Sådan synkroniseres iPhone Notes med din Gmail-konto - Artikler

Sådan synkroniseres iPhone Notes med din Gmail-konto

Hvis du har en Gmail-e-mail-konto og en iPhone, kan du synkronisere dine iPhone-noter med din Gmail-konto og få adgang til dem på en hvilken som helst computer, når du logger ind på din Gmail-konto.

Gmail er en af ​​de mest populære e-mail-tjenester rundt, og iPhone er en af ​​de mest populære smartphones på markedet. Sammen kan de skabe den ultimative kombination. Hvis du bruger Notes-appen på din iPhone religiøst og ønsker, at du kunne få adgang til dem i din Gmail-konto, har du held og lykke.

Der er et par trin, du skal tage for at få dette til at ske, men det er ret nemt og sandsynligvis har du allerede det meste af det hårde arbejde, der allerede er udført, hvis du har din Gmail-konto forbundet til din iPhone.

Sådan kan du synkronisere dine iPhone noter til din Gmail-konto for at få adgang til dem på en hvilken som helst computer, uanset om det er en Mac eller en Windows-maskine.

Opsætning af Gmail på iPhone

Det første du skal gøre i denne proces er at tilføje din Gmail-konto til din iPhone. Du har måske allerede klar til at gå, men hvis ikke, skal du bare følge disse enkle trin:

Først skal du åbne Indstillinger app og derefter rul ned og tryk på Mail, kontakter, kalendere. Op mod toppen, tryk på Tilføj konto.Du får vist en liste over tilgængelige muligheder, herunder Google (Gmail), Yahoo, AOL og Outlook. Vælge Google, naturligvis.

På den næste side skriver du dit navn, din email-adresse og adgangskoden til din Gmail-konto. TapNæste i øverste højre hjørne, når du er færdig, og iOS vil verificere oplysningerne.Når du er blevet bekræftet, får du den næste side til at vælge de oplysninger, du vil synkronisere, herunder din e-mail, kontakter, kalender og eventuelle noter. Veksle nogen af ​​disse, som du vil have, men sørg for at vælge Noter i listen for at sikre, at dine iPhone noter bliver synkroniseret. Derefter skal du trykke på Gemme i øverste højre hjørne.Derefter kan du åbne Mail-appen og se hele din e-mail, ligesom du ville se den på Gmail. Det er virkelig nemt at oprette.

Den gode ting ved denne metode er, at Mail-appen er fuldt integreret i iOS, så det fungerer godt med andre apps, du går frem og tilbage fra. Det har dog ikke funktionerne som Gmail-appen, som f.eks. Etiketter og hovedrolle-e-mail. Men det er her, hvor den anden metode kommer i spil.

Under alle omstændigheder aftager jeg dig, fordi målet her er at synkronisere dine iPhone noter med Gmail.

Synkroniseringsanvisninger

Igen, for at iPhone notater skal synkronisere til din Gmail-konto, skal du vælge Noter i det sidste vindue, og efter at du har gjort det, a Gmail mappen vises i Notes-appen, så eventuelle nye noter, du opretter i den pågældende mappe, vises i din Gmail-konto. EN Noter etiketten vises i din sidebjælke i Gmail, hvorfra du kan se dine iPhone noter lige i webbrowseren.Desværre er det en envejs-synkronisering, hvilket betyder, at eventuelle noter, du opretter på din iPhone, vises i din Gmail-konto, men du kan ikke redigere dem i Gmail. Du kan kun redigere dem på din iPhone eller anden iOS-enhed, som du har synkroniseret til din iCloud-konto.

Dette er bestemt ikke et alternativ til iCloud-synkronisering, men det kan være meget nyttigt, hvis du bruger Gmail meget, da du nemt kan få adgang til dine iPhone-noter lige fra din Gmail-konto.