Sådan stopper OneDrive fra at synkronisere din baggrund - Artikler

Sådan stopper OneDrive fra at synkronisere din baggrund

Med Windows 8.1 tilføjede Microsoft i sky-tjenester som sikkerhedskopiering og synkronisering direkte til operativsystemet. Det var det bedste, virksomheden nogensinde har gjort for dem, der søger at omfavne skylagring. Med nogle få klik - eller slet ingen - hver fil synkroniseres hver indstilling til en ny pc fra din gamle. Mange bruger OneDrive til at holde ting synkroniseret mellem deres enheder uden problemer. Nogle gange er OneDrive-synkronisering af ting, som din baggrund, en dårlig idé.

Problemet med OneDrive-synkronisering er, at mange brugere ikke er klar over, at de har oprettet det, indtil det er blevet et problem for dem. Mange andre indser ikke, at OneDrive-synkronisering er bundet til deres Microsoft-konto. En Microsoft-konto er det brugernavn og adgangskode, du opretter, når du bruger en Microsoft-tjeneste eller en enhed. For eksempel oprettes Microsoft-konti, når du tilmelder dig en Outlook-e-mail-konto. De bruges på Xbox One, Xbox 360, Windows 8 og Windows Phone. Alt dette cross-platform stuff er fantastisk, når du binder dine personlige ting sammen. Det er ikke helt en god ide, når du har en pc, som du skal bruge din e-mailadresse til Outlook.com på. for erhvervslivet. Din personlige baggrund kan ende som din baggrund på arbejdspladsen.Sådan stopper du OneDrive med at synkronisere din baggrund i Windows 8.1.

I forbindelse med denne vejledning skal du rette opmærksomheden mod den personlige Windows 8.1-enhed, som du har. Hvad vi skal gøre er at slukke for synkronisering der, så det ikke påvirker din enhed på arbejdspladsen. Det er ikke sådan, du skal gøre det; Microsoft gør det muligt for brugerne at dræbe OneDrive-synkronisering pr. Enhed. Hvis du er en person, der vil have dine personlige enheder synkroniseret mellem hinanden, er det en bedre ide at dræbe OneDrive-baggrundssynkronisering fra din arbejdsmaskine. Gør hvad der virker for dig.

Placer fingeren på den højre kant af skærmen og langsomt glide den mod venstre kant for at afsløre Charms Bar. Hvis du ikke har røret, skal du placere musemarkøren i øverste højre hjørne af skærmen.Tryk nu eller klik på Indstillinger.Tryk let på eller klik på Skift pc-indstillinger fra menuen Flyve ud på højre side af skærmen. I vores eksempel er det nederst.Velkommen til appen Windows 8.1 Settings. Til højre på skærmen skal du have hurtige måder at tilføje en adgangskode til, ændre dit Microsoft-konto billede og ændre hvilket billede der vises på din låseskærm. Lige nu ønsker du ikke at ændre nogen af ​​disse indstillinger. I stedet se til venstre for OneDrive. Tryk eller klik på det menuvalg. Det er det tredje menupunkt fra toppen.Tryk let på eller klik på Synkroniser indstillinger.Dette er OneDrive Sync Settings-området. Herfra kan du slukke næsten hele OneDrive-synkroniseringsoplevelsen. Hvis du konfigurerer OneDrive med din enhed, er det sandsynligt, at alle skifter på denne skærm er tændt. Du kan flip master skiften øverst på skærmen for at dræbe alle OneDrive-indstillinger synkronisering, men jeg vil foreslå en mere kirurgisk tilgang.

Vip alle tre vinkler under Personalisering Indstillinger for at slippe af med alle dine temaændringer, der synkroniserer mellem flere enheder. Hvis du bare vil stoppe din baggrund fra at synkronisere, skal du slå Desktop-tilpasning skift til off.Der har du det. Det er alt, hvad du skal gøre. Det er vigtigt at huske at kun deaktivere de indstillinger, du ikke vil synkronisere. Jeg vil ikke foreslå at slå dem alle fra, da det nogle gange kan være nyttigt. Mange Windows 8.1-brugere løser dette problem ved at oprette en lokal konto, der ikke er bundet til en Microsoft-konto. Det er en dårlig ide, da det betyder at du ikke kan bruge Windows Store eller apps som Xbox Music. Det er en bedre ide at oprette forskellige konti.

Held og lykke med dine Windows-enheder.