Sådan bytter du iPhone nano-SIM med smartphones Brug af andre SIM'er - Artikler

Sådan bytter du iPhone nano-SIM med smartphones Brug af andre SIM'er

Nogle mennesker ejer to smarte telefoner eller tabletter og ønsker at bytte SIMS, så de nemt handler telefonnumre i telefonen eller deler en trådløs konto mellem to tabletter. For at gøre dette skal de to telefoner dele samme SIM-kort med samme størrelse. I vores tilfælde deler vi mellem iPhone 5 og Samsung Galaxy S4, som bruger to forskellige størrelseskort. Vi viser brugere hvordan du bytter iPhone nano-SIM'er med andre smartphones.

UPDATE: Vi fandt ud af, at dette desværre bryder den personlige hotspot-funktion på AT & T-telefoner, der tvinger brugeren til at ringe til kundesupport alligevel. Den personlige hotspot-funktion gør telefonen til et Wi-Fi-hotspot, der forbinder andre enhedertil internettet og deler telefonens internetdatatilslutning med den anden enhed. Vi anbefaler kun følgende procedure for brugere, der ikke har brug for den personlige hotspot-funktion. Vi er temmelig sikre på, at det samme gælder for Verizon, Sprint og andre luftfartsselskaber. Hvis det ikke er tilfældet, vær venlig at kommentere nedenfor.

For at bytte et iPhone nano-SIM med en anden telefon, som f.eks. IPhone 5 og Samsung Galaxy S4, har brugerne brug for en adapter og en SIM-cutter. Adapteren gør det muligt at sætte et mindre SIM ind i en telefon ved hjælp af et større SIM. SIM-skæreren skærer det større SIM-kort, så det passer til en telefon ved hjælp af et mindre SIM-kort. Teoretisk kan brugeren manuelt klippe det større SIM, men vi anbefaler at få en billig metal cutter, som vi fandt på Amazon ($ 7). Overvej at få de adaptere, vi fandt på Amazon ($ 2) set nedenfor.Hvorfor bytte SIM'er som dette? Det lader brugerne dele en enkelt trådløs konto mellem to enheder, selvom de indeholder inkompatible SIM-slots. Det tillader også brugere at handle telefoner gentagne gange uden at kontakte deres trådløse operatør.

Fjern SIM-kort fra telefonerBrug først et SIM-værktøj eller et stærkt papirklip til at pope SIM-skuffen ud af iPad eller iPhone. For personer, der ejer Android-enheder, skjuler SIM'en normalt under bagdækslet, som skifter af med en negle eller en lille skruetrækker. På vores Samsung Galaxy S4 skal vi slukke for bagsiden og fjerne batteriet.

Tryk på SIM-kortet, og fjedre hjælper det med at springe ud. Træk den ud med fingre, en lille pinde eller tænger.

Bytte SIMS

Sæt nano-SIM'en i adapteren, der passer til telefonen med den større SIM-slot og skub den på plads. SIM-kortet er indtastet, så det kun passer på en måde. Hvis det er nødvendigt, sæt batteriet og dækslet tilbage på telefonen, og genstart telefonen. Det bør hente det trådløse signal tilføj det telefonnummer, der tidligere var tildelt til iPhone.

Hvis du sætter det større SIM ind i iPhone 5, iPad mini eller nyere iPad, skal du klippe SIM'en.I ovenstående billede er der ...

  • $ 2 SIM-adaptere til venstre
  • Galaxy S4 under iPhone 5
  • Metal SIM cutter til højre
  • Blå SIM-adaptere, der fulgte med cutteren
  • På iPhone 5 - sandpapir, nano-SIM fra iPhone 5 under det, skær mikro-SIM i nano-SIM-bakke til iPhone 5 og metalbakken holder det, der er tilbage af mikro-SIM'en, efter at vi har klippet det
  • iPhone eller iPad SIM værktøj

Det er på tide at skære det større SIM. Metal cutter leveres med en metal adapter, der holder micro-SIM. Sæt SIM-kortet i adapteren, og skub adapteren ind i frontsens forside. Resten skærer på en hård, flad overflade, og tryk på armen, indtil den gør en revne eller pop lyd. Dette kræver noget kraft. Kortet skal falde under klipperen. Sand af kanterne med det medfølgende sandpapir, indtil det passer perfekt ind i iPhone 5-bakken.

For brugere af et standard SIM skal du ikke bruge metalbakken, der følger med cutteren. Skub standard SIM i skæreren og tryk, indtil den skærer.

Skub iPhone 5-bakken i siden af ​​telefonen med det nyopskårne SIM-kort i det, indtil det skylles sammen med kanterne af telefonen. Kortet er indtastet, så det passer kun én vej.

Start telefonen, hvis den er slukket. Det skal genkende SIM'en og give iPhone nummeret på den anden telefon.

Teste telefonerne ved at ringe til hinanden. Hvis de arbejder, er processen færdig.