Sådan synkroniseres PDF-filer med din iPad - Artikler

Sådan synkroniseres PDF-filer med din iPad

.PDF-filformatet er uden tvivl det mest populære til digitalt papirarbejde, og vi vil vise dig, hvordan du kan synkronisere og se PDF-filer på din iPad.

Når flere og flere mennesker går "grønne" for at holde miljøet så rent som muligt, sparer mange brugere papir og udskriver mindre ved at udnytte digitale bøger og anden digital litteratur, der normalt kan udskrives på papir.

Vi har vist dig, hvordan du opsætter iBooks og får dit indhold synkroniseret på tværs af flere enheder, men vi vil vise dig, hvordan du kan styre dine PDF-filer på din iPad

I modsætning til en almindelig computer kan du simpelthen ikke downloade eller kopiere / indsætte en PDF til din iPad og se det med det samme ved hjælp af en PDF-viewer efter eget valg. Dette er en advarsel til Apples såkaldte "walled garden", hvor virksomheden kan lide at låse sit økosystem for at holde det sikkert og eksklusivt.

Dette betyder dog ikke, at du stadig ikke nemt kan se PDF-filer på din iPad. Faktisk er der flere måder at gøre det på, hvoraf nogle er nemmere end andre, men vi vil gennemgå et par muligheder, som du kan prøve at se, hvilken fungerer bedst for dig og din arbejdsgang.Synkronisering af PDF-filer med iTunes

Hvis du vil have dine PDF-dokumenter synlige på alle dine Apple-enheder, er det for øjeblikket ikke muligt via iCloud, og du skal gøre det på den manuelle måde. Det vil sige, synkroniser dine PDF-filer til alle dine Apple-enheder separat via iTunes.

Læs: Apples iBooks er en mess

Det er helt sikkert en smerte i rumpen, men det er den eneste måde at få dine PDF-filer i iBooks på alle dine iOS- og OS X-enheder. Dette skyldes, at Apple kun synkroniserer indhold i iBooks via iCloud, der er købt hos Apple, så PDF-filer, som du downloadede dig selv fra en tredjepartskilde, ikke kan synkroniseres over iCloud.

Heldigvis er det ret nemt at synkronisere PDF-filer fra din computer til nogen af ​​dine iOS-enheder. For at gøre dette skal du blot åbne iBooks på din Mac og trække-n-slip eventuelle PDF-filer i iBooks-applikationen. De vises nu i dit iBooks-bibliotek på din Mac.Derefter skal du tilslutte din iPad til din Mac og åbne iTunes. Klik derefter på din iPad i iTunes og vælg Bøger fanen mod toppen. Sæt et mærke ved siden af Synkroniser bøger og du kan enten synkronisere alle dine bøger i ét slag eller kun vælge bestemte bøger, der skal synkroniseres til din iPad. Klik derefter på ansøge i nederste højre hjørne for at starte synkroniseringsprocessen.

Når det er gjort synkronisering, kan dine PDF-filer nu ses på din iPad, hvorfra du kan se dem i iBooks-applikationen.

Brug af Cloud Storage til at synkronisere og se PDF-filer

Måske er den nemmeste måde at synkronisere PDF-filer på tværs af alle dine enheder, at gemme dem på en skygtjeneste, så du bare skal trække PDF-filer i mappen til skylagring, og de er tilgængelige på alle dine enheder, som har cloud-appen installeret.

De mest populære valg er muligvis Dropbox og Google Drive, og vi gætter på, at du allerede bruger en af ​​disse. Alt du skal gøre er at sørge for, at appen er installeret på alle dine enheder, herunder din computer (selv om du kan uploade filer fra webgrænsefladen, hvis du vil), og sørg for, at du er logget ind på din konto på dem alle .Derefter kan du tilføje PDF-filer til din Dropbox eller Google Drive-mappe, og de vises på alle dine enheder i et øjeblik. For at se dem har både Dropbox og Google Drev deres egen indbyggede PDF-viewer, så du behøver ingen tredjepartsværktøjer til at åbne dine PDF-filer.

Den eneste ulempe ved at bruge cloud storage er, at du skal bruge en internetforbindelse, medmindre du er i stand til at gemme PDF-filer til offline brug, som mange sky apps kan gøre.

Send PDF-filer til dig selv

Den næste bedste mulighed er at sende PDF-filer til dig selv og se dem på din iPad fra din e-mail-klient. Det er ikke så nemt at bruge en cloud storage service, men det er nemt at gøre, hvis du ikke bruger skyen.Hvis du bruger Gmail, kan du blot åbne PDF-filen lige i Gmail og se den uden hjælp fra tredjepart. Hvis du bruger Apples standard Mail app, er der et par trin, du skal tage.

Specifikt, når du trykker på PDF-filen, vil du trykke på knappen Share i øverste højre hjørne og derefter vælgeÅbn i iBooks. iBooks åbnes, og du kan se din PDF derfra. Når du bruger iBooks til at åbne en PDF, gemmer appen automatisk en kopi af PDF'en til din iBooks PDF-hylde. Disse PDF-filer synkroniseres derefter til dit iTunes-bibliotek næste gang du synkroniserer din iOS-enhed med iTunes.