Sådan logger du af Windows 8 - Artikler

Sådan logger du af Windows 8

Der er masser af nye funktioner i Windows 8, operativsystemet, der nu er tilgængeligt på tabletter, desktops, 2-i-1'er og notesbøger, og nogle af dem har frustrerede brugere. Det er ikke disse funktioner, der har gjort Windows 8 ubrugeligt for nogle. I stedet er det de enkle ting, der er blevet ændret, som at logge ud, der generer de fleste nye brugere.

Der er mange grunde til, at brugere vil logge ud af Windows 8. Husholdninger med flere brugere er afhængige af log outs for at sikre, at deres børn eller forældre ikke har adgang til deres e-mail-konti og andre oplysninger, som Windows gemmer. Når en konto er blevet logget ud, kan andre brugere logge ind og bruge maskinen.

Sådan logger du ud af Windows 8.

Gå til Startskærm ved at trykke på Windows-tasten på dit tastatur eller Windows-knappen under enhedens display.



På startskærmen klik på dit brugernavn og foto i øverste højre hjørne af din skærm. Berør brugere skal trykke på det foto. Gør det enten vil afsløre en drop-down menu med et par muligheder.



Valg af Log ud Muligheden er beslægtet med at logge ud. Din Windows 8-enhed lukker alle programmer, du har kørt, og eventuelle filer, du arbejder på, og tager din enhed tilbage til login-skærmen. Det er bedst at logge ud, hvis du ved, at du ikke vil bruge din enhed i den nærmeste fremtid og allerede har reddet dit arbejde. Log ud er også bedst for alle, da det frigør ressourcer til andre brugere.

Signing er ikke den eneste mulighed, der er tilgængelig for brugerne. Menuen giver dig også mulighed for hurtigt at få adgang til andre brugerkonti på din enhed. Tænk på det som simpelthen skifte mellem apps. Da den oprindelige konto stadig er logget ind, vil den anden bruger ikke have så mange ressourcer til rådighed for dem som de normalt ville - apps har mindre hukommelse at køre - men det bør næppe påvirke ydeevnen i Internet Explorer eller Mail. Eventuelle apps, der er åbne i den første konto, vil stadig være der, når du logger ind igen, og du behøver ikke genstarte dem.

Låsning af din konto vil blot tage dig tilbage til enhedens login-skærm. Dette giver dit arbejde åbent, men beskytter det mod enhver, der måske forsøger at surfe på din enhed uden din tilladelse.