Sådan opretter du din nye overflade Pro 3 - Artikler

Sådan opretter du din nye overflade Pro 3

Måske Microsofts underholdende ferie-tema reklamer lokket dig til at købe en Surface Pro 3 eller måske en meget generøs familiemedlem begavet en. Nu er det tid til at sætte det op og gør dig klar til at bruge denne alsidige og sjove tablet / laptop. Vi deler nogle læsere med nogle grundlæggende trin, der hjælper brugerne med at få mest muligt ud af Microsoft Surface Pro 3 2-i-1 Windows 8-maskinen. Disse tips hjælper brugere med at nyde en af ​​de bedste mobilmaskiner, der er tilgængelige i dag med Windows 8.

https://www.youtube.com/watch?v=H5_CrXh227Q

Se venligst 5 Cool Things a Surface Pro 3 kan gøre og 4 måder at gøre overfladen Pro 3 mere personlig.

Få kendskab til hardware

Surface Pro 3 leveres med Surface Pen og skal leveres med Surface Type Cover, men i stedet opkræver Microsoft en ekstra $ 129,99. De fleste køber Type Cover til brug med Surface Pro 3.Afmonter Surface Pro 3 og tilslut den fremragende magnetiske oplader for at sikre, at batteriet bliver fuldt opladet, før det tages i brug.Surface Pro 3-opladeren optager plads som traditionelle opladere, men det tilføjer også en USB-opladningsport til strømforsyning af en telefon eller tilbehør.

Pak pakkeafdækningstypen til coveret ud, og tag den i bunden af ​​Surface Pro 3. Bunden er kanten modsat afbryderen. På bagsiden finder du kickstanden. I starten føles det stiv, da brugeren trækker den ud for at oprette tabletten. Det vil løsne lidt efter brug, men ikke for meget.Surface Pro 3 kommer ikke med noget til at holde overfladespennen, medmindre ejere også får Type Cover, der indeholder denne ynkelige klæbende sløjfe.

Surface Pro 3 Type Cover leveres med en klæbende loop, som Microsoft har til hensigt at folk holder fast i kanten af ​​tastaturdækslet. Det er dog mere bekvemt at vedhæfte det til selve tabletten. På den måde, hvis brugeren nogensinde tager Surface Pro 3 med dem uden tastaturdækslet, kan de stadig bruge Surface Pen. Et firma kaldet Cleanint gør en bedre løsning til at holde pennen. Mere om det senere, når vi diskuterer tilbehør.

Opsæt Windows og Surface Pro 3 login konto

Første gang ejeren støtter deres Surface Pro 3, vil operativsystemet tage brugeren gennem trin for at oprette deres computers OS. Her er de nødvendige trin:

 1. Tryk på tænd / sluk-knappen for at tænde tabletten.
 2. Indstil OS sprog, bruger-grænseflade farve og vælg et navn til tablet - noget som "Kevin's Surface."
 3. Accepter licensbetingelserne.
 4. Par overfladespennen med overfladen Pro 3 ved at trykke på og holde den øverste knap nede, indtil lampen på siden af ​​pennen blinker. Det skal parre ved hjælp af Bluetooth, og du får se "Din enhed er tilsluttet."
 5. Indstil Wi-Fi-netværket ved at trykke på Opret forbindelse med pennen, Type Cover-pegefeltet eller en finger.
 6. Indtast Wi-Fi-netværksadgangskoden, hvis det er nødvendigt.
 7. Vælg indstillinger på den næste skærm, vælg fra Brug ekspresindstillinger eller Tilpas. Vi antager, at du vælger de ekspresindstillinger.

Nu er det tid til at forbinde en Microsoft-konto med Windows. For dem, der allerede bruger Hotmail, Outlook.com, Live, OneDrive, Xbox, Windows Phone eller en anden Microsoft-konto med en email og en adgangskode, der allerede er oprettet, skal du bruge den konto. Det gør livet mindre kompliceret. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden for at forbinde enheden til den pågældende konto. For dem med mere end en Microsoft-konto skal du vælge en på dette tidspunkt og derefter tilføje den anden senere.

