Sådan deler du Amazon Prime Shipping & Video med venner - Artikler

Sådan deler du Amazon Prime Shipping & Video med venner

Prime var allerede en god investering, før Amazon, verdens største onlineforhandler, langt begyndte at tilbyde nye tjenester med det. Amazon Prime startede som en måde at få dine pakker hurtigere og selv ud af at skulle betale for at få alt sendt til dig. Alt du behøvede at gøre var at kigge efter et Prime badge ved siden af ​​en vares pris.

Den enkle måde at komme ud af at betale for fragt er blevet en juggernaut i sig selv, der nemt kan konkurrere med andre abonnementstjenester. Øjeblikkelig video streaming, musik streaming og rabat på spil er kun tre af de største ting, der er låst op, når du har et Amazon Prime abonnement.Julie Clopper / Shutterstock.com

Læs: Er Amazon Prime Worth It?

I dag er det svært at ikke finde nogen, der allerede har et Amazon Prime-abonnement. Hvis du kender nogen uden et Amazon Prime-abonnement, kan du dele dit nemt. Sådan deler du Amazon Prime fragt og video med venner, så de ikke behøver at betale ekstra for et andet abonnement, eller så du ikke behøver at betale for mere end et abonnement i din husstand.

Før vi begynder

Før vi begynder, er det absolut vigtigt, at du forstår, hvad deling af Amazon Prime betyder, og hvad det ikke gør.

Amazon tilbyder fortsat Amazon Households. Vigtigt fungerer funktionen som lim ved at dele nogle Amazon Prime fordele mellem to konti.De fleste mennesker, der bruger Amazon Prime til streaming video, genkender funktionens navn; indstillingen er også ansvarlig for at lade børnekonti dele video streaming og forældre håndterer medierne, der er tilgængelige for deres børn på deres Kindle Fire tablet.

Indsæt e-mail-adressen til Amazon-kontoen, som du vil dele dine fordele med, og du er næsten klar til at gå. Amazon udvider den anden bruger disse fordele, men fastsætter også, at brugerne skal dele betalingsoplysninger, hvis de virkelig ønsker at kunne bestille varer med Prime Two-Day shipping, læs Kindle bøger fra deres bibliotek og se forskellige børn med indhold.

Fordi du deler betalingsoplysninger, vil du absolut ikke dele Amazon Prime med nogen, som du ikke udtrykkeligt har tillid til dine oplysninger.

Deling af Amazon Prime

Start med at åbne en webbrowser og gå til Amazon.com. Du skal bruge dit brugernavn og adgangskode og et abonnement på Amazon Prime.

Hold musen over Konto knappen i højre hjørne af skærmen.Klik eller tryk på knappen Log ind knap.Indtast dit Amazon-konto brugernavn og adgangskode. Husk at du har brug for brugernavnet og kontoen for Amazon-kontoen, der allerede er abonneret på Amazon Prime.Klik eller tryk på Konto.Rul ned til Bruger indstillinger.På Kontosiden ruller du ned, indtil du får vist indstillingen for Administrer dit hushold. Det er i området Kontoindstillinger under Amazon Child Profiles. Klik på den.Klik på knappen Tilføj en voksen til venstre på skærmen for at tilføje en anden voksen til din konto. Herfra kan du også tilføje børn. I centrum er muligheder for at styre hvilket indhold du deler. For at tilføje den ekstra voksen skal du bruge den e-mail, de bruger til deres konto.Amazon siger, at du kan dele dine forsendelsesfordele, streaming videofordele, Amazon Fresh leverancer, rabat på børneartikler, tidlig adgang til tilbud, Kindle bøger og streaming af musik.

Tænk et stykke tid, før du beslutter at afbryde digitale bånd med en person, du beslutter dig for ikke længere at dele et Amazon Prime-abonnement med. Virksomheden vil ikke lade nogen af ​​jer danne et nyt husstand i mindst 180 dage efter at du har fjernet hinanden. En konto vil miste adgangen til at administrere børnekonti, betalingsindstillinger og noget videoindhold.