Sådan tager du et EKG på Apple Watch - Artikler

Sådan tager du et EKG på Apple Watch

Denne vejledning viser dig, hvordan du tager et EKG med Apple Watch 4. Dette er en ny funktion med watchOS 5.1.2, der kun er tilgængelig på Apple Watch Series 4, den nyeste model. Det er nemt at installere, og godt du ved hvordan man gør det, du kan overvåge dit hjertes sundhed hver dag uden at bære noget ekstra eller gå til lægen.

Hvis du har en ældre Apple Watch, skal du opgradere til Apple Watch 4 for at få denne funktion, men du kan stadig tænde for uregelmæssige hjerteslagsmeddelelser, der kan varsle dig om AFib (atrieflimren).

Du skal installere iOS 12.1.1 på din iPhone og seOS 5.1.2 på din Apple Watch, så er du klar til at komme i gang. Køb Apple Watch 4 på Amazon, Best Buy eller B & H Photo.

Sådan tager du et EKG på Apple Watch

Første gang du gør dette, skal du konfigurere processen på din iPhone. Efter den indledende proces vil du være i stand til at gøre alt fra din Apple Watch. Det tager cirka et minut at indstille EKG-funktionen og endnu et par sekunder for at indstille de uregelmæssige hjerteslagsmeddelelser. Når du ønsker at tage et EKG på Apple Watch, tager det kun 30 sekunder.

  1. Tryk på Digital Crown på Apple Watch
  2. Tryk på Apple Watch ECG-appen.
  3. Placer fingeren på Digital Crown og vent til EKG er færdig.

Første gang du gør dette, skal du oprette nogle muligheder på din iPhone. Dette inkluderer din fødselsdato, og hvis du er blevet diagnosticeret med AFib. EKG-resultaterne gemmes på din iPhone i Health-appen.

  1. Åbn Health App på din iPhone.
  2. Rul ned til Heart på skærmen Today eller Health Data.
  3. Tryk på elektrokardiogram (EKG).
  4. Nu kan du se din Sinus Rhythm.

På EKG-skærmen kan du trykke på et enkelt EKG og derefter dele det ved hjælp af ikonet for del øverst til højre for at sende til nogen. Du kan også trykke på Eksporter en PDF, så din læge nemt kan dele en mere detaljeret rapport.

50 + spændende ting, du kan gøre med Apple Watch

Besvar Opkald til Apple Watch


Du kan besvare et opkald på din Apple Watch ved at bruge det som en lille Bluetooth højttalertelefon. Du vil kun bruge dette til kortere opkald, fordi lydkvaliteten ikke er så god som når du taler på højttalertelefon på din iPhone.

Apple Watch giver dig kun mulighed for at besvare dine opkald på højttalertelefonen, så du vil ikke bruge det hele tiden. Det er meget praktisk, når du arbejder på et projekt eller optaget med dine hænder. Absolut være opmærksom på, hvor du tager opkald. Hvis du ikke vil tale på højttalertelefon, skal du ikke tale på din Apple Watch.

Hvis du køber den nye Apple Watch Series 3 med LTE, kan du endda ringe til Apple Watch uden din iPhone i nærheden. Dette kræver at tilføje uret til din plan for $ 10 om måneden. Du kan ikke svare på et FaceTime-videosamtale på Apple Watch.