Sådan bruger du folks funktion i billeder i iOS 10 - Artikler

Sådan bruger du folks funktion i billeder i iOS 10

Her er en vejledning om, hvordan man bruger Mennesker funktionen i Photos iOS 10. Der er en hel del nye forbedringer til Photos-programmet, men endnu en af ​​de mest velkomne er People.

Denne funktion scanner dine fotos for kendte ansigter og samler album baseret på, hvad appen Fotos finder.

Sørg for, at du også tjekker, hvordan du bruger de nye Memories-funktioner i iOS 10.

Sådan bruger du folks funktion i billeder i iOS 10

Her er trinene for at lære, hvordan du bruger People-funktionen i Fotos.

Se ovenstående video for at få flere oplysninger om, hvordan du bedre forstår den nye People Feature.

Navne på mennesker og favoritter

Når du først åbner det nye album med titlen Mennesker, vil du se en gitter af ansigter at du har taget billeder af. Du vil have evnen til tilføje folks navne ved aflytning hver af deres ansigt grupper og trykke på Navn øverst i vinduet. Yderligere billeder af denne person vil blive vist her med deres navn gemt.Du kan også hanen og drag Mennesker op til foretrukne menuen for at få dem til at blive vist først, når du åbner folkealbummet. Denne gest bevæges det samme som at flytte Apps ikoner rundt på startskærmen, men vil stoppe bevægelsen, når du løfter fingeren.

Folk Slideshows

Udover at kunne lave Memories slideshows efter placering, kan du også oprette dem for hver individuel person. Dette kan udføres af aflytning det album af den pågældende person, og du vil blive mødt til deres egen samling af billeder.IOS 10 giver dig nu mulighed for at lave slideshows komplet med musik til dine placeringer, og de samme værktøjer kan bruges inden for denne persons album. Du vil se et eksempel på diasshowet ud over deres navn øverst på skærmen, og du kan hanen det Spille knappen for at se dette færdige diasshow.

Mens diasshowet afspilles, kan du trykke på skærmen for at blive mødt med yderligere tilpasninger til dit diasshow med forskellige stemninger fra den medfølgende musik, Tilføj tilpasset musik, skift titler og varighed. Du bliver bedt om at skab -en Hukommelse Til dette diasshow vil du dog være bale for at gemme dette nye diasshow med bare billeder af den fremhævede person.Dette er en fantastisk ny funktion til den mobile version af Fotos, da denne funktion var fremtrædende inden for Apples iPhoto og blev i høj grad brugt af mange brugere. Det er især nyttigt for hurtig reference til din iPhones fotobibliotek, når du spekulerer på, om du har et foto af et bestemt familiemedlem. Et par hurtige vandhaner i Fotos viser dig hurtigt, hvem du måske har fotograferet og tillader dig identificere det Foto du er søger til hurtigt.