Personer, der ikke allerede bruger en Microsoft-konto, kan sætte en op nu. Brug en e-mail-adresse efter eget valg, og lav derefter en ny adgangskode. Microsoft anbefaler at bruge en Outlook.com-e-mail-adresse. For at gøre det skal du vælge Tilmeld dig en ny email-adresse via Log ind på din pc-skærm. Vælg et navn til Outlook.com-email-adressen, og følg resten af ​​vejledningen.

Nogle mennesker ejer allerede en Windows 8 eller Windows 8.1 PC med indstillinger, de kan lide på den pågældende maskine. Opsætningen giver dem mulighed for at tilføje disse indstillinger til deres Surface Pro 3 også. Følg Microsofts vejledning for at gøre det.

Personer, der ikke ejer en anden Windows 8-maskine, skal allerede oprette deres OneDrive-indstillinger / -konto. For at gøre dette, gå over til Microsofts hjælpsomme vejledning til opsætning af Surface Pro 3 og rulle til bunden for at finde disse trin.

Se venligst 10 Surface Pro 3 Tips & Tricks

Download alle opdateringer til Surface Pro 3Microsoft opdaterer Windows ofte, så en ny Surface Pro 3 vil sandsynligvis behøve en lang række opdateringer til patch sikkerheds- eller stabilitetsproblemer. For at opdatere tabletets firmware eller operativsystem, gå over til Windows Update ved at følge disse trin:

 1. Skub ind fra kantkanten på skærmen for at vise Charms Bar.
 2. Trykke på Indstillinger på bunden.
 3. Trykke på Skift pc-indstillinger nederst i indstillingsvinduet, der glider ind fra højre.
 4. På skærmen med nye indstillinger finder du Opdatering og gendannelse nederst på listen til venstre.
 5. Windows Update-skærmen vises og kontrollerer opdateringer. Tryk om nødvendigt på knappen Tjek nu knappen for at sikre, at den søgte efter de seneste opdateringer.
 6. Efter en kort ventetid informerer operativsystemet brugeren om, at den har fundet opdateringer. Hvis det gør det, vil det tilbyde at installere dem eller informere dig om, at operativsystemet vil installere dem hurtigt. For at tvinge installationen skal du trykke på Se detaljer.
 7. Tjek eventuelle opdateringer, som Windows skal installere, og tryk så på Installere, eller tryk på linket Detaljer ved siden af ​​hver opdatering for at lære mere om dem, og tryk derefter på Installere knap.
 8. Vent til opdateringerne til at installere og genstart computeren, selvom opdateringerne ikke kræver det. Et nyligt opdateret system kører normalt bedre efter en genstart.

Beskyt dit Surface Pro 3 fra malware

Windows 8 leveres med begrænset malware beskyttelse indbygget, men det er ikke så stort. Microsoft kalder det Windows Defender, og det er bedre end ingenting.Windows Defender kommer i Windows 8, men det er mindre effektivt end nogle tredjeparts apps.

For nylig har AV-TEST.org gennemgået gratis antivirusløsninger og fundet to, der scorede højt: Avira Antivirus og Kaspersky Security Scan. Disse gjorde et godt stykke arbejde med at finde virus. En tredje løsning skete godt ved at finde andre former for malware, som Spyware. Det kommer fra Panda.

Aktivér din Microsoft Office 365-konto

I modsætning til nogle Windows-tabletter kommer Microsoft Surface Pro 3 ikke med Office 365 gratis. Søg rundt, og du kan normalt finde den til mindre end detailprisen på $ 99,99 for Office 365 for Home, som omfatter Office til op til 5 brugere. Der er også Office 365 Personal til $ 69,99, som en bruger kan installere på en enkelt computer og på en tablet. Vi har set begge dem så meget som 25% rabat på disse priser.Programmet leveres forudinstalleret på Surface Pro 3 og lader brugeren prøve det i kort tid. Køb det ikke direkte på Surface Pro 3, eller du betaler fuld pris. I stedet skal du shoppe og finde en rabatpris og derefter indtaste aktiveringskoden fra det pågældende køb. For eksempel fandt vi det på Amazon for under $ 60 fra en tredjepart forhandler.

Åbning af programmet vil installere det hurtigt. Installationsprogrammet lader brugeren bruge programmet, mens det stadig tilføjer funktioner i baggrunden.

Find Great Windows Store Apps

Når du har fået Windows og Office til at køre, tilføjer nogle apps fra Microsoft App Store endnu mere funktionalitet. Sammenlignet med andre appbutikker på Android, iOS eller Mac OS X tilbyder Windows App Store ikke så meget, og de samme apps, der findes på disse enheder, tilbyder ofte mindre funktionalitet på Windows 8, end de gør på iOS, Android eller Mac. Heldigvis kan brugerne også downloade apps direkte fra disse websteder. Ting som Dropbox, Evernote og mere giver meget mening for brugerne. Få dem direkte fra disse websteder, fordi deres apps i Windows Store ikke måler op. Overvej også at installere Google Chrome eller Firefox, meget bedre browsere end Internet Explorer, som kommer i Windows 8.

Surface Hub, en vigtig app, der skal komme forudinstalleret på enheden, hjælper brugerne med at tilpasse deres Surface Pen-funktioner. Hent det først. Brug den til at tilpasse blæktryksfølsomheden og penneknapperne (i fremtiden vil det forhåbentlig gøre mere).Her er en liste over nogle andre 10 gode gratis apps, der også er tilgængelige i Windows App Store. •  Facebook - det behemoth sociale netværk, som alle elsker at hade
 • Twitter - Social networking i 140 tegn eller mindre
 • Netflix - se film og tv-shows
 • Adobe Photoshop Express - Forenklet version af billedredigeringsværket
 • Skype - videoopkald
 • Amazon Kindle - læs dine Kindle bøger på Surface Pro 3
 • Fotor - Stor simpel billedredaktør
 • Khan Academy - Fantastisk samling af uddannelsesvideoer til elever i de fleste aldre og de fleste skolefag
 • Bambuspapir - Perfekt til tegning med Surface Pen


Fotor indeholder gratis fotoredigeringsværktøjer gratis fra Windows Store.

Ikke alle de store apps i Windows Store kommer fri. Her er en liste over 5 betalte apps og spil, som brugere bør overveje at købe fra Windows Store, fordi de er pengene værd.MetaMoji Note giver brugerne den bedste note, hvor der tages app overalt, og den synkroniseres med iPad, iPhone og Android-telefoner eller -tabeller.

 • Plex ($ 4,99) - et godt værktøj til streaming af videoer fra en anden maskine selv over internettet
 • Tweetium ($ 2,99) - den bedste Windows 8 moderne / metro stil Twitter klient
 • MetaMoji Note ($ 7,99) - den bedste note at tage app på enhver platform, der synkroniseres med skyen og tilbyder versioner til Android og iOS også
 • Halo: Spartan Assault ($ 4,99) - berøringsbaseret version af det sjove spil og endda arbejder med kablet Xbox controller
 • Machinarium ($ 4,99) - smukt og sjovt eventyrspil, der er optimeret til Windows 8Tag Start-menuen tilbageMange mennesker elsker Microsoft Surface Pro 3-hardware, men hader Windows 8's brugergrænseflade og især startskærmen, der erstatter Windows 7 og den tidligere startmenu. Det er nemt at bringe startmenuen tilbage med en gratis 3-delt app som Classic Shell. Det giver tre udseende.En Windows 7-version og en to-kolonneversion ligner hinanden (se Windows 7-versionen ovenfor), mens den gamle Windows XP-version minder folk om det flade design, der gik forud for Windows 7 (se nedenfor).Ud over en klassisk version af startmenuen tilbyder de også en klassisk Windows Explorer. Brugere, der ikke ønsker det, skal passe på, når de installerer Classic Shell. Fjern markeringen af ​​Classic Explorer under installationen.

Beskyt din overfladepen fra tabClean Stylus for Surface Pro 3 erstatter den frygtelige loop, som Microsoft leveres med Type Cover.

Som nævnt ovenfor holder den frygtelige Microsoft Type Cover pen-sløjfe midlertidigt pennen fastgjort til tabletten. Penen bliver dog let fast på ting og trækker sig af, ofte uden at brugeren ved det før det er gået for godt (og hvem ved hvor?). Masser af Surface Pro 3 brugere mister deres $ 50 Surface Pen takket være denne forfærdelige loop.

Vi fandt et godt produkt fra Cleanint. Clean Stylus for Surface Pro 3 ($ 19.95) er den penholder, Microsoft skulle have lavet. Det fastgøres til Surface Pro hjørnerne ved at klemme på tabletten. Nogle klæbemidler holder det der uden at fastgøre det så sikkert, at det ikke kommer ud. Designet holder det ude af vejen for porte eller knapper på et af de øverste venstre eller højre hjørner og holder overfladepennen intakt, så den ikke kommer let af. Det er enkelt, billigt og nødvendigt.

Se venligst 5 Essential Microsoft Surface Pro 3 tilbehør til mere på Surface Pro 3 tilbehør.

Få nogle fantastiske tilbehør

Ud over ovenstående Clean Stylus holder skal du sørge for at få fat i et par ekstra tilbehør, så Surface Pro 3 bliver endnu mere fornøjelig. Her er en liste over de produkter, som ejerne bør overveje.Surface Pro 3 Docking Station vil skifte tableten til et skrivebord til hurtig forbindelse til en skærm, printer og meget mere.

 • Surface Pro 3 docking station - lader brugerne vende deres overflade til et skrivebord (199,99 dollar)
 • eTuaro DP USB oplader - en mere bærbar dock, der tilføjer fire USB 3.0-porte, en mini-skærmport og vejer kun 3 ounce ($ 84,95 + $ 19,95 til billader og vekselstrømsadapter)
 • Overflade Pro 3 tilfælde fra Waterfield Designs - velfremstillede og smukt flotte sager (startende med $ 49)
 • Logitech Ultrathin Touch Mouse - En tynd og lille mus med touch på toppen ($ 50 på Amazon)
 • Mini Display Port til HDMI adapter - Fremragende til tilslutning til projektor, tv eller ekstern skærm ($ 10 fra Amazon)
 • Mini Display Port til VGA adapter - samme som ovenfor, men for ældre skærme / projektorer med kun VGA ($ 15 fra Amazon)
 • Actiontec ScreenBeam Pro Trådløs Display Adapter - Perfekt til trådløst at sende videosignalet til et eksternt HDMI display ($ 70 fra Amazon)
 • Microsoft Wireless Display Adapter - ligesom ScreenBeam men enklere at bruge og $ 10 mindre ($ 59,95 fra Microsoft Store), men ikke så alsidig, da ScreenBeam tilbyder en USB-dongle til brug sammen med andre Windows-computere, der ikke understøtter trådløs visning (Wi-Di)


Logitech Ultrathin Touch Mouse T30 kombinerer berøring og bevægelser af en trackpad med musens pegende præcision.

Se venligst Kan Microsoft Surface Pro 3 virkelig udskifte din bærbare computer?ETauro-opladeren og USB 3.9-hub'en tilføjer også en mini-displayport og koster halvdelen hvad Microsoft Docking Station koster.