Sådan slukkes iPhone 6 Reachability - Artikler

Sådan slukkes iPhone 6 Reachability

IPhone 6 leveres med en nifty-funktion, der gør det muligt for brugerne nemt at nå den øverste række apps på startskærmen eller noget andet, der er placeret øverst på skærmen. Det hedder Reachability, men ikke alle er en stor fan af det. Sådan deaktiveres den.

Reachability kan fås ved blot at dobbeltklikke på Home-knappen. Dette er anderledes end at dobbeltklikke på. Tapping involverer bare at hvile fingeren oven på Touch ID-fingeraftrykssensoren uden at klikke ned på Home-knappen.

Ved at dobbeltklikke på startknappen, skubbes hele skærmen ned halvvejs, så du lettere får adgang til toppen af ​​skærmen. Denne funktion er ideel til brugere, der konstant bruger deres iPhone 6-hånd. Men mange bruger også deres iPhone 6 med to hænder, hvilket betyder, at Reachability kun er ubrugelig i dette tilfælde.

Mens Reachability kan være en nyttig funktion for dem, der har brug for det, så kan du deaktivere det, hvis du finder ud af, at du aldrig bruger funktionen i første omgang.Slukning af Reachability

Hvis du ikke bruger Reachability som ofte (eller nogensinde), er det faktisk virkelig nemt at deaktivere det. Bare følg disse enkle trin:

  1. Åbn op Indstillinger app.
  2. Trykke på Tilgængelighed.
  3. Rul hele vejen ned til bunden, og du vil se en indstilling til Sikring af adgang.
  4. Drej bryderkontakten ved siden af Sikring af adgang til Af.Reachability er nu slukket, og dobbeltklik på Home-knappen aktiverer ikke længere funktionen.

Hvis du, efter at du har deaktiveret Reachability, aktiverer det stadig med et dobbelt tryk, skal du prøve at genaktivere det og derefter deaktivere det igen for at se, om det virker. Hvis det stadig ikke virker, skal du foretage en hård nulstilling ved at holde Home-knappen og tænd / sluk-knappen nede samtidig, indtil du ser Apple-logoet. Lad din iPhone 6 genstarte, og så skal problemet løses.

Andre nye iPhone 6-funktioner

Reachability er ikke den eneste nye funktion på iPhone 6 og i IOS 8. Faktisk er der mange nye funktioner på iPhone 6, der gør det til en værdig opgradering til ældre iPhone-ejere.

Den mest bemærkelsesværdige nye funktion er den tydeligvis større skærm, med iPhone 6 med en 4,7 tommer skærm, mens iPhone 6 Plus har en større 5,5 tommer skærm. Den tidligere har en højere opløsning på 1334 × 750, mens iPhone 6 Plus har en endnu højere opløsning på 1920 × 1080.

Et andet mærkbart aspekt ved iPhone 6 er dets komplette redesign, med en tyndere krop end iPhone 5'erne og afrundede kanter i stedet for kvadrede kanter, der har eksisteret siden iPhone 4 blev udgivet i 2010.IPhone 6 indeholder også Apple Pay, som er selskabets nye digitale betalingsplatform, som giver dig mulighed for at købe ting i butikker med en bølge af iPhone og et tryk på Touch ID-fingeraftrykssensoren.

Mens brugergrænsefladen på 4,7 tommer iPhone 6 forbliver stort set den samme som tidligere modeller, har iPhone 6 Plus praktisk taget et helt nyt brugergrænseflade, der minder om iPad, med topanede vinduer i nogle apps og evnen til endda at bruge startskærmen vandret, hvilket aldrig har været gjort på en iPhone før. Der er endda uafhængige klippe, kopiere og indsætte nøgler på iPhone 6 Plus-tastaturet, hvilket vi kan se i iOS 8 til iPad i fremtiden.

IPhone 6 bruger også Apples nye A8-processor, og mens Apple ikke sagde, hvor hurtigt det er klokket på, er det sikkert at antage, at det giver hurtigere hastigheder end iPhone 5'erne. Apple siger, at A8 tilbyder 20% hurtigere ydeevne med 50% hurtigere grafik.

M7-bevægelsesprocessoren, der blev introduceret i iPhone 5'erne, får også en opdatering, kun denne gang navngiver Apple det M8 (ikke forveksles med HTC One M8). Den nye chip kan fortælle forskellen mellem cykling og løb, og det kan også beregne afstand og højde. Det gør det med hjælp fra et indbygget barometer, der bruger lufttryk til at måle relativ højde.