. Hvis du vil se US Open, uanset om du er hjemme eller ude omkring, så kan du se US Open på iPhone og Android-enheder.

Sådan Watch US Open

Desværre er der kun en app til iPhone og Android, der giver dig mulighed for at se US Open live, og det er Fox Sports Go.Du skal dog bruge et kabelabonnement for at udnytte live streaming-funktionaliteten. App'en understøtter en håndfuld populære kabeludbydere, herunder Comcast, AT & T, Verizon, Cox og Time Warner Cable, men hvis du ikke har kabel, kan du ikke se US Open på din smartphone eller tablet.

Men hvis du har kabel, kan du streame turneringen i sin helhed, og afhængigt af hvem du har som kabeludbyder, kan du få adgang til mange af Fox Sports populære kanaler, herunder FOX Sports, FOX Sports 1, FOX Sports 2, dit regionale FOX Sports Network, FOX College Sports og FOX Deportes.

At se på Fox Sports Go giver dig mulighed for at streame US Open på din mobile enhed, mens du er på farten, så hvis du ikke er hjemme og ikke kan se den på tv, er dette den næstbedste mulighed.

Fox Sports Go er en gratis app tilgængelig for iOS-enheder, Android-enheder og endda Windows Phone.

Sådan ser du på din computer

Heldigvis, hvis du har din bærbare computer med dig, kan du streame US Open gratis uden nogen begrænsninger eller krav.

Til dette skal du gå til US Open website og klikke på Vis planlægning. Derefter ruller du ned til det afsnit, der hedder Direkte dækning og klik på den lille Lancering knap. Dette åbner et separat vindue, og live streamen begynder.Du har tre forskellige visningsmuligheder: Udvalgte grupper, udvalgte huller og US Open 360. Udvalgte grupper fokuserer på en udvalgt gruppe golfspillere, mens udvalgte huller fokuserer på en håndfuld udvalgte huller. US Open 360 giver dig en smule af begge verdener og giver en del af alt til seerne.

Dette er måske den bedste mulighed for streaming, da det ikke kræver et kabelabonnement, og der er ingen begrænsninger for at se live streamen på US Open hjemmeside.

Selvfølgelig er det eneste problem at få WiFi på din bærbare computer, når du er ude på farten. Normalt vil de fleste kaffebarer have gratis WiFi, og flere og flere virksomheder giver kunderne disse fordele, men selv da blokkerer de nogle gange streaming, så du ikke griner båndbredden.

Med det sagt kan du se på at få en mobil hotspot "puck" eller endda bare aktivere mobil hotspot-funktionen på din iPhone eller Android-enhed. Dette giver dig mulighed for at forbinde din bærbare computer til internettet, når der ikke er et WiFi-signal rundt.

Bare vær forsigtig, hvis du har en begrænset mængde data om måneden med din dataplan, da streaming video hurtigt vil bruge data i hjerteslag. Ellers læn dig tilbage og nyd at se US Open!