Sådan deler du din placering i Facebook Messenger - Artikler

Sådan deler du din placering i Facebook Messenger

Meddelelsesapplikationer får flere og flere funktioner med hver ny opdatering, og nu har Facebook Messenger-appen til iOS og Android inkluderet muligheden for at sende en ven et kort med din placering.

Der er flere grunde til, hvorfor du vil sende en ven din placering. Måske møder du hinanden på en restaurant, og han ved ikke, hvor den er til. Du kan søge efter det indenfor Facebook Messenger og sende ham kortet over, hvor det er placeret. Du kan også sende et kort over din egen placering for at fortælle en ven, som du kører bagud, og når han forventer at du ankommer.

Tidligere fulgte Facebook automatisk din placering, hvis du havde placeringstjenester aktiveret til appen, hvilket betød, at din placering blev sendt sammen med hver besked, du også ville sende. Din modtager kunne nemt trykke let på din besked, og et kort vises som viser, hvor du var, da du sendte det.

Selvfølgelig kunne du deaktivere appen fra at få adgang til din placering, men det gjorde det ikke nødvendigvis korrekt. Næsten meget enhver app, der sporer din placering sådan, vil få en masse flack i sidste ende fra sine brugere, som de finder ud af, og det ser ud som om det til sidst skete for Facebook.

Virksomheden har siden fjernet den funktion til fordel for denne nye placering, der er lidt mere brugervenlig, hvor du har kontrol over, hvornår en modtager kan se din placering.

Hvis dette er noget, du er interesseret i, så her er hvordan du deler din placering med dine venner i Facebook Messenger.

På iPhone / iOS

At sende din placering til en person via Facebook Messenger, det er bare et par få skridt, og det er virkelig nemt at gøre.

Tryk først på ikonet More, mens du er i et samtale vindue (det er ikonet med ellipserne).Derefter skal du trykke på Beliggenhed øverst og en ny skærm vil dukke op. Du kan trykke på Nuværende lokation at sende din ven den placering, du er på nu, eller du kan vælge fra listen under steder. Hvis det sted, du vil møde på, ikke er på listen, kan du søge efter det ved hjælp af søgefeltet øverst.Når du ved, hvilken placering du skal bruge, skal du trykke på Sende i øverste højre hjørne. Når du sender dem en placering af en slags, vises det som et lille kort i samtalepanelet. Derfra kan de trykke på kortet og derefter få retninger ved hjælp af Google Maps eller Apple Maps.Selvfølgelig skal du først aktivere placeringstjenester for Facebook Messenger på din iPhone. For at gøre dette skal du navigere til Indstillinger> Privatliv> Placeringstjenester og find derefter Facebook Messenger i app listen. Tryk på den og vælg derefter Under anvendelse af appen.

Dette giver Facebook Messenger-appen tilladelse til at få adgang til din placering, når du vil bruge den nye placeringsfunktion i appen.

På Android

Med Facebook Messenger til Android, sender nogen din placering fungerer næsten på samme måde som den ikke på iPhone.

Du skal blot trykke på ellipserne og derefter vælge Beliggenhed. Derfra kan du sende dem din nuværende placering eller placeringen af ​​en restaurant eller et andet etablissement. Når de modtager den, vises den også som et lille kort i samtalepanelet, hvor de derefter kan få retninger ved hjælp af Google Maps.Igen er denne funktion kun aktiveret, når brugeren vil have det. Facebook slap af den automatiske positionssporing (sandsynligvis fra negativ kundefeedback) og introducerede en bedre måde at gøre ting på.

Ligesom med iPhone skal du aktivere placeringstjenester i Android-indstillinger til Facebook Messenger, før du kan dele din placering med en ven i appen.

Selvfølgelig er Facebook Messenger ikke den eneste messaging-app, der har denne form for evne. Apples egen iMessage kommer med evnen til at sende din placering lige fra appen, selv om du desværre ikke kan sende placeringen af ​​en anden lokalitet, så Facebook har overhånden her.

Facebook Messenger har mange andre funktioner, herunder evnen til at sende billeder, emoji, lydbeskeder og endda sende penge til en ven via appen. Du kan også videochat og ringe venner over WiFi.