Sådan Watch March Madness Free på Xbox One - Artikler

Sådan Watch March Madness Free på Xbox One

I årevis har vi hørt historier om, at folk forsøger at øge besparelser i deres husstandsbudget ved at skære ned på det, som resten af ​​os synes at være afgørende: kabel. Chancerne er, at enhver medieindustri insider du læser, vil fortælle dig om en ny tjeneste, der kommer til at forhindre kabel. I video game console plads er der to. Den første er Sony's PlayStation Vue-tjeneste, som langsomt ruller ud til byer i hele USA. Den anden er Sling TV, en abonnementsservice til rådighed lige nu, og hvordan du kan se March Madness gratis på Xbox One.Sådan Watch March Madness Free på Xbox One - Hvad er Sling TV

Inden du sætter dig ned foran dit fjernsyn for at se March Madness på Xbox One, skal du tilmelde dig Sling TV. Tjenesten fungerer som om din kabeloperatør kom tilbage, da du havde Comcast, Time Warner eller Cox eller Direct TV.

Sling-tv-brugere betaler for en essentielle pakke, der koster 20 dollar om måneden. Dette giver dem et grundlæggende sæt kanaler for at se live. Brugere kan derefter ekspandere på det kerne sæt kanaler med $ 5 add-on pakker. Der er tilføjelser til børns kanaler som Disney, opgraderinger til nyhedsorienterede kanaler som CNN og HLN. ESPN, ESPN2, ESPNU, TNT og Universal Sports er alle kanaler, der tilbydes via Sling TV. I særdeleshed vil TNT tilbyde blockbuster NCAA March Madness dækning begynder i dag klokken 2 på østkysten af ​​USA. Sling TV tilbyder en fantastisk billedkvalitet, forudsat at du har en robust internetforbindelse.

Læs: Free Sling TV Ankommer på Xbox One

Så hvordan bliver Watch Madness på Xbox One pludselig fri? Sling TV giver normalt brugere mulighed for at teste deres service i 7 dage helt gratis. I løbet af denne tid kan de abonnere på enhver kanallinje, de ønsker, herunder Sports Add-On. For det første gælder den gratis prøveperiode stadig for Xbox One, hvilket betyder at enhver og alle kan se de næste syv dage i marts Madness gratis på deres Xbox One, hvis de vælger.

Besparelserne går lidt ud over den indledende 7 dages gratis prøveperiode dog. I årevis har Microsoft tilbudt eksklusive rabatter og billige spil til abonnenter af sin Xbox Live Gold-service. Da det afslørede Sling TV på Xbox One app tidligere i ugen, offentliggjorde det også en måned lang gratis prøveperiode for brugere, der har en Xbox Live Gold-konto. Ud over det, får brugere, der køber en Xbox One direkte fra Microsoft Store, en særlig tre måneders prøveperiode af tjenesten. Det er overflødigt at sige, at den tre-måneders gratis prøveperiode er mere end nok til sidste marts Madness.

Sådan ser du March Madness Free på Xbox One - Download Sling TV

For at downloade Sling TV og se March Madness gratis på din Xbox One skal du have to ting: Sling TV-appen på Xbox One og en Sling TV-konto.

Du kan oprette en Sling TV-konto online, men for at være sikker på at sikre, at du udnytter så mange besparelser som muligt, skal du først downloade Sling TV-appen på din Xbox One fra Xbox Store. Brug kun din controller eller fjernbetjening til at navigere til butikken og søg efter Sling TV i apps-sektionen. Du kan også blot sige "Xbox, Bing Sling TV", hvis du har en Kinect 2 sensor. Downloaden skal ikke kun tage et par minutter. Husk at være logget ind med den samme Xbox Live-konto, som du har konfigureret dit Gold-abonnement på.

Når du tilmelder dig fra konsollen, skal du have et kreditkort, der skal vedhæftes til din konto, selv om det er en gratis prøveperiode. Det er en god ide at sætte en kalender påmind, så du kan huske at annullere tjenesten, når March Madness er over eller før dit gratis abonnement udløber.