Sådan Stream Video til Xbox One fra Windows 8.1 - Artikler

Sådan Stream Video til Xbox One fra Windows 8.1

Det er en god tid at eje en Xbox One, Microsofts nyeste all-in-one underholdningssystem. Det er imidlertid ikke en god tid at eje konsollen og vil se video, der ikke blev købt via Xbox Video Store eller tilgængelig på Netflix. I dag mangler Xbox One evnen til at læse harddiske og lade brugerne afspille video direkte fra dem. Det er en mærkelig udeladelse, et hul, at millioner af brugeres sandsynlige håb vil blive tilsluttet en kommende Xbox One-opdatering. Heldigvis kan brugerne streame video til Xbox One fra Windows 8-tablets, desktops og laptops. Sådan er det.

Først skal du bruge den video, du forsøger at streame. Video købt fra iTunes Store, Google Play og Amazon Instant kan ikke streames til Xbox One. Det skyldes, at hver af disse butikker låser det indhold, så det kun kan afspilles via officielle metoder. Video rippet fra en dvd eller downloadet via peer-to-peer-websteder kan typisk afspilles, hvis deres format matcher det, der er tilgængeligt til afspilning i Xbox Video.

For vores eksempel bruger vi trailer fra BBC showet Sherlock.

Gå til Startskærm ved at trykke på Windows-tasten på tastaturet eller Windows-knappen under din tablet eller konvertible skærm.Klik eller tryk på knappen Desktop flise, hvis du har det fastgjort til din startskærm. Hvis du ikke gør det, skal du placere din finger hvor som helst på startskærmen og svejs opad for at vise en liste over installerede apps. Brugere af mus og tastatur kan klikke på pil nedad i nederste venstre hjørne af deres skærm for at åbne en liste over installerede apps.Højreklik på mappeikon i skrivebordets proceslinje nederst på skærmen. Klik nu på indstillingen Videoer.Her skal du kontrollere, om videoen du forsøger at spille, er i mappen Videoer. Hvis ikke, find det ved at højreklikke på mappeikonet igen og åbne Downloads og træk det i mappen Videoer.Gå tilbage til Startskærm ved at trykke på Windows-tasten eller Windows-knappen under enhedens berøringsskærm og åbne Xbox Video.Tænd din Xbox One med en controller eller ved at sige "Xbox On".

I Xbox Video skal du rulle hen til venstre på skærmen. Hvis din video er noget, som den forstår, vil Xbox Video vise den under Personlige videoer header. Tryk eller klik på det for at begynde at spille det.Når du spiller videoen, skal du placere musen cursor i øverste højre hjørne af skærmen eller svejs fra højre kant til venstre for at hente Charms Bar. Klik nu eller tryk på charmen mærket Enheder.Klik eller tryk på Spille.Tryk eller klik på knappen Xbox One i menuen. Hvis du ikke kan se Xbox One her, skal du muligvis genstarte din Windows 8-enhed eller Xbox One, og prøv igen.Der har du det. Du streamer nu indhold fra din enhed til Xbox One. Det er vigtigt at huske nogle ting, når du bruger denne funktionalitet. For det første stopper strømmen, hvis du sætter din enhed i søvn eller slukker den. Det er også vigtigt at huske, at nogle videoer måske ikke afspilles korrekt på grund af formateringsproblemer. Selvfølgelig skal din Windows 8-enhed og din Xbox One være på samme netværk for streaming til arbejde.