Sådan stopper iPhoto fra åbning, når iPhone er plugget ind - Artikler

Sådan stopper iPhoto fra åbning, når iPhone er plugget ind

Mens de fleste brugere ikke ofte tilslutter deres iPhone til deres computer, er der nogle situationer, hvor dette er nødvendigt. For at tage en hurtig opladning, eller sikkerhedskopiere iPhone, er denne proces ekstremt frustrerende. Et af de mere irriterende problemer er, at programmer som iPhoto og iTunes åbner som standard.

Selv om dette er praktisk, vil disse programmer bremse din Mac, hvis de åbnes hver gang iPhone plugger. Følg trinene herunder for at deaktivere iPhoto fra at åbne automatisk.

Sådan deaktiveres iPhoto fra åbning.

Vælg iTunes.Slut iPhone til et USB-kabel, og vent på, at iTunes genkender telefonen. Når telefonen vises i menulinjen, skal du trykke på iPhone-ikonet i iTunes-vinduet.Når indstillingerne for iPhone vises, skal du trykke påBilleder.Når fanen Fotos er indlæst, er der muligheder for at synkronisere fotos med iPhone. Som standard synkroniserer iPhone sine fotos med iPhoto hver gang telefonen tilsluttes. Mens synkronisering af fotos med iPhoto er fantastisk, kan du manuelt synkronisere dem, så iPhoto åbner ikke altid.Hvis du vil have iPhone ikke synkroniseret billeder, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud forSynkroniser fotos fra iPhoto.Fjern markeringen af ​​boksen og tryk på ansøgei nederste højre hjørne af vinduet.Når de nye indstillinger gælder, åbner iPhoto ikke længere som standard.

En anden mulighed for at overveje at ændre er den indstilling, hvor iTunes åbnes som standard. Dette er især irriterende for dem, der plugger ind i deres computers USB-port oftere end hver gang en gang imellem. Processen ligner den ovenfor beskrevne, og linket til det pågældende indlæg sættes nedenfor.

Sådan deaktiveres iTunes fra at åbne automatisk.

En af hovedårsagerne til, at du ønsker at deaktivere iTunes fra at åbne i sig selv, er at bruge iPhone som et personlig hotspot. Mens iPhone er et WiFi-hotspot, er det bedre at tilslutte det over USB for både bedre tilslutning og så dit batteri ikke går ned. Ved at slukke for den mulighed, der kontrollerer åbning af iTunes automatisk, er der en mindre hindring i vejen for at forbinde din bærbare computer til internettet, mens du er på farten.