Sådan opsættes LG V10 Fingerprint Scanner - Artikler

Sådan opsættes LG V10 Fingerprint Scanner

Den nye LG V10 er LGs første smartphone i USA med en fingeraftryk scanner. Hvilket har til formål at tage på Samsung, Apple, Google og meget mere. Nu, hvor den er tilgængelig fra tre store luftfartsselskaber, er nedenstående en hurtig guide, der forklarer, hvordan du konfigurerer V10-fingeraftryksscanneren.

LGs V10-smartphone er en af ​​de mest unikke og kraftfulde enheder, der blev udgivet i 2015. Den har tre kameraer, to skærme på forsiden, et slidstærk metal design og selvfølgelig den nye fingeraftryksscanner på bagsiden. Det har mange muligheder for købere, men de skal vide, hvordan man bruger alt, hvad den har at tilbyde.

Læs: Sådan tager du et skærmbillede på LG V10

De fleste smartphones har samme implementering af fingeraftryksscannere, men LGs mulighed er lidt anderledes. Det er heller ikke i det sædvanlige sted i indstillinger med hensyn til opsætning af det. Dem med den nye LG V10 vil gerne læse videre for nogle få enkle instruktioner at sætte det op og gøre deres telefon mere sikker.I et forsøg på at beskytte LG V10 mod nysgerrige øjne eller i tilfælde af tab eller tyveri er oprettelsen af ​​fingeraftryksscanneren et af de bedste valg at lave. Når det er sagt, af hvilken grund LG ikke har det som et valg under den oprindelige opsætning, når køberne først starter op telefonen.

Samsung, Googles Nexus-telefoner og mere alle gør at tilføje et fingeraftryk til sikkerhed, let og smertefrit, men LG synes at have det gemt. Hvis du nyder den nye LG V10 men ønsker ekstra sikkerhed, lad os komme i gang.

Instruktioner

I stedet for at finde fingeraftryksoptionerne under låseskærm og sikkerhed, skal brugerne navigere til "Generelt faneblad" og derefter "Fingeraftryk og sikkerhed" for at komme i gang. Billederne nedenfor er et eksempel på, hvad man skal se efter i indstillinger, og hvordan man kommer i gang.Brugere vil gå til indstillinger> generelt> fingeraftryk og sikkerhed> trykke på "fingeraftryk" igen, indtaste et kodeord eller en pinkode, og vælg derefter "Tilføj fingeraftryk" for at begynde.

LG V10-fingeraftrykimplementeringen virker ikke så god som HTC, Samsung, Google eller Apple, efter min mening, men er stadig en god mulighed for dem, der ejer telefonen. Opsætningen tager meget længere tid end de fleste. Faktisk vil Nexus 5X og Nexus 6P kortlægge og gemme et fingeraftryk i seks vandhaner, men LG V10 tager mindst 15-20.

Brugere vil blive bedt om at sætte fingeren på sensoren, så løft den igen og gør det igen og igen og i flere forskellige vinkler for at få 100% nøjagtig læsning. Gør dette flere gange efter, at det vibrerer, indtil det er færdigt og bliver grønt. Det er bedst at bruge spidsen, det fulde fingeraftrykspude, dreje sidelæns og gøre det ene hånd, eller andre potentielle vinkler, brugerne vil prøve, mens du bruger smartphone. Dette sikrer den bedste læsning muligt, for en præcis og hurtig fingerprint login oplevelse. Glem ikke at gøre det igen for en 2. eller endnu 3. finger.Når LG V10 bekræfter, er fingeraftrykket blevet gemt. Brugere kan vælge at tilføje en anden finger, navngiv hvert udskrift for at holde styr på, hvad der er tilføjet, og det er det.

Du er færdig. Nu kan LG V10 tændes og låser op i ét slag. Skub blot den runde afbryderknap på bagsiden, og den tændes og låser skærmen i én bevægelse. Tillader mere sikkerhed, hurtigere adgang til at låse enheden op og meget mere.

Men efter færdiggørelsen synes LG V10 stadig ikke lige så præcis som konkurrencen. Som et resultat sparer jeg den samme finger to gange, hvilket giver telefonen en bedre chance for at genkende fingeraftrykket på hvert tryk. Efter at have tilføjet det samme fingeraftryk, er min erfaring blevet meget forbedret, og næsten lige så god som Galaxy Note 5 og Nexus 6P.

Mange tredjepartsprogrammer fra Play Butik har tilføjet support til fingeraftryksteknologi, så du nemt kan logge ind. Et par populære er PayPal, Bank of America, LastPass og meget mere. Følg ovenstående trin og nyd en lettere, sikrere og mere bekvem LG V10-oplevelse.