Sådan opsættes fingeraftryksscanneren på Galaxy Note 5 - Artikler

Sådan opsættes fingeraftryksscanneren på Galaxy Note 5

Den helt nye Samsung Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus er udstyret med store 5,7-tommer skærme og top tier specs, og en af ​​de mange nye funktioner er den meget forbedrede fingeraftryk scanner for sikkerhed. Denne hurtige vejledning vil forklare, hvordan du installerer fingeraftrykssensoren på Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Plus.

I 2014 havde Galaxy Note 4 en fingeraftryk scanner, men det var ikke særlig godt eller præcist og krævede en ulige swiping metode. Den nye Galaxy Note 5 har dog en meget bedre fingeraftryk scanner ligner iPhone 6 eller Galaxy S6, og efter at have lagt fingeren på startknappen, tager det kun nogle millisekunder at låse op for telefonen.

Læs: Sådan nulstilles en frossen galakse Note 5

Note 5-fingeraftrykslæseren kan låse op for smartphoneen, foretage sikre trådløse mobilbetalinger med Samsung Pay, logge ind på konti eller websteder, og tilmelde dig selv til bankapplikationer som Bank of America takket være en ny opdatering. Her forklarer vi hvordan du sætter det hele op og tilføjer endda flere fingre, hvis brugerne hoppede over dette trin under den første opsætning.I et forsøg på at beskytte din nye Galaxy Note 5 mod tyve eller nysgerrige øjne, for ikke at nævne, giver du det mere sikkerhed generelt, vil vi oprette flere fingeraftryk som en sikkerhedsforanstaltning. Dette er et af få trin, der anbefales og tilbydes under den indledende opsætning på den nye Note 5 og S6 Edge Plus, men mange brugere og endda detailhandlerarbejdere springer lige over det.Som et resultat kan brugerne ikke nyde denne funktion til låseskærmsikkerhed og alt, hvad vi nævnte ovenfor, medmindre de aktiverer det og går gennem opsætningen og afslutter alle trin. Det er ikke nævnt igen under brug, medmindre du søger det. Så lad os komme i gang.

For at konfigurere denne funktion for første gang, eller for at tilføje flere fingeraftryk, følg nedenstående trin.

Instruktioner

  • Trin 1: Åbn appen Indstillinger og tryk på "Lås skærm og sikkerhed" under kolonnen Personlig.
  • Trin 2: Vælg "Fingerprints", som er placeret halvvejs ned på skærmen.
  • Trin 3: Brugere vil blive bedt om at scanne et fingeraftryk og aktivere denne låseskærmmetode. Dem, der allerede har et fingeraftryk registreret, skal vælge "+ Tilføj fingeraftryk" og følge vejledningerne på skærmen.

Her er en praktisk video, der viser brugerne, hvordan man opsætter, aktiverer og tilføjer yderligere fingeraftryk til sikkerhed på Galaxy Note 5.

Galaxy Note 5 vil bede ejere om at sætte fingeren på startknappen, så løft den igen og gøre det igen og igen og i flere forskellige vinkler for at få 100% nøjagtig læsning. Gør dette flere gange efter, at det vibrerer, indtil det er færdigt og bliver grønt. Det er bedst at bruge spidsen, det fulde fingeraftrykspude, dreje sidelæns og gøre det ene hånd, eller andre potentielle vinkler, brugerne vil prøve, mens du bruger smartphone. Dette sikrer den bedste læsning muligt, for en præcis og hurtig fingerprint login oplevelse. Glem ikke at gøre det igen for en 2. eller endnu 3. finger.  • Trin 4: Indtast en backupadgangskode, der vil blive brugt, når dit fingeraftryk ikke kan læses. Samsung kræver, at dette er seks tegn, der indeholder mindst et bogstav og et nummer.

Samsung vil også tilbyde brugerne valget at sætte i en "backup password", som vi meget anbefale. Dette er en ekstra mulighed, og det vil være nyttigt, hvis fingrene er våde eller beskidte, eller hvis der sker noget med fingeraftrykslæser efter mange års brug.

Galaxy Note 5 kan gemme op til fire forskellige fingeraftryk, jeg har lavet min tommelfingre og pegefinger på hver hånd, men slettet en og tilføjede mine døtre tommelfinger også.

I indstillingerne for fingeraftryk kan ejere også aktivere et par ekstra muligheder for denne funktion. Web-login kan du logge ind på websteder med et fingerhåndtryk, bekræfte og logge ind på en Samsung-konto, og endda bruge med Samsung Pay, som er begrænset i beta og indstillet til at blive lanceret senere i denne måned.

Det er også værd at bemærke, at mange tredjepartsprogrammer har tilføjet support til fingeraftryksteknologi, så du nemt kan logge ind. Et par populære er PayPal, Bank of America, LastPass og meget mere. Følg ovenstående trin og nyd en nemmere, mere sikker og mere sammenfaldende Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge Pus oplevelse.