Sådan fremskynder Windows 10 - Artikler

Sådan fremskynder Windows 10

Fra det tidspunkt, hvor vi tænder vores maskiner, indtil vi sætter dem væk i slutningen af ​​arbejdsdagen for at se fjernsyn eller læse en bog, er hastighed vigtigt for os. Vi vil gerne vide, at den enhed, vi brugte vores hårdt tjente penge på, kan få os gennem vores hektiske arbejdsdag og personlige liv uden at skulle trænes eller trække vores fremskridt. Dette gælder for Windows 10-enheder, ligesom det var for alle enheder, der nogensinde er blevet lavet med produktivitet i tankerne.

Der er meget, som Windows 10 gør i baggrunden for at holde enheden kørende.Det overvåger dine interne lagringsdrev til problemer. Hvis du har downloadet apps fra Windows Store, er operativsystemet meget aggressivt at sikre, at de ikke påvirker din oplevelse, når de ikke er i brug - selvom du ikke udtrykkeligt lukkede dem. Der er nogle ting, du kan gøre for at sikre, at din Windows 10-pc forbliver hurtig og hurtig også.Få færre programmer i gang, når Windows 10 gør

Vores opfattelse af, hvor hurtigt vores notesbøger, stationære computere og tabletter begynder med, hvor hurtigt de er klar til at lade os komme på arbejde. Der er ikke noget, der er værre end at gøre det gennem din enheds læseskærm for kun at sidde igennem et solidt minut med mere læsning, fordi du har logget ind og snesevis af programmer alle ønsker at starte på samme tid.

Microsoft bemærkede dette var et problem for nogen tid siden og handlede i overensstemmelse hermed. Der er en fane inde i Task Manager, som giver elbrugere mulighed for at se, hvilke programmer der starter. Denne skærm har også sin egen måling af, hvor negativt et program har indflydelse på din enheds opstart, lige fra høj til ingen.Hvis du har en mus og et tastatur, skal du trykke på CTRL + ALT + Slet knapper på samme tid. Vælg derefter Jobliste. Du kan også højreklikke på Start-knappen for at få en pop op-menu og søge efter Jobliste. De uden berøring skal bruge søgefeltet mærket Spørg mig om hvad som helst at søge efter Task Manager.

Inside Task Manager klik eller tryk på knappen Start op fane. Du leder efter noget, der har en høj til medium indvirkning på din opstartserfaring, som ikke er nødvendig. Du vil kun deaktivere apps, som du ikke bruger regelmæssigt. Skype for Business er for eksempel ikke noget, jeg nogensinde har brugt, men det starter automatisk på min maskine. Som sådan har jeg valgt det i listen, og derefter deaktiveret det ved hjælp af knappen i nederste højre hjørne af Task Manager.

Afinstaller unødvendige programmer, der kører i baggrunden i Windows 10

Mens du stadig er i task manager, er det næste, du vil gøre, at kigge på de programmer, der kører på din pc lige nu. Dette giver dig en bedre ide om, hvilken type præstationsbaseline du arbejder med.

Klik eller tryk på knappen Processer fanen for en liste over apps og programmer, der kører på dit system lige nu. Hvis din pc skal aftage af en eller anden grund, kan du se, hvilke apps og programmer der forårsager de største nedbremsninger. Nedenfor Apps-listen er en liste over baggrundsprocesser, der kører på din enhed, men der er ikke et vindue åbent for at lukke. Baggrundsprocesser er normale, men se gennem denne liste for at se noget, der kører på din pc, som du ikke vil køre i baggrunden.Du ønsker absolut ikke at dræbe noget og alt i denne liste, bare brug det som en måde at finde ting, du måske vil afinstallere. Jeg er ikke en bruger af Adobes produkter længere, men af ​​en eller anden grund er der en Adobe-opdateringstjeneste, der kører i baggrunden på min pc. I stedet for at afslutte opgaven her fjernede jeg simpelthen appen fra kontrolpanelet.

Skift dine strømindstillinger i Windows 10

I lang tid brugte Windows Power Settings som en måde, hvorpå du kan styre din maskine bedre. Ideen var enkel, hvilket sparer batteriets levetid, hvilket gør nogle offer på skærmens lysstyrke og ydeevne. En Balanced Power-indstilling ville kunstigt begrænse ydeevnen på din pc, fordi Windows troede, at du forsøgte at få den længste batterilevetid muligt.Kontrollér for at se, hvilken strømtilstand din enhed er tændt ved at højreklikke på batteriikonet på højre side af proceslinjen og vælge Strømindstillinger. Du kan også søge efter Strømindstillinger fra spørg mig noget område på proceslinjen. Slå af i balanceret strømtilstand, hvis din enhed har tændt den.

Bemærk, at nogle pc-producenter indeholder deres egen profil, der gør det muligt for deres notesbøger og andre enheder at skifte ind og ud af balanceret tilstand alene. Hvis det er sandt for din enhed, behøver du ikke foretage ændringer.

Tilføj mere RAM, hvis du kan eller en Solid State-drev til din Windows 10-pc

Software løsninger er gode, men der er ikke noget galt med at kigge på en hardware løsning til at løse dine ydeevne problemer.De fleste desktops og notesbøger giver brugere mulighed for at ændre mængden af ​​RAM og harddisk, de har. Hvis det er tilfældet med din maskine, skal du undersøge, hvor meget RAM det har med det firma, der lavede din hardware eller en teknisk service som Geek Squad. De fleste ældre computere har harddiske med en fysisk disk inde. Der er Solid State-drev, der også øger starthastighederne og den tid, det opgaver at flytte filer rundt.

Bemærk, at et stigende antal enheder ikke giver dig mulighed for at forbedre deres specifikationer efter køb. Microsofts Surface Pro 4 og enheder som det, kan ikke opgraderes efter det faktum. Ultrabooks kan normalt ikke opgraderes enten.

Held og lykke med at fremskynde din Windows 10-pc.