Sådan stopper du automatisk afspilning af videoer på Facebook - Artikler

Sådan stopper du automatisk afspilning af videoer på Facebook

Har du nogensinde kigget på din Facebook-nyhedsfeed og bemærket, at nogen skrev en video, men det begyndte automatisk at spille? Det er virkelig irriterende, ikke? Hvis du er som os, standsede du sandsynligvis manuelt det og fortalte dig selv, at du ville deaktivere den funktion senere - sandsynligvis i en tid, hvor du ikke er så doven. Den tid er nu.

Vi har allerede vist dig, hvordan du deaktiverer automatisk afspilning af videoer på Facebook-mobilappen, og vi giver dig en opdatering senere om det i denne vejledning, men vi fokuserer primært på, hvordan du deaktiverer auto- afspiller videoer på Facebook-webgrænsefladen, som du besøger på dit skrivebord eller din bærbare computerDet er ikke bare en irriterende funktion, men det kan også bruge dyrebar internet båndbredde og unødvendigt tage op behandling ressourcer på din computer, men du behøver ikke længere at håndtere det. Sådan deaktiverer du automatisk afspilning af videoer på Facebook, og det tager mindre end 30 sekunder.

Instruktioner

  • Gå til Facebooks hjemmeside og klik på pil nedad til højre helt i øverste højre hjørne. Dette vil frembringe en drop-down menu.
  • Derfra skal du klikke på Indstillinger.  • Klik derefter på Videoer helt nederst på venstre sidebjælke.  • Der vil kun være en indstilling, som du kan ændre, men det er den indstilling, vi ønsker. Klik på boksen til højre og vælg Af.Da indstillingen noter, slukker den kun for automatisk afspilning af videoer på webgrænsefladen, så du skal gå ind i Facebook-mobilappen separat, hvis du også vil slukke for automatisk afspilning af videoer i appen. Sådan gør du det specifikt.

Hvis du bruger en iPhone, skal du åbne Indstillinger app og navigere til Facebook> Indstillinger. Hvor det står Automatisk afspilning kun på Wi-Fi, tænder tænd / sluk-knappen. Dette forhindrer videoer i at afspille automatisk, mens du er i en dataforbindelse, men de vil stadig afspilles automatisk, når du er på WiFi.Hvis du er i Android, skal du åbne Facebook-appen og gå til Indstillinger. Hvor det står Automatisk afspilning kun på Wi-Fi, læg checken i kassen. Igen forhindres det i, at videoer afspilles automatisk, mens du er i en dataforbindelse, men de vil stadig afspille automatisk, når du har en WiFi-forbindelse.

Når du har en dataforbindelse, er automatisk afspilning af videoer endnu mere generende, da de optager data, som de fleste mobile brugere ikke har et ubegrænset antal af. Faktisk kan dette hurtigt tilføje op til højere dataforbrug ved et uheld og muligvis skubbe brugere til at betale $ 10 til $ 15 i overlejringer pr. Måned eller tvinge dem til at opgradere til en højere dataplan.

Det kan potentielt øge omkostningerne ved en plan af $240 i løbet af to år, hvilket er mere end nok til at købe en ny iPhone eller avanceret Android-smartphone på kontrakt. Derfor er denne automatisk afspilningsfunktion så vigtig at deaktivere.

Hvis du ønsker at komme væk fra automatisk afspilning af videoer på din smartphone, kan du downloade og installere den relativt nye Facebook Paper-app, da videoerne ikke automatisk afspilles, når du browser gennem dit Facebook News Feed.Heldigvis har disse automatisk afspilningsvideoer slukket lyden som standard, så du ikke bliver skræmt af skrigende børn eller høje lyde (eller hvad der er i videoen), men de optager stadig båndbredde og kan bruge dyrebare ressourcer på din computer , som kunne bruges til andre opgaver i stedet for automatisk at se en video af en kat, der jagter en laserstråle, så sjovt som det kunne være.

Hvis du er nysgerrig, hvis du bruger for mange data, kan du se, hvor meget data din smartphone bruger ved at logge ind på din konto på din operatørs hjemmeside. De har normalt også mobile apps, som du nemt kan få adgang til og administrere din konto fra, og du kan få et hurtigt kig på, hvor meget data du bruger lige fra mobilappen.

Hvad angår internettet, kan du normalt logge ind på din konto på din udbyderes websted og se, hvor meget båndbredde du bruger, hvis du har en månedlig båndbredde cap. Hvis du logger ind, og der ikke er nogen datamåler (som mig), end du sandsynligvis ikke har en månedlig båndbredde cap (hoj!).

Selvfølgelig er der også apps, som du kan downloade og installere denne rapport, hvor meget internetbåndbredde du bruger i en given periode, hvilket kan være meget mere praktisk at bruge. Lifehacker har nogle gode forslag, herunder Freemeter for Windows og iStat for Mac.