Sådan synkroniseres e-mail, kontakter og kalender med iCloud - Artikler

Sådan synkroniseres e-mail, kontakter og kalender med iCloud

Den nye iCloud erstatter MobileMe, Apples tidligere værktøj til synkronisering af personlige oplysninger, som e-mail, kontakter og kalendere. Selvom jeg vil anbefale at bruge noget mere feature-rigtigt som Google Apps, som har alle tre og tilføjer Google Docs og meget mere, kan du stadig bruge den nye iCloud-funktion til at få en anden kopi af indholdet. Hvem ønsker at blive set til et firma med disse meget vigtige data? Du foretrækker måske også at bruge iCloud, fordi du ikke vil have en anden konto, og du får iCloud som en del af Apples økosystem.

For at konfigurere iCloud-synkronisering behøver du kun at konfigurere iCloud, og sørg for at slå de funktioner, jeg nævnte i Indstillinger. Lad os starte med din Mac-computer.

Mac iCloud Sync

For at udnytte denne funktion skal du opdatere til den nyeste version af OS X Lion 10.7.2. Download opdateringen fra menupunktet Softwareopdatering under Apple-menuen. Når du har downloadet og opdateret din computer, kan du finde et nyt iCloud-element i Indstillinger.Hvis du ikke allerede har det, vil det bede dig om at oprette en ny konto eller flytte din MobileMe-konto til en iCloud-konto. Du har ikke længere adgang til din MobileMe-konto efter flytningen, så tænk forsigtigt. Den gode nyhed: Du får en udvidelse af din MobileMe-konto indtil 30. juni 2012.

De tre første punkter på listen over funktioner i iCloud Settings håndterer disse tre funktioner. Sørg for at de er kontrolleret, og du er god at gå!Du vil nu få en ny konto i iCal, Mail og Adressebog. Gå ind i indstillingerne for hver applikation for at rangere din iCloud først for at gøre det til den foretrukne konto for hver.

Windows iCloud-synkronisering

For at installere iCloud på en Windows-pc skal du installere den nyeste version af iTunes 10.5 og iCloud Control Panel. Når det er installeret, vil iCloud-kontrolpanelet bede om dit iCloud-brugernavn og adgangskode.Derefter åbnes det faktiske kontrolpanel, hvor du kan vælge hvilke elementer der skal synkroniseres. Før du rent faktisk begynder at tjekke bokse og trykke på Anvend, skal du sørge for at køre Outlook mindst en gang, så du har det setup. Hvis du ikke gør det, fungerer iCloud Control Panel ikke.Kontrolpanelet vil synkronisere din iCloud Mail, Kontakter og Kalendere og Opgaver med Outlook. Du kan også synkronisere andre ting, som f.eks. Photo Stream (læs Sådan hentes iClouds foto stream, der arbejder på en Windows-pc) og dine bogmærker med Internet Explorer.

iOS 5 iCloud-synkronisering

Trinnene fungerer også på din iOS-enhed, hvis du har iOS 5. Åbn appen Indstillinger og vælg iCloud.Hvis du ikke allerede har indtastet dine iCloud-legitimationsoplysninger, skal du oprette dem og derefter tænde de første tre elementer på listen.

Efter at have gjort ovenstående, vil du have en ny Mail, Contacts og Calendars konto.Dele af denne artikel blev også bidraget af Sumocat.