Sådan slukker du i app-køb på iPhone - Artikler

Sådan slukker du i app-køb på iPhone

IPhone App Store overbeviser mange mennesker om at købe Apple, sammenlignet med andre enheder. Mens App Store-oplevelsen på iPhone er en stor, er et skjult problem med køb i app.

Køb i app er tilføjelser til en app, der tidligere er købt, eller var oprindeligt en gratis app. Mens disse tilføjelser forbedrer appen eller låser op i spil, kan de hæve gebyrer uden at brugeren indser det. Dette er ikke et problem for voksne, men hvis du har børn, kan de ved et uheld købe ting uden at vide det.

Læs: Politikeren rapporterer søn til bedrageri efter 3,700 € iPad spilregning.

Den bedste måde at undgå dette problem på er at deaktivere køb i appen, medmindre du har en bestemt adgangskode. Denne måde i app-køb kan stadig laves, men kun af dem, der har den korrekte adgangskode

Sådan deaktiveres køb i app

Tap Indstillinger.Vælg Generel.Rul ned og vælgBegrænsninger.Hvis du tidligere har oprettet begrænsninger på iPhone, skal du indtaste adgangskoden for at ændre indstillinger. Ellers skal du trykke påAktivér begrænsninger.For dem, der netop indstiller begrænsninger, låses en adgangskode andre brugere ud af at ændre disse indstillinger. Passcode er kun fire cifre, så det er vigtigt at gøre det anderledes end det, der bruges til at låse og låse op til din iPhone.

Indtast adgangskoden for begrænsninger.Indtast den samme adgangskode igen for at bekræfte.Så længe adgangskoden matcher den første, rul ned og findKøb i app.DrejKøb i app skyderen AF.Når skyderen er slukket, kan køb i app ikke udfyldes uden adgangskoden for begrænsninger. For at genaktivere denne indstilling, gå tilbage til begrænsningsindstillingerne og drej skyderen tilbage til .

En anden mulighed, som brugerne har, er ikke at forbinde et kreditkort med deres konto. I stedet for at købe med et kreditkort kan apps og andet indhold købes med iTunes gavekort. Dette kan medvirke til at holde et budget, reducere omkostningerne og forhindre, at børn fortsætter med at udøve sindssyge udgifter.

Læs: Sådan bruger du iTunes uden et kreditkort.

Hvis du ikke forbinder dit kreditkort til iTunes, er det for ubelejligt, at iTunes også har en kvotefunktion. Denne proces skaber en kredit på et Apple ID, som brugeren kan bruge over en bestemt periode. For børn er tillægsfunktionen perfekt, fordi den ikke giver dem adgang til grænsen på kortet, men kun deres tillæg.

Læs: Sådan giver dine børn en iTunes-tillæg